Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (565)

Fr 

všechny recenze uživatele

......a tak zase jednou byli pozemšťané zachráněni tajnou organizací ochránců, říkající si MUŽI V ČERNÉM! zatímco ,,J" kromě dohlížení na mimozemšťany neustále neuralizuje parťáky, ,,K" pracuje na poště. a protože je planeta v ohrožení, je třeba jej opět povolat do akce. nakonec i za pomoci Džefa zvítězí. nenáročná zábava hlavně pro ty menší, jen si musí dát pozor na Nýdla!! ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Je jedno, jak budete tuhle dvojku brát, zda jako Mlže v černém, Močí v černém, či Mučí v černém, najdete tam leda houno a trapnou prvoplánovost, jedná se o podobný omyl, jako když hledáte v regálu u Mountfieldu, díky informaci na billboardu a slabému zraku či roztěkanosti , erotickou sekačku. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování má mnohem komediálnější nádech než jeho starší bráška, ale přesto není vtipnější. Zřejmě mi chyběl takový ten moment překvapení, který na mě vykoukl u jedničky. Spousty vtípků působí kopírovaně, i když třeba s tou volovinkou pro vymazání paměti by se dalo blbnout ještě ve třech nadcházejících pokračováních. Ústřední duo je opět úžasné. Scénky také stály za to. Celkově to tedy zase tak špatně, jak se lze podemnou a nedemnou dočíst, nedopadlo. Zasloužené 3*. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Dost ubohá snaha o vtipné a zábavné sci-fi. Hlavně úvodní část je fakt utrpení a myslel jsem, že to nedokoukám. Pak naštěstí nastoupí Tomy Lee Jones, ten debilní čokl je konečně odstrčenej do pozadí a z hnusného mišmaše v první půli se snímek alespoň trochu naladí na tu správnou notu. Ovšem pak přijde ten"velkolepý" akční závěr, který je všechno, jen ne nápaditý a zábavný, a moje mínění je zase sraženo hluboko na dno. Ani nechci vidět připravovanou trojku... ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Imho úžasně zábavná taškařice, která by klidně snesla o půl hodiny delší stopáž. Co do humoru mnohem vyrovnanější než první díl, u kterého mi až nepříjemně často tvrdnul úsměv na tváři. P.S.: Po letech musím zvednout hodnocení na plný počet. Muži v černém 2 jsou brilantně pointovaní, plní vizuálních nápadů a skrz na skrz prolezlí parádním 80's feelingem. Věk jim na zábavnosti nijak neubírá a naopak se pomaličku stávají nadčasovou trvalkou. Hi... Kevin? It's funny, you don't look like.. Kevin.. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (29)

  • Před běžnou premiérou v ČR byl film promítán na MFF v Karlových Varech, konkrétně 11. července 2002. (Varan)
  • Ve scéně, kdy J (Will Smith) a K (Tommy Lee Jones) sledují ve videopůjčovně dokument, který si K zanechal jako důkaz, agent J prohlásí: “To vypadá jako od Spielberga.“ Steven Spielberg, producent filmu, tuto scénu poprvé viděl až na premiéře a velmi ho pobavila. (Jacccob)

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama