Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedinečná výzva o přežití je zde - jste na ni připraveni? Tropický ráj se pro skupinu soutěžících změní v noční můru, ve které budou muset bojovat nejen s nedostatkem jídla a pohodlí, ale hlavně mezi sebou. Pohádkovou výhru 2 500 000 korun ale může vyhrát pouze jeden. Kdo se stane vítězem? Začíná nejnáročnější show - Survivor Česko & Slovensko. (TV Nova)

(více)

Recenze (182)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem dlouholetým fanouškem soutěže Survivor. Vždy mě v ní bavilo soupeření dvou týmů, užíval jsem si i propracované intrikování, manipulace a jiné záludnosti v podání některých hráčů, ale tomu všemu vždy dávala úplně jiný rozměr každodenní snaha účastníků zajistit si jídlo, vylepšit přístřeší a dosáhnout alespoň relativního pohodlí (nebo co nejmenšího nepohodlí). Pro všechny tyto důvody jsem se na tento pořad těšil. Jasně, nejsem tak naivní, abych čekal nejvyšší kvalitu, ale to, co jsem viděl už v první epizodě, mě donutilo zapátrat na internetech. A co se nedozvím? Nova chtěla být zase jednou světová za malé peníze, takže koupila TURECKOU (!!!) licenci pořadu. WTF?!?! A euroasijská telenovelová velmoc nezklamala a stvořila něco na způsob Vyvolených na ostrově. Soutěže si byly tak podobné, že mě začaly zakrátko nudit, boj o přežití- nula, nula, nic, o to víc se ale pomlouvalo a ohováralo. Přesto všechno jsem zatnul zuby a vydržel tři epizody, pak jsem vyměkl, poctivě jsem sledoval jen soutěže a v průběhu nekonečného žvanění jsem se věnoval vedlejším činnostem. Přestože jsem mohl přijít s hodnocením a komentářem/ recenzí už po zmíněných třech dílech, v souladu s pravidly ČSFD jsem vydržel až do finále a díky tomu mohu přidat pár postřehů. Ondřej Novotný byl buď tak otrávený svou účastí v projektu, nebo se mu jen nechtělo, ale jeho výkon byl fakt chabý. Pokud šlo o soutěžící, zaujaly mě dvě. Jasným démonem v soutěžích pro mě byla Xénia Gregušová, která neskutečně makala, a leckterý muž by jí mohl to nasazení závidět. A asi i záviděl. Dalším překvapením pro mě byla Veronika "Veve" Přikrylová, jíž bylo téměř jedno, zda v té které disciplíně zvítězí, ale vždy ji chtěla dokončit (bez ohledu na své zdraví). Na začátku jsem byl znechucený z toho, že sem produkce zase nasadila nějakou modelku, ale teď se musím omluvit, protože ta "trapná" modelka předvedla přímo ocelovou vůli a neskutečnou odolnost. Smekám. Ale ani dvě tak skvělé účastnice nedokázaly tento česko- slovensko- turecký paskvil dostat z odpadu. / Poučení: Těšíš se na mutaci svého oblíbeného pořadu? O to větší bude tvé zklamání. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Žumpa televizní zábavy. Přesto jsem pořad z nějakého neznámého důvodu sledoval celkem pravidelně - patrně ze zvědavosti, že když jsem to už rozkoukal, tak jsem chtěl vědět, jak to dopadne. Jednotlivé díly zbytečně natahované a tradičně novácky pojaté - intriky, pomluvy a další hnoje. Co se týče samotných soutěží a celkového Survivor konceptu, tak by to špatné nebylo. I moderátor celkem sedí. Bohužel TV Hovna naprosto pohřbila celý koncept, že už nemám ani chuť se do nových sérií pouštět. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviem porovnať so svetom, nikdy som to nevidel. Ale páčilo sa mi to. Celkom. Nie je to žiadna Farma a iné bludy, ktoré sú len mozgovým výplachom. Súťažilo sa, intrigovalo sa a malo to zaslúženého víťaza. Vo veľkom sa nadáva na moderátora Ondřeja Novotného, ale pravdou je, že ani toho som nikdy nevidel, no na mňa pôsobil veľmi sympaticky. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Komerční televize vysílají podstatně horší reality show, než je letošní Survivor Česko & Slovensko. Nevidím tedy důvod, proč právě tuhle úplně zatracovat. K odreagování třeba při žehlení to není špatné, ovšem jinak samozřejmě jde o ztrátu času. Už jen kvůli té vatě kolem, kterou je každá epizoda prošpikovaná. ()

Petroff odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděl jsem asi 30 minut. Zvláštní. Teamy si tam říkají "kmeny". Proč? Vybavujete si takovej ten dětskej soutěžní pořad: Bludiště? Tak tohle je to samý, jen s dospělýma, někde na pláži... Parta dospělých běhá člunkovej běh, házej kroužky, pořád je to "velmi vyrovnané" a nakonec jedna z celebrit trefí o jeden balónek do díry dřív, než ta z druhého kmene - aplaus: "Neuvěřitelné!" Řvou tam u toho, jakoby kdyby vyhráli jakoby olymbyádu, ti naše jakože zelebryti. Proč se takové věci točí a hlavně: proč se na to někdo dívá? To mají diváci fakt tak nudný životy? ()

Galerie (35)

Zajímavosti (24)

  • I přes odstartování show muselo po pár dnech několik soutěžících do karantény kvůli covidu-19. Na ostrově tak na pár dní zůstali neúplné kmeny, které soutěžily dál. (Zix.)

Reklama

Reklama