Reklama

Reklama

Lowlifes

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Instinkty pro přežití rodiny na dovolené jsou vystaveny zkoušce, když nemají jinou možnost než přenocovat na odlehlé usedlosti. (JasonCZ)

Recenze (21)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Malý, Kanadský, dobrovoľný "home-invasion", ktorý nadchne v úvode, vo svojom jadre neponúkne takmer nič mimoriadne, aby v záverečnej fáze decentne zdvihol latku. Ja mám s týmito pokusmi zásadný problém najmä preto, lebo by mali byť dostatočne krvavé a plné gore scén v kombinácii s nápaditými mordovačkami. No a to si povedzme narovinu, to tu celkom absentuje. Kanada chŕli pomerne kvantum hororov, no len zriedka ktoré skutočne naplnia očakávania, pričom ide poväčšine o priemerno podpriemerné pokusy. No a toto jej jeden z nich, na úrovni medzi 2-tri. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Zábavná vybíjaná medzi dvomi rodinami v izolovanom dome, jedná je tá "dobrá", tá druhá kanibalská. Ktorá zvíťazí? Kto má rád gore, môže do toho kľudne ísť, o nič iné totiž nepôjde. Vidlička do oka, oko následne von a ham, mňam, to je sranda. Nakrútené skôr v odľahčenom, až komediálnom štýle. Potešil jeden zvrat na úvod (pokračovanie už bolo jasné), menej už potešila predvídateľná koncovka, ale Kanaďania viac ako na scenár či inteligenciu stavili len na krvavosť, čo mňa osobne nikdy nemôže uraziť. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tubi Originals většinou stojí za houby, ale tohle je rozhodně jejich světlá chvilka. Odlehčený kanibalský home invasion slasher, kde si to rozdají 2 rodiny v izolovaném domě má překvapivě fajn řemeslo, dobře zvolené herce, občas fajn hlášky a dojde i na trochu gore ( tady se určitě mohlo přitvrdit více, protože některé vraždy mi přišly poměrně odfláklé a né moc kreativní)- vede šíp v krku a vidlička v oku) ale je to především slušná zábava a docela vděčná žánrovka, která dá zavzpomínat na horory dekádu zpět. Rozhodně jde o dost netradiční kanibalskou rodinu, která je slušně zvrácená a bavili mě. Než dojde na krájení chleba, tak funguje i docela atmosféra, kdy netušící útok nečekají. Za mě slušný překvápko, ke 4 hvězdě mi však chybělo víc gore, ale za doporučení určitě stojí. 65% " I Rather eat pussy than people!" ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

O filmu je nejlepší nevědět vůbec nic, člověk je pak příjemně překvapený už v prvním zvratu. Komentář bez spoilerů se tak prostě neobejde. Rodina z LA si vyjede na piknik co nejdále od civilizace. Jeden by myslel, že chtějí na venkov kvůli čerstvému vzduchu. Jenže už v jejich obytném voze dojde k momentu, kdy divák zjistí, s kým má tu čest. Líbilo se mi to hmatatelné napětí ve vzduchu, kdy čekáte, až propuknou jatka. Jediný problém jsem měl s tím, komu držet palce. Závěr se přehoupne do rozkošného masomlejnu, kdy se pro džber krve nejde daleko. Jasně, je to prvoplánové a divák si může maximálně hádat, kdo zařve jako další. Dojde na nůž, obří kladivo, luk, váleček na nudle!, rozžhavenou plotýnku, vroucí vodu, kulovnici i porcování oběti. V největším klidu byl až do konce slizký táta, nejlepší výraz psychopata měl syn Jeffrey. A jaká je největší odměna? Přece očičko... Zábavná vybíjená pro ty, co při sledování vypnou, nic pro ty, co by chtěli hledat originalitu či nedejbože umění. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Doporučuju nekoukat na trailer nečíst obsahy, komentáře a ani si o filmu nic nezjišťovat. Takže kdo neviděl od teď už nečtěte. Scénář snímku není nějak extra vyšperkovanej ale o to tu ani nejde. Jde o celkem povedenou a zábavnou vybíjenou dvou rodin. Kde dojde i na nějaký to gore. Tady mě sice někdy sral střih jindy bych zase co se týče gore klidně i víc přitlačil. Ale jo. I to se počítá. Nejvíc asi pobavilo sežrání vlastní bulvy. Celkově je to celý pojato takovým odlehčeným stylem. Žádnej megahit z toho asi nebude ale na to, že jde o režisérskou prvotinu jde o v pohodě koukatelnou hororovou odreagovačku které ani v podstatě nemám moc co zásadního vytknout. Lepší 3hvězdy. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Chudoba cti netratí, na grilu cos škvíří, vše se ve zlé obrátí, příjdou čtyři štíři.“ Citlivé rodinné drama, vypečené a pikantně okořeněné aneb s puberťáky jsou starosti. Ví to rodiče vegetariáni, ti normální i kanibalští čističi, kteří původně jedli jen bezďáky a socky, což je sice chvályhodné, ale zaprasí to chuťové pohárky a zkazí žaludek. OKÉNKO KARAVANU: [][] Kdo z něj kouká? Brýlatý ňouma „na zbraně nevěřím“ Keith, který vypadá, že neumí do pěti vidláků napočítat, submisivní puťka Kathleen, ulíznutý „nikdy taťku neposlouchám“ Jeffrey a sympaťanda Amy, jediná „jedlá“ postava. [][] Zato dva buranští vidláci umí napočítat jen do jedné, nad Amy sliní jak Pavlovův pes a kromě choutek mají i brokovnici. Též parádní twist, dědka se srdcem na dlani, Juli Ann vyzbrojenou manželem zlobrem a lesbickou sestřičku Savannah s lukem, řečenou Krejž holou! Kvalitní psychopati i zábava. Jen při výstřelu iniciativního blbce Faustka remcala, že Kaplan je vůl. Není, to já vůl v úvodu říkal: „Fajn žabka, ta ať přežije. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

50 minút treba čakať, kým sa niečo stane. Predtým máme ale parádnu agitku o tom, aké tolerantné mamy sú, ale otcovia, to je, ako slečinka povie, "temný stredovek", lebo vraj nedokážu pochopiť, ak má dcéra každý deň nos zaborený v inej neumytej šuške. Zvyšok po hororovej stránke ušiel, pridali aj kinder surprise, ale prečo všade pchať nezmysly? Aby boli dotácie? ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ty časy, kdy sousloví "kanadský film" bylo synonymem pro nezáživnou podřadnou filmovou produkci s televizním lookem, jsou už dávno pryč (jak jsem tu ostatně už několikrát psal). A touhle vytříbeně úchylnou černou komedií to Kanaďani potvrzují. První twist čtvrt hodiny po začátku mi parádně vytřel zrak. A nestačil jsem se pak divit, jak a jakým směrem se děj pomalu rozjede. A druhou překvapivou ťafku jsem dostal v závěru, takový konec jsem nečekal. A popravdě si ho ani nepřál. Ale co už, filmy holt nemusí vždycky končit tak, jak si přeju já. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na začátku potká rodinka výletníků dva echt vidláky, kteří mají patent na to chovat se jak dementi. V tu chvíli jsem protočil panenky a připravoval se na další zapomenutelný výplach. Jenže celkem záhy přišel zvrat, který mě donutil vykulit oči a od té chvíle se bylo na co dívat. Začalo se to totiž moc pěkně krosit a to v odlehčeném, místy až komediálním stylu. Najde se tu nějaké to gore, herci své psychopatické party zvládají skoro až bravurně a závěrečná řež je jednoduše boží. Konec bych sice představoval jinak, ale to neznamená, že by nebyl zvládnutý. Naopak. Po delší době konečně svěží a neotřelý kousek podobného ražení. 75% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Vcelku príjemné prekvapenie, podobných hororov sa síce točí pomerne veľa ale nie vždy to dopadne takto dobre, prekvapí aj relatívne nečakaný zvrat oproti klasickým kúskom ako Deliverance či Posledný dom naľavo, tých 60+% si to zaslúži, ja mám horory rád tak ešte jedna bonusová hviezda. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zabijácká kanibalská rodina jde vyvraždit jinou rodinu. U tohohle filmu je bohužel problém v té rodině matka je neviditelná , dcera je nemastná neslaná , otec a syn jsou dobří psychouši , ale nestačí to.  Další problém je v tom, že to zase takový masakr není začátek naláká pak máme pasáž kde se nic neděje s ježděním auta  pak další v tom domě a zhruba 30 minut před koncem k něčemu zajímavému dojde  pak naskočí titulky a máme konec. V tomhle žánru jsou daleko lepší kousky. 40 procent za gore a tu trochu násilí co tam je. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení a ještě od streamu Tubi. Vůbec jsem nevěděl o co půjde a byl jsem mile překvapen. Krvavá, zábavná a originální jízda ve vidlákově se opravdu povedla... ()

JimDeNiro 

všechny recenze uživatele

Ovšem tohle byl potěšující přírůstek do subžánru home invasion. sice ne tak úplně tradiční home invasion, ale velmi dobře se na film dívá. A to je to prosím z kanadské provenience, která teda jako nemá ale vůbec dobrý filmy, Tubi Original velmi překvapil. Film mi svou atmosférou trochu připomínal brilantní You´re Next (2011), který je to nejlepší, co v subžánru home invasion dostaneme. A ještě v krvavém hávu. Tady teda nebylo moc krve, že bych jako vyloženě vrněl blahem, vraždy byly trochu obyčejnější, ale šíp překvapil, stejně tak jako vidlička v očíčku :-) Ale jako první rádoby zvrat přijde chvíli po začátku, ale s tím jsem trochu počítal, ale budiž. A druhý, respektive jsem dostal facku v závěru filmu. Mě zas dokázali nasrat. Ale tak co nadělám. Herci neokoukaní, film nepůsobí tuctově a patří to k tomu lepšímu, co se dá vidět. Chválím eRko, byť ne úplně brutální, tak příjemně uspokojivé. Fajn druhá půlka to vytáhla na 4 prstíky... Film dává trochu vzpomenout na starší snímky x let zpátky, za což jsem rád, a po kterých jsem hladový.. Zas na aspoň 10 let omezte bubu a dejte mi krvavou řež :-D 70% ()

Lucilay 

všechny recenze uživatele

Už při počáteční grilovačce mi tak nějak bylo jasné, kam se film bude ubírat. Přesto to byla příjemná podívaná a docela dobrý gore. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Zmagořelí měšťáci vs. omezení vidláci. Trocha gore, trocha černého humoru a tak asi hodina bohapustého a otravného žvatlání o hovadinách. První polovinu jsem doslova protrpěl, druhá už byla lepší. ➡️ 42% ()

mikexcbig 

všechny recenze uživatele

Dávam tri, ale určite sú to lepšie tri. Originálne, krvavé, prekvapujúce, prudko pozerateľné. Rovnako ako niekto ďalší z komentárov, odporúčam nič o filme vopred nehľadať. Oplatí sa to (: ()

carebear 

všechny recenze uživatele

Tu sa nebojím trošku prihodiť, bolo to krvavé, niekedy brutálne,inokedy nechutné ,keď na to došlo vtipné a nakoniec aj prekvapivé v rámci úvodu a záveru. Až som sa musel opakovane neveriacky uistiť že je to debut a dokonca z Kanady. ()

lubosco 

všechny recenze uživatele

Jednohubkový horror, dalo sa to pozerať. Dobrý rozjazd na pomýlenie divákov, ale pomerne skoro sa ukáže, kto je tu ten zlý. Trochu mi vadili niektorí členovia tej pošahanej rodiny aj ideológia, ktorú spoločne vyznávajú. Tá je hodne pritiahnutá za vlasy, ale dobre. Zjesť si ale vlastné oko, to je ale už riadna sprostosť. Mimochodom, tento horror strach nenaženie, viac pokrúti žalúdok. ()

Reklama

Reklama