Reklama

Reklama

Ratatouille

  • USA Ratatouille (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Poznejte Paříž, město nekonečných možností a gurmánský ráj, z nové perspektivy a zamilujete si ji! V jedné z nejlepších pařížských restaurací sní krysák Remy odvážně o tom, že se stane vyhlášeným francouzským kuchařem. Nenechá se zviklat výtkami ostatních členů rodiny, aby se spokojil pouze s tradičním životem obyčejného hlodavce, a s pomocí kamaráda Linguiniho, stydlivého a podřadného odnašeče odpadků, se vydá na cestu těch nejnepravděpodobnějších zážitků, humorných kousků a kulinářských triumfů, o kterých by jeden bez druhého ani nesnili. (Forum Film CZ)

(více)

Recenze (1 300)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Genialny film od rezisera Brada Birda o tom, ako Remy /animovana krysa/ zacne varit v restauracii. Pri tom dochadza k celemu radu komickych situacii, dalej je tu kopa vybornych rozhovorov ..... nadhera. Nemam dalej slov. 100 % ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Milé, pekné, nápadité, dokonca v niektorých momentoch aj celkom vtipné. Animácia je naozaj vydarená, a aj celá tá atmosféra, čo z toho vyžaruje. Prvý raz som tento film videl pred pár rokmi v Lotyšsku (čiže s lotyšským dabingom), a tak som zatiaľ nehodnotil, tak konečne som si to pozrel aj v nejakej zrozumiteľnej podobe. Potkan v kuchyni mi ale nikdy neprišla ako lákavá predstava, no kiežby boli všetky potkany tak civilizované ako Remy - to by som potom nevrieskal od strachu vždy keď nejakého zbadám. Ale ako naozaj pekná rozprávočka, od Pixaru už asi človek ani nič iné nečaká. Francúzska atmosféra kulinárskeho prostredia bola veľmi príjemná. Ale aj tak naďalej nenávidím potkany! ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Skvely film pre celu rodinu a myslim si, ze dospeli ho ocenia este viac ako deti! Je to originalne, vtipne, ma to zaujimavy pribeh o tom najnezvycajnejsom vztahu, ma to myslienku a ako bonus a pastvu pre oci najdeme tu krasne a ako skutocne, ba este krajsie zabery Pariza. Okrem ineho uz viem co je to ratatouille, dokonca uz mam aj recept, mnam. Nikdy by som si nebola pomyslela, ze budem niekedy sympatizovat s potkanom! A ten paradox, kuchyna luxusnej restauracie a potkan a prave to je to, preco sa tento animak oplati vidiet a je uplne jedno, kolko mate rokov. Prijemny zazitok alebo dobru chut. 80%. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Asi jsem se těšila až moc. Po kladných recenzích Premiere a hodnocení CSFD, jsem si říkala, že to bude stát za to. Bohužel. Animace je dechberoucí, akorát příběh trošku pokulhává. Remy je opravdu sympaťák a krysí rodinka se mi líbila, akorát lidské postavy (až na Ega) mi připadají trochu "placaté". Start byl rychlý a svižný, prostředek trochu zpomalil, tempo bylo mírně natažené, konec opět svižný. Celkově 3*, mám pocit, že je to silně nadhodnocené. ()

shyster 

všechny recenze uživatele

Ten film má koule (já vim, trochu odvážný tvrzení na rodinný film). Už dlouho jsem se o hlavní hrdinu tolik nebál jako nyní. Technická stránka je, jak je už zvykem, dokonalá. Nedosahuje kvality Hledá se Nema či Úžasňáků, ale v porovnání s ostatním animáky je to nedostižný vrchol. Jen tak dál. Už se těším na další filmeček. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Není to taková megaporce humoru jako v předchozích Autech, ale opět je to vskutku originální příběh doplněný humorem a všudypřítomnou pixaráckou genialitou. Jsem zvědavý, jak dlouho jim tohle vydrží. Doufám, že napořád. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Výborný animovaný film roku 2007 u kterého jsem uronil i slzičku a vrátil se zpět do dětských let. Kdo neviděl, tak vřele do toho - doporučuji!!! ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Krásná, líbivá animace, pěkná hudba i český dabing se povedl! Jinak kuchařské prostředí bylo moc zajímavé. ()

Tomik12345 

všechny recenze uživatele

Není to tak vtipné, jak jsem slepě očekával, než jsem si film pustil. Byl jsem do téhle doby zvyklý na opravdu vtipné scény právě v animovaných filmech (Shrek nebo Ice Age nechť jsou toho důkazem). Ale pravděpodobně nastal čas, kdy animovaný filmeček umí člověka chytnout za srdce a nemusí se u toho popadat za břicho. Filmeček by se mi líbil, kdyby byl normálně hraný, natož pak, když je takhle animovaný a ta animace je tak dokonalá, jak studio Pixar předvedlo. Pět hvězdiček nedám asi právě proto, že jsem čekal více vtipu. Na druhou stranu si ale myslim, že brzy změním názor a přehnaně vtipné animované filmy mě přestanou bavit a více ocením právě trochu umírněnosti. Skvělých 80%. ()

Stanley 

všechny recenze uživatele

Při vší úctě k tomuto dílku vůbec nechápu to přemrštěné zdejší hodnocení. Vždyť je to jen atraktivně oblečený a mdle vyumělkovaný obyčejný animák, který nemá příliš čím oslovit dospělé, ani čím opravdu okouzlit děti. ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se tomuto snímku vyhýbal, nakonec zcela zbytečně. Opravdu povedený animák jak pro děcka, tak dospělé. Docela fajn film, ale plnou palbu dávám jedině animákům, na které mám chuť se podívat (kdykoli) znova a tohle není ten případ. Za mě je to filmařina pěkná, ale tak trochu bez duše a chyběl mi tu pixarovský humor. Tak nějak jsem si nemohl vybrat mezi tím, jeslti koukám na animované vážné drama, nebo na pohodový animák pro odreagování a to mě asi vadilo nejvíc ( tohle je čistě můj subjektivní pocit, takže chápu lidi které to vtáhlo a dali tomu 5 hvězd). ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Mám tuhle pohádku moc ráda. Opět se řadí mezi ty povedenější a originálnější. Je to vtipné, krásné to utíká a bavilo mě to od začátku do konce. ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Ňouma, jeho zlý šéf, románek s kolegyní z práce, zatrpklý kritik a dokonalá krysa, všechno to jsou ''jenom'' obyčejné karikatury postav a scén něčeho, co už každý z nás viděl. A krásné a všemi milované Pixar-balení tomu prostě nepomůže. ()

Související novinky

Světová premiéra hudby z Jurského světa

Světová premiéra hudby z Jurského světa

25.01.2016

Americký skladatel Michael Giacchino, držitel Oscara za hudbu k filmu Vzhůru do oblak, chystá pro pražské publikum koncert pod názvem „Hudba Hollywoodu: Michael Giacchino in Concert". V neděli 7.… (více)

Čekají nás Auta 3 a Úžasňákovi 2

Čekají nás Auta 3 a Úžasňákovi 2

20.03.2014

Disneyovský šéf Bob Iger se předevčírem dělil s akcionáři o momentální stav mnoha chystaných projektů. Jak známo, Disney mimo jiné vlastní Marvel, Pixar a Lucasfilm, došlo tedy na řadu značek, který… (více)

Pixaři jdou do „živé akce“

Pixaři jdou do „živé akce“

17.03.2008

Ne že by je digitální animáky už nebavily, nebo jim snad málo vydělávaly (neodolatelné trailery na novinku VALL-I naznačují, že o jedné z čelních pozicí v řebříčku největších letních hitů je… (více)

Reklama

Reklama