Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní šéf v Kameníkově Pepa Novák má plno starostí. Ráno se marně snaží uspokojit roztouženou manželku Vilmu, na stanici ho čeká otřesený sportovec, kterého znásilnila babka Kropáčková, a v terénu místní podnikatelé, zuřivě pátrající po zázračném modrém pramenu, který povzbuzuje sexuální chutě a potenci. Nedávno vytryskl ze skály na zámku a nyní zase nečekaně zmizel. Pramen totiž v tuto chvíli vyvěrá ze zdi domku babky Kropáčkové, která ho stáčí do lahví. Ředitel školy představí podřízeným nového tělocvikáře Marka, který se okamžitě stane středem zájmu kolegyň. K jejich zklamání však chodí s lékařkou na místní psychiatrii, která má plné ruce práce, protože se musí postarat o znásilněné muže. Nejhorší je, že obětí přibývá a mezi nimi jsou i Pepovi podřízení, kteří měli za úkol přivést Kropáčkovou k výslechu. Když podnikatelé zjistí, kam zmizel zázračný pramen, pokusí se přimět babku, aby jim domek prodala. Jenže věci nejsou tak prosté, jak se zdají. (TV Nova)

(více)

Recenze (639)

kocik1 odpad!

všechny recenze uživatele

No to je nápad k nezaplacení - natočit sérii laciných fórků jako film. Úroveň jako kdyby je vyprávěl starej Pařízek po desátém pivku chlapům v hospodě. Nechci panu Troškovi radit, ale až zase bude chtít být tak třeskutě vtipnej, ať si zkusí pustit vyprávěnky p. Menšíka. Natočit ho bylo jistě levnější a člověk se při sledování jeho pásem nemusí stydět za sebe, že na to kouká, i za vypravěče, že se k tomu propůjčil. ()

Adman 

všechny recenze uživatele

Nevím co řict a nevím proč všechny "docela" rozčiluje, když musí hodnotit film co se jim nelíbí nebo ho považují za odpad! :) Je pravdou že jsem se před filmem náležitě vyspal a uvolnil a věřte tomu nebo ne já se i párkrát zasmál. Smál jsem se jen tomu co jsem neznal, ale i tak toho bylo dost a doslova vtip navazuje na vtip, takže když člověk nachvilu vypne s pozorností určitě mu nějaký ten vtip uteče, popřípadě pokus o vtip. Nechci tento film nijak vyzdvihovat. __Když se nad film povznesu a to tak že si zacpu oč,i uši, nos, hlavu dám do pytle zabalím se do deky, vlezu si do spacáku, ve spacáku do ponorky, ponorku vyplním cementem a potomím se v ponorce do Mariánského příkopu v Tichém oceánu až na jeho samé dno, tak se dá konstatovat, že film je shlédnutelný__. Po pravdě by si zasloužil jednu hvězdičku a to za kameru, o tom není debaty. Ptáte-li se za co je ta druhá, tak ta je za odvahu natočit druhý díl takovéhoto šílenýho experimentu! ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Rok se s rokem sešel a jak Zdeněk Troška prozradil už ve filmu o filmu k prvnímu dílu, dvojka byla na spadnutí prakticky okamžitě. Co se změnilo? Větší množství amatérských či začínajících herců nahradily celebrity, technicky šla nahoru kamera, dolů hudba a scénář se pokusil rozvést příběhy archetypálních postav z jedničky. Zážitek opět extrémní, dneska už je to naštěstí dobová konzerva, která pořád ještě připomíná časy nevyrovnání se s minulým režimem. Politické vtipy ztratily pointu, určitý náhled na každodennost zavál čas. Jinak tu máme ocenění na 26. festivalu české filmové a televizní komedie Novoměstský hrnec smíchu z Nového Města nad Metují a 1. výroční ceny DAVID pro nejlepší DVD video roku 2004. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Žádné velké zlepšení se oproti jedničce nekoná, ale pobavil jsem se v rámci možností. Troška vědom si toho, že jednička měla řadu chyb, tentokrát řádně přitlačil na pilu trapnosti. A tenhle díl je daleko odvázanější. Troška v něm semele naprosto vše a přidá i nové postavy, jako je neobvykle nadržená babka, a nebojí se zariskovat, když obsazuje Helenu Vondráčkovou nebo Martina Maxu. Vtipů je hodně, ale jsou většinou rozdílné kvality. Troška přidává dějovou linku a celkem vtipné představení pokračuje i v druhém poločase. 40% ()

_DAVE_ odpad!

všechny recenze uživatele

FIlmum o "Kamenakovu" jsem se vyhybal jako cert krizi ale nedavno jsem jel nekam dalkovym autobusem a tam jsem jiz nemohl uniknout. Opravdu chapu ze se to nekomu muze libit ale tohle "dilko" nelze nazvat filmem. Pokud by tomu rikali hrana "N@VAcka" estrada tak nereknu ani slovo. Ale pokud to mam zhodnotit jako film neexistuje jine reseni nez "ODPAD". ()

Galerie (13)

Zajímavosti (21)

  • Točeno v Týně nad Vltavou a na zámku Koloděje nad Lužnicí. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Učitelka (Dana Morávková) jezdí autem Opel Agila (modrá). Primář Líbal (Marek Vašut) má tmavě modrý Opel Signum. Kohn (Josef Laufer) černý Opel Omega Caravan. Lékařka (Helena Vondráčková) zelený Opel Astra G. Auto, které srazí ženu, která jde z nákupu je Opel Corsa, v pozadí stojí zelený Opel Agila. Měřiči, kterým přes pásku přejede auto (7:11) je stejná zelená Corsa (GemoGemo)

Reklama

Reklama