Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Newyorský policajt Billy Wong přišel při přestřelce o parťáka a navíc byl suspendován. Teď dělá jen policejní dozor na různých společenských akcích. Na jedné z nich je unesena dcera velmi bohatého podnikatele. Stopy vedou do Hongkongu k panu Ko, hlavě velkého drogového gangu. Billy dostává šanci vylepšit si své jméno u policie a se svým novým partnerem odjíždí do Honkgongu, kde se je hned na uvítanou někdo pokusí zabít. Je jasné, že mají co do činění s lidmi, kterým nezáleží na počtu mrtvol, jež za sebou zanechají. (xider-tv)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

haj 

všechny recenze uživatele

Americký film, se kterým byl Jackie tak nespokojen (a celkem chápu proč), že některé scény dodatečně sám přetočil a tak existují dvě verze. Jackie byl hlavně nespokojen s režisérem, který mu v bojových scénách nedal moc prostoru, takže jsou krátké a pomalé, kromě toho Jackie hraje tvrďáka, ve filmu se hodně nadává a střílí. Zkrátka všechno bylo jinak, než jak si to Jackie představoval, takže když režisér konečně opustil Hong Kong, JC přetočil bojové scény, vystříhal nadávání a přidal dokonce jednu dějovou linii. Já jsem viděl jen americkou verzi, která vyšla i unás a ta je opravdu špatná. Z Jackieho verze jsem viděl jen pár záběrů v dokumentu Jackie Chan: My Stunts a to vypadalo mnohem líp. Nemyslím si, že film jako celek bude nějak výrazně lepší, ale aspoň ty bojové scény by měly být zajímavější. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Jackie v ulohe, ako ho pozname zo serie Police story, Rush Hour a mnoho dalsich filmov. Nepodplatitelny policajt na stope nebezpecnych zlocincov, kaskaderske kusky, nejake tie suboje...to vsetko znie fajn, ale pri pozerani tohto filmu je az prilis jasne, ze tazi z popularity Jackieho Chana. Cely film je vystavany na to, aby divaci mohli vidiet Jackieho v takych scenach a situaciach ako su zvyknuty. A najhorsie je na tom to ze ani po akcnej stranke to nieje nijak vynimocne a daleko zaostava za Jackieho znamejsimi filmami. Odporucit sa tento kusok preto neda, no Jackieho skalni fanuskovia si zrejme aj tak pridu na svoje. Predsa len, aj z toho mala co tu ukaze je vidno, ze v svojich najlepsich rokoch bol proste tazky macher. (6/10) ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem obě verze,ta HK nemá v bojových scénách chybu,duel s Bill Wallace se fakt povedl,hodnotím obě verze. Americká za 2 Hk za 4 a dohromady za 3. Jackie má vždy výtečné filmy a těžko je hodnotit nadprůměrné,protože jsou vždy stejně špičkové,kdy u jiných je něco extra je pro něj normální. Jinak solidní film. Zhodnote sami. Americká verze zápasu. http://www.youtube.com/watch?v=RVqBWwDIkvE HK verze zápasu. http://www.youtube.com/watch?v=CD1E71Rql7g ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Na mizerně zrežírovanou a sestříhanou úvodní honičku dala následná drsná (nějaké ty nadávky a nahotinky) policejní kriminálka celkem zapomenout. Prostý "buddy" případ z Hongkongu totiž prodal exotické město a Jackie předvedl i několik slušných kaskadérských kousků (bitky ovšem slabé, hollywoodské zpomalovačky se do nich nehodily, a spíš se tuctově střílelo). ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Jackie nebyl s natáčením a produkcí filmu spokojen a proto existuje US a HK verze. Z honkongské verze byly vystříhány mimo jiné sceny obsahující nahotu, americký slang a byl kladen větší důraz na akci. Editace se dočkala i finální bojová scéna. Jackie chtěl pořádný film o policistech a později v témže roce natáčí slavnou Police Story. Ochránce je první americký film v němž Jackieho vidíme se zbraní v ruce. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (6)

  • Jackie natočil v Hong Kongu remake z názvem Police Story. (CrypzzXD)
  • Film, se kterým byl Jackie tak nespokojen, že některé scény dodatečně sám přetočil a tak existují dvě verze. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama