foto

JD Cullum

  • nar. 1.3.1966 (51 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Osamělý jezdec
2008 Tvrdé palice
2007 Zodiac
2005 Dobrou noc a hodně štěstí
2002 Luster
2001 61* (TV film)
2000 Shafted!
1999 Making Contact
1992 Jízda života
Navždy mladý
1991 Ctižádost
Horečka (TV film)
Providence
Růžový blesk (TV film)
1990 Zvrat štěstěny
1989 Glory
1987 Povedená rodinka
1986 Bývala jsem puberťák
Vražedné hry

TV seriály

2017 The Orville (TV seriál)
Command Performance (E02)
2016 Aquarius (TV seriál)
Piggies (S02E07)
Revolution 9 (S02E06)
2015 Code Black (TV seriál)
2012 Newsroom (TV seriál)
2010 Událost (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na kolenou (S04E10)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Lady's a Charm (S04E02)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S03E16)
2001 Dead Last (TV seriál)
1999 Ladies Man (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Doktoři z L. A. (TV seriál)
1997 LIBERTY! The American Revolution (TV seriál)
Smart Guy (TV seriál)
1995 Bláznivá ochranka (TV seriál)
Can't Hurry Love (TV seriál)
Cesta do neznáma (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Návrat do Osamělé Holubice (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Usmíření 2/2 (S05E01)
Usmíření 1/2 (S04E26)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1987 Ženatý se závazky (TV seriál)
1984 Young People's Specials (TV seriál)
1979 CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Dog 41

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace