Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po návratu z mise na Mars není kapitán Patrick Ross tím, kým byl předtím. Infikován mimozemskou DNA, stává se pozvolna strašlivou bytostí s jediným cílem - rozmnožit se s lidskou ženou!!! Několik žen umírá hrůznou smrtí po porodu vetřelčího potomka a je jen jediná žena Eva - umírněnější klon vetřelce, kterou by mohla výzkumnice Laura Bakerová a najatý zabiják Press Lenox využít k dopadení Patricka a jeho zhoubného potomstva. Evin mateřský pud však vykoná své a čas neúprosně běží... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (68)

Shit 

všechny recenze uživatele

Další z řady nepovedených pokračování hororů, který nebyly zrovna skvělý, ale zas tak špatnej první díl nebyl, tohle je mnohem horší. Kdyby aspoň opakovali podobnej příběh jako je v jedničce, ale tady je ten příběh fakt ubohej a ještě k tomu jsem něco podobnýho už viděl jinde a daleko líp zpracovaný. Režisér se až příliš snažil zaměřit na nechutnost filmu a to se mu zdařile povedlo, já proti krvi a tak nic nemam, ale dávat do filmu nějakýho šukacího mutanta, kterej když si pokaždý zašuká tak se tý ženský roztrhá břicho a vyleze nějakej trapáček mi připadalo hodně dementní a zbytečný opakování nechutnejch scén a ještě když to bylo na mizerný trikový úrovni, na to se skoro nedalo ani koukat a tentokrát to nezachránila ani Natasha Henstridge, ktreou pro mě z nepochopiteklných důvodů moc neukazovali. Za jedinou povedenou scénu filmu považuju, když si ten hlavní ustřelí hlavu a všude lítá mozek a ta mu zase doroste, ale jinak pěknej shit ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Chtělo to nejspíš přímo navázat na poměrný úspěch svého předchůdce. Dějem i stylem se to povedlo, pochopitelně chybělo cokoli (kromě možná větší porce tak přitažlivé mimozemské aktivity) nového a galerie známějších herců. Paradoxně tady však zůstavší Madsen a díky prvnímu dílu objevená Natasha Henstridge tvoří dost kompaktní dvojku, která jisté bé-kvality nezapře. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nadějně béčkové přistání na Marsu se hnedle po návratu na Zemi (tzn. po nějakých 10 minutách) zvrhlo v céčkovou monstr/gore bizarnost, jak (gigerovsky) odporní mimozemšťani chtěli akorát souložit, nasekat potomky (do kokonů) – a tím ovládnout svět. Chabou režii, hrozné (dodatečné) dialogy, absurdní nelogičnosti (10denní sexuální – žádná jiná! – karanténa pro kosmonauty) či zoufalé herecké trápení nespasila ani výstavní ňadra Natashi Henstridge (a že si na tu jednu scénu počkáme do finále). Ani předchůdce mě nebavil a tohle je o řád horší, ve všem. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Jsem hodně překvapen zdejším hodnocením ostatních diváků, protože si stále myslím ( a zaklepu to třeba i na své čelo ), že druhý díl filmové série o hormonově nabitém vetřelci se minimálně stejně povedl jako film první a od toho se odvíjí i mé celkové hodnocení. V závěrečné pasáži se mi dokonce líbil i více, ikdyž to taková slast také zas nebyla. Zdá se mi, že jakoby né každý divák dokázal zkousnout záměnu hlavní dívčí vetřelské postavy Jil z prvního filmu za mužský protějšek, který jak jsme ve své podstatě viděli byl i nebezpečnější. Příběhově to tedy zůstalo ve stejných kolejí, jen přibylo více pikantních erotických scén a mrtvol. To však není všechno a několikrát jsem se i pousmál nad černým humorem, kterým film rozhodně nešetří. Netuším proto proč si většina lidí myslí, že jde o podprůměrné pokračování, když se jedná ve své podstatě o kopírku scénáře prvního Species v jiném kabátku. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Patrně asi slabší hodnocení mě od tohohle pokračování do dneška odrazovalo, ale je to zhruba na úrovni prvního dílu takže tupý hororový sci-fi béčko snažící se prosadit v tehdejší kinolize. Na efektech je každopádně vidět, že to za pár drobných netočili a hlavně díky zůstávající dvojici Natasha a Madsen z prvního dílu si to udrží jistou úroveň. Před sexuchtivým šmejdem z vesmíru je prostě třeba náš svět ochránit.55% ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Roli Dr. Hermana měl původně ztvárnit Edward Asner, ale nakonec odstoupil. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v americkém státě Maryland ve městech Baltimore, Columbia a Laurel. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno