Reklama

Reklama

Epizody(7)

Chvíle slávy pominuly a přisprostlý medvídek Ted se přestěhuje zpět ke svému nejlepšímu kamarádovi Johnovi a jeho dělnické rodině v Bostonu. (SkyShowtime)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

No, musím sa priznať že som to čakal teda ďaleko lepšie, pričom tento sitkom, alebo ako by som to nazval, ani z ďaleka nedosahuje kvalít celovečerných filmov s Wahlbergom. Ono nie, že by sa nato vyslovene zle pozeralo, no humor ako taký dokáže prakticky baviť len okamihovo, keďže je prevažne vyskladaný na vulgarizmoch a miestami tak nejak trápnych inscenačných vsuvkách, ktoré nedokážu naplniť očakávania. Klamal by som, keby napíšem, že to nemá aj svetlé chvíľky, no mne samotný humor a celkovo príbeh ako taký, prišiel trošku márny, priam silený. “Teda” mám veľmi rád no v kombinácii s takouto hereckou osádkou, to skrátka sám utiahnuť nedokáže. Priemer, a to ešte aj bohapustý. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Chvíli to potrvá, než přistoupíte k humoru Setha MacFarlena, a ono vám ten trapný Griffinovic humor přiroste k srdci.. no a tady je jádro pudla. Griffinovi jsem celý život nesnášel, přesto jsem si je občas sem-tam pustil, protože přes svůj opakující blbo-humor to obsahovalo skvělé vzpomínání shoty bez kontextu. Sesbírejte si to, udělejte z toho dobrou kompilaci, a člověk se o to víc ujebe smíchy, protože to nepotřebuje žádný smysl, a rozumíte o čem věc jedná, proto v tomhle ohledu vede Robot Chicken, který se v posledních letech bohužel zhoršil. Naopak Family Guy, tam kde Simpsonovi shořeli už dávno, z nějakého důvodu Griffinovi válí, že to není jen trapný animák pro děti, ale do určité míry ten trapný humor pro dospělé sbírá grády, a stal se z toho můj oblíbenej seroš pro dospělé. Teď je na řadě Ted. Filmy s Měďou jsou snesitelnou hranicí, kdy Family Guy humor ožívá s kreseb do reálných postaviček, a dvojka přirostla k ekzému na patě ještě víc. Tam se tak dobře robia žarty na celerbrity, světové problémy a společenské události, že to má svůj drajv. Seriál je hodně mimo tenhle klasický standart, a opět jede na vlnu Griffinů, a když každou chvíli čekáte, kdy si ze Shotu Adolf Hitler s Evou Braunovou dají sebevražednou pilulku, ale oba dva se nechytaj navzájem, je tady něco špatně. Škodí tomu dlouhá délka, kreslené to není a s takovým humorem nedokáže utáhnout ani celovečerní délku. Nejsem poďobaný pubescent, abych se vtipu o hulení smál po 150x. Je to tak zkurveně uřvané. Update: Druhý díl byl o trochu lepší ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Né tak dobré jak první dva filmy, ale vzhledem k tomu, že je komediální mrtvo, tak je to víc než slušná zábava, která fanoušky Teda určitě neurazí. Přesun Teda do školy je fajn nápad, opět tu hulí, všechny fuckuje a vypouští moudra a je to opět správně nekorektní, co se týká rasismu, politiky a LGBT. Velmi vtipná mi přišla postava otce, to byl fakt správný buran, který tomu všemu dávál pěkný šmrnc ( oživlý náklaďák neměl chybu). Samotné finále, kde Tedův nejlepší kamarád by rád přišel o panictví je vyloženě k posrání. Hodně mi to připomíná komedie 10-15 let zpět, takže jsem si to velmi užíval a má to také trochu nádech Sitcomu.  Myslím, že nešlápne nikdo vedle. 75% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Když jsem zjistil, že tohle vzniklo, ani chvíli jsem neváhal. Seth MacFarlane a Ted jsou oba moje srdcovky a byl by hřích si na tomhle neujíždět. A výsledek se povedl. Není to možná tak drsně sprosté jako původní filmy, ale tahle forma sitcomu seriálu neskutečně sedí - 7 dílů a 7 různých motivů každého z nich dělají z Teda zábavnou, sprostou, ulítlou záležitost plnou drog, nadávek a komických situací okořeněnou navíc o výborné charaktery (otec rodiny je nejlepší a takový tupý vidlák s jeho hláškama tady krásně sedl.) Výsledkem jsou velmi dobré odpočinkové díly, které si všechny drží svou kvalitu a všechny baví rovným dílem - na filmy to sice kvalitativně nedosahuje, ale pro fanoušky je tohle i tak povinnost. PS Dočkali jsme se i originu "hromové písničky"!:D ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Původní komedie mám obě rád, byť jde o ten klasický americký humor, ale protože Méďa se podařil MacFarleonovi jako nic jiného v kariéře, těšil jsem se i na pochopitelně levnější projekt, co ale sází na tak bizarní situace, že jsem se tu u většiny epizod bavil víc než za dlouhou dobu nikde jinde. Oznámená druhá řada mi udělala radost. Jo a Max Burkholder mi upřímně k Tedovi sedí i víc než Mark Wahlberg. [viděno na SkyShowtime] ()

Galerie (45)

Zajímavosti (22)

  • Na plese zazní písně „Rhythm Is A Dancer“ od SNAP! a „I Swear“ od All-4-One. (Duoscop)

Reklama

Reklama