Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novým partnerem policisty Chrise Kennera se v boji proti zločinu stává Johnny Murat, který je jeho pravým opakem. Chris je plavovlasý běloch, vyrostl v Japonsku, i dnes ctí japonské tradice a pohrdá americkou kulturou. Johnny je Asiat, vyrostl v Americe, japonské tradice mu nic neříkají, zato si s chutí užívá všeho amerického. Zdá se, že jediné, co mají společného, je láska k bojovým uměním. Společně mají vyřešit sérii zločinů v japonské čtvrti a dostanou se přitom na stopu japonské mafie Yakuzy, jejíž nelítostná krutost a fanatická disciplína z ní dělá tu nejnebezpečnější na světě. A pokud ji řídí chladnokrevný Yoshida, platí to dvojnásob. Ten se právě vraždou původního majitele zmocnil klubu Bonsai a setnul hlavu prostitutce Angel, která ho zradila. Svědkem chladnokrevné vraždy byla zpěvačka Minako Okeya a Chris, který chce získat informace, ji s Johnnym v poslední chvíli zachrání před útokem zabijáků. Současně Chris zjistí, že to byl právě Yoshida, kdo před lety zavraždil jeho rodiče, a navíc se s Johnnym dostane na stopu nové, nebezpečné drogy, kterou chce Yoshida zaplavit město. Yoshidovi se sice podaří Minako unést, Chris a Johnny však nedbají jeho hrozeb, proniknou do jeho přísně střeženého domu a zpěvačku znovu zachrání. Yoshida, jehož ješitnost byla zasažena na citlivém místě, vyšle do ulic malou armádu s jediným příkazem - zmocnit se Minako, Chrise i Johna. V japonské čtvrti se rozpoutá nelítostná a krvavá válka. (TV Nova)

(více)

Recenze (244)

enzo_cz 

všechny recenze uživatele

Dolph na naprostém vrcholu a Brandon Lee jako čím dál jasnější kometa na akčním nebi. Na svou dobu parádní "akčňák". ()

Torak 

všechny recenze uživatele

klasický starý akčák ako sa patrí :) a ako bonus súboj Dávida(Brandon Lee) s Goliášom( Dolph Lundgren) ()

Al90 

všechny recenze uživatele

Nemůžu jinak než 5 * :) Dolph na vrcholu slávy a Brandon mu skvěle sekunduje :)) Bojíš se...ne..To by si měl :D ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete vidět nejlepší film s ubohým Dolphem v hlavní roli, tak sáhněte po tomto nebo po Vládcích vesmíru. Toto má navíc výhodu, že to pomáhá držet nad vodou Brandon Lee. ()

lundgren86 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě v éře VHS minul, ale i když je to prostě slátanina, musel jsem dát čtyři hvězdy (i kvůli svýmu nicku, protože v 90. letech toho moc lepšího Dolfík nenatočil). Yakuza, useknutá hlava nebo ruka samurajským mečem, pomsta za vraždu rodičů, extrémně zlej záporák, svaly, typ sešrotovanej v autě, zajímavý obsazení... Ludgren, Lee i Tagawa celý film suše hlásí a skoro nezastavují v mlácení a zabíjení svých soupeřů. Jasně, spousta situací je absurdních, ale i díky docela krátký minutáži to nestihne nudit. ()

plissken 

všechny recenze uživatele

Takovej kopec dementních hlášek, u kterejch se člověk za břicho popadá se neobjevuje tak často takže to na tom filmu opravdu vítám a vůbec taková béčková akce prostě vždycky pobaví. úplný heavy metal suši a ta baba je taky dobrá ()

matespal 

všechny recenze uživatele

Když se člověk nudí a neví co má dělat,tak si má pustit tento filmeček.Oddechovka se skvělýma akcema,nenutí nás přemýšlet,délka dostačující.Duo Dolph +Brandon dokonalost sama ()

Swampy 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmov, ktoré na mňa ako tínejdžera spravili obrovský dojem. Doteraz spomínam na scénu s odťatou rukou. ()

Slavusko 

všechny recenze uživatele

Najkratsi, najstrucnejsi, dobry Lundgrenov film, v ktorom si zahral aj nadejny Brandon Lee... Neviem, mne sa celkom pacil, obaja hlavni hrdinovia tam predstavuju svoju vrcholovu formu v pozicii policajtov vs mafie na cele s Yoshodiom (Cary-Hiroyuki Tagawa)... ()

pelegryna 

všechny recenze uživatele

Jediné co stojí za opakování je hláška Dolpha...kdybych tě zasáhnul tak už tady nejsi...Výborný atlet, špatný herec. ()

Profík 

všechny recenze uživatele

Měl jsem to kdysi rád, mělo to docela sympatický hlavní hrdiny, pěknou holku, která se tam bohužel nesvlíkla, měla dublérku, solidní akční scény a dobrýho záporáka. A netrvalo to moc dlouho, aby to začlo nudit. 70%. ()

beaverkiller 

všechny recenze uživatele

Klasický starý akční B. Jeden z Dolphův nejlepších filmů. Vtipný hlášky, žádný otravný natahování, pěkný holky...Škoda jen, že Tia měla dablérku:-( ()

KubaST 

všechny recenze uživatele

Námět a scénář poněkud primitivní, ale účast mých oblíbenců Dolpha a Brandona úroveň filmu dost zvyšuje.... ()

marcelita 

všechny recenze uživatele

Dám čtyři hvězdy..hlavně kvůli mamce,která ten film měla ráda a asi by to tak i chtěla. Já ho z nostalgie taky můžu a dnes je to spíš komedie než akčnák,ale to neva. Mladý Dolph mě potěší vždycky .-) ()

derris 

všechny recenze uživatele

Jako malej kluk jsem se občas v pátek pozdě večer na tajňáka vloudil do pohaslého obýváku, zapnul televizi a s vypnutým zvukem (abych nevzbudil rodiče) jsem hltal béčkový akčňáky na Nově. A když náhodou dávali sprosťárny, jistila to Prima. Byl jsem prostě akční fanda. . . Za těchto okolností jsem narazil na blonďatého přerostlého samuraje s menším hopsajcím kamarádem, jak likvidují jednoho Japončíka za druhým. Film jsem viděl zhruba od půlky, takže jsem vůbec netušil o co v příběhu jde. Díky vypnutému zvuku jsem nemohl pochytit ani jednu hlášku. I přesto mě film naprosto uchvátil a na scénu v lázních jsem myslel ještě hodně dlouho. . . Uplynulo mnoho let. Já už se mohl na televizi dívat do kolika jsem chtěl. A opět náhodou jsem na Dolpha a Brandona narozil znovu. Tentokrát jsem si Zúčtování vychutnal od začátku a se zvukem. Bylo jasno. S přehledem jeden z mých nejoblíbenějších filmů. . . Asi se mi vždycky na těch kraťoučkých 76 minut vrátí vzpomínky na potemnělý obývák, když jsem se uprostřed noci cítil být minimálně stejně neohroženým hrdinou jako detektiv Chris Kenner. . . ()

Reklama

Reklama