Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (565)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tohle je hrozně zoufalé. Veškerý vtip jedničky je pryč a ať se dvojka snažila sebevíc, nedokázala z něj rozfoukat ani jednou něco úsměvnějšího. Veškeré pokusy totiž vyzněly veskrze trapně. Prakticky jediné, co v tomhle filmu za něco stojí, je Lara Flynn Boyle a to vlastně ani ona zrovna nějak dvakrát moc nepředvádí. Přesně takhle jsou trestány pokusy vytřepat z úspěšného filmu ještě nějaký ten grošík. ()

Legas 

všechny recenze uživatele

Všechno, co bylo v díle prvním, najdete i zde. A to je právě kámen úrazu dvojky, která je spíše remakem než pokračováním. Už první díl nebyl nic moc. Užvaněnej Will Smith má k humornosti daleko a triky, kterými vás film nemilosrdně bombarduje, jsou příliš exhibiční. To samé se týká dvojky, ale v mnohem větší (tzn. horší) míře. Totální exitus Mužů v černém 2 zachraňuje pouze dobrý Tommy Lee Jones a hlavně jeho poštovní box s vlastním minivesmírem (spíše minivesničkou). To je totiž jediný vtipný a originální moment filmu. Ještě bych se možná přimluvil za Franka. Haf. ()

Reklama

Peytl 

všechny recenze uživatele

Je jedno, jak budete tuhle dvojku brát, zda jako Mlže v černém, Močí v černém, či Mučí v černém, najdete tam leda houno a trapnou prvoplánovost, jedná se o podobný omyl, jako když hledáte v regálu u Mountfieldu, díky informaci na billboardu a slabému zraku či roztěkanosti , erotickou sekačku. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (29)

  • Kvůli událostem 11. 9. 2001 museli filmaři na začátku a na konci filmu nahradit Světové obchodní centrum 282 metry vysokou Chrysler Bulding. (EMMY)
  • V scéne, keď J (Will Smith) a K (Tommy Lee Jones) navštívia skrinku na stanici, si K zoberie hodinky a J tam dá svoje. Tieto hodinky majú trojuholníkový tvar ako v prvom diely. No v nasledujúcej scéne sú tam položené úplne iné hodinky. (N0X.)

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama