Reklama

Reklama

The Satanic Rites of Dracula

  • Velká Británie Count Dracula and His Vampire Bride (více)
Trailer

Obsahy(1)

Policejní vyšetřovatelé ze Scotland Yardu věří, že během svého vyšetřování mají co dočinění s vampýrismem. Inspektor Murray zavolá na pomoc svého starého známého profesora Lorrimera Van Helsinga, který je potomkem slavného lovce upírů. Van Helsing spolu se svou vnučkou Jessicou se vydávají zastavit upírské řádění v centru Londýna… (liquido26)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že se mi film líbil hlavně proto, že obě hvězdy jsou zde v docela dobré formě a přinesly to, co jste od nich očekávaly. Lee temného hraběte, kterého mohl hrát v podstatě kdykoli, i v pozdějších letech by byl jako Dracula skvělý. Cushing zase Van Helsinga, který má charisma a kterému věříte i to, že je nakonec udělat ten poslední krok a zase na chvíli zbavit svět krvelačného hraběte. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se třásl na drákulovské horory z produkce studia Hammer. Naneštěstí se mi do pracek dostalo (díky, google video) toto x-té pokračování. Když se Lee objevil poprvé až ve třicáté minutě filmu, začal jsem si říkat, že napsat ho jako hlavní roli bylo poněkud přehnané. Do konce filmu se pak objevuje ještě dvakrát (a tyto scény jsou už naštěstí klíčové) a zvláště scéna za stolem je celkem zajímavá. Jinak je to ale dost těžká nuda... ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dôkaz, že Hammer strácal dych. Z krásnych, gotických hororových príbehov s nádhernou výpravou sa čím ďalej tým viac stávali akési mišmaše, kde scenáristi vymýšľali perličky typu - Dracula vodca akéhosi záhadného inštitútu. Podobne ako pri predchádzajúcom DRACULA A.D. 1972 mi prenesenie Draculu do doby modernej nepasuje, málo krvi a ženskej erotiky a tajomnej pulzujúcej atmosféry. Teda ingrediencií, ktoré definovali štúdio Hammer. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

The Boring Rites of Almost-No-Dracula. Smutný odchod legendy, ktorý je tieňom klasických peciek ako Dracula Has Risen from the Grave. Dokonca aj Peter Cushing a Christopher Lee (ktorý sa na plátne zjavuje veľmi sporadicky) vyzerajú unavene a znudene. Nechápem, čo viedlo Hammer točiť takéto brečky, ktoré nemajú skoro nič spoločné s predošlými filmami. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Z původních 3* jsem přešel na 4*. A to jen díky kvůli konci kde se to konečně rozehrálo. Jinak je to spíše detektivka, Draculu uvidíme až dlouho za půlkou filmu, a tak se celou dobu vyšetřuje. Ale tak aaspoň tu je parádní atmosféra a Cushing je sekáč. Stejně jako Lee kterej tu má ale zatraceně málo prostoru. Rozhodně to nedosahuje kvalit Hammeru ale na to jedno zkouknutí jsem byl spokojen. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (9)

  • Osmý díl Drákulovské série studia Hammer, sedmý a zároveň poslední, kde se objevil Christopher Lee v roli Drákuly. (liquido26)
  • Mrakodrap, v ktorom žil Dracula, je Centre Point - jeden z prvých londýnskych mrakodrapov postavený v roku 1966. V čase natáčania bol už niekoľko rokov dokončený, no stále neobývaný. (beso74)
  • Když je Jessica ve sklepení napadena upírkami, upírka-bruneta, která jí ohrožuje zezadu, postrádá důležitou část výbavy upíra - špičáky. (liquido26)

Reklama

Reklama