Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

dobytek 

všechny recenze uživatele

I když romantický komedie zrovna dvakrát nemusim, tak u tohohle filmu jsem se docela zasmál. Sice je to stokrát ohranej příběh o tom, jak se dva úplně odlišný lidi nakonec daj dohromady, ale je to celkem nabitý humorem. Někdo možná nepřekousne, že humor má občas tak trochu fekální charkter a několik scén se odehrává na hajzlu, ale mně tohle nevadí. K tomu jsou ve filmu různý bizarní vedlejší postavičky jako neúspěšnej herec Philip Seymour Hoffman nebo francouzskej nudista Hank Azaria. Prostě slušná komedie, která utekla jako voda. Momentální hodnocení 58% je dost nespravedlivý. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála komedií s Benem Stillerem, u které se fakt bavím, pokud si ji jednou za čas pustím. Čert vem předvídatelný děj a pár fekálních vtípků, když pak dostanu záchvat smíchu při nezapomenutelných hereckých kreacích Philipa Seymoura Hoffmana. Potěší i Jennifer Aniston se svou roztomile dezorientovanou fretkou a několik epizodních roliček v podání herců zvučných jmen. (70%) ()

Reklama

Hermi14 

všechny recenze uživatele

Klasická středoproudá romantická komedie, která je ovšem místy doplněna o pubertální fekální "humor". Nepatřím sice mezi upjaté puritány, ale každý vtip má své místo a čas a ne že se takovéhle "vtipy" budou cpát všude. Film díky tomu působí jako dost velká slátanina, takže jedno podívání je víc než dost. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Něco tak klišovitého už jsem dlouho neviděl.Riskni to s Polly mi přišelo jako sesbírané scénky s jiných romantických komedií,a zde ony,již mnohokrát použité a viděné obrazy pouze autoři poslepovali dohromady.Bohužel to nezachrání ani jinak vždy vynikající Ben Stiller a snad jen výstupy P.S.Hoffmana stojí za to.Nuda a šeď! ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Uprděná, sexistická, usraná fraška, která se neměla k jedinýmu rozumnýmu vtipu? Proč? Škoda!! Má to všechno! Silné herce, dobrý příběh, postavy, které to utáhnou, ale scénář stojí za nic...Je to prostě trapné a ubohé. Jediné pozitivum je právě Polly v podání zde kouzelné J. Aniston. Jakoby paradoxně, když Polly dojde na scénu, film ubral z trapáren a byl v pohodě... Nechápu to. Nesnáším takový typ komedií... Tady to ale bylo jako na houpačce... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • Okrem Los Angeles a New Yorku sa natáčalo aj na Havajských ostrovoch. (MikaelSVK)
  • Během zkoušet fretka Bena Stillera několikrát pokousala. (don corleone)
  • Bok po boku se hlavní představitelé Jeniffer Aniston a Ben Stiller objevili také ve 22. díle 3. série seriálu Přátelé (od r. 1994). (Mish.k.a)

Reklama

Reklama