Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Newyorský policajt Billy Wong přišel při přestřelce o parťáka a navíc byl suspendován. Teď dělá jen policejní dozor na různých společenských akcích. Na jedné z nich je unesena dcera velmi bohatého podnikatele. Stopy vedou do Hongkongu k panu Ko, hlavě velkého drogového gangu. Billy dostává šanci vylepšit si své jméno u policie a se svým novým partnerem odjíždí do Honkgongu, kde se je hned na uvítanou někdo pokusí zabít. Je jasné, že mají co do činění s lidmi, kterým nezáleží na počtu mrtvol, jež za sebou zanechají. (xider-tv)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

mortak 

všechny recenze uživatele

Jackie se protentokrát zmýlil. Zlosyn nebyl pan Ko, ale režisér. Tolik vynaložené poctivé práce (honička v přístavu, zavěrečná bitka) a zkazí to jeden idiot, který nedokáže postavit kameru tak, aby nebyla vidět žíněnka, který nedokáže pořádně nastříhat akci a je posedlý zpomalovačkami, a který jako uhrovatý puberťák sází na nahotu a fuckování. Ale Jackie je slušňák - Discretion is my middle name. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Jackie nebyl s natáčením a produkcí filmu spokojen a proto existuje US a HK verze. Z honkongské verze byly vystříhány mimo jiné sceny obsahující nahotu, americký slang a byl kladen větší důraz na akci. Editace se dočkala i finální bojová scéna. Jackie chtěl pořádný film o policistech a později v témže roce natáčí slavnou Police Story. Ochránce je první americký film v němž Jackieho vidíme se zbraní v ruce. ()

Reklama

Mol 

všechny recenze uživatele

Tady se opravdu v HK snažili, aby to vypadalo jako americkej krimi film a myslím, že se jim to povedlo. Nemám námitek, že bych se u toho nudil nebo tak. Občas je tam pár filmovejch chyb, z nichž nejvíc jsem se pousmál nad tou, kde Jackie skáče v přestřelce na podlahu a je vidět, že skočil na žíněnku. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem obě verze,ta HK nemá v bojových scénách chybu,duel s Bill Wallace se fakt povedl,hodnotím obě verze. Americká za 2 Hk za 4 a dohromady za 3. Jackie má vždy výtečné filmy a těžko je hodnotit nadprůměrné,protože jsou vždy stejně špičkové,kdy u jiných je něco extra je pro něj normální. Jinak solidní film. Zhodnote sami. Americká verze zápasu. http://www.youtube.com/watch?v=RVqBWwDIkvE HK verze zápasu. http://www.youtube.com/watch?v=CD1E71Rql7g ()

haj 

všechny recenze uživatele

Americký film, se kterým byl Jackie tak nespokojen (a celkem chápu proč), že některé scény dodatečně sám přetočil a tak existují dvě verze. Jackie byl hlavně nespokojen s režisérem, který mu v bojových scénách nedal moc prostoru, takže jsou krátké a pomalé, kromě toho Jackie hraje tvrďáka, ve filmu se hodně nadává a střílí. Zkrátka všechno bylo jinak, než jak si to Jackie představoval, takže když režisér konečně opustil Hong Kong, JC přetočil bojové scény, vystříhal nadávání a přidal dokonce jednu dějovou linii. Já jsem viděl jen americkou verzi, která vyšla i unás a ta je opravdu špatná. Z Jackieho verze jsem viděl jen pár záběrů v dokumentu Jackie Chan: My Stunts a to vypadalo mnohem líp. Nemyslím si, že film jako celek bude nějak výrazně lepší, ale aspoň ty bojové scény by měly být zajímavější. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (6)

  • Jackie byl hlavně nespokojen s režisérem, který mu v bojových scénách nedal moc prostoru. (CrypzzXD)
  • Film, se kterým byl Jackie tak nespokojen, že některé scény dodatečně sám přetočil a tak existují dvě verze. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama