Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Máte rádi legraci okořeněnou tím správným černým humorem? Další příběh Povídek ze záhrobí je dokonalou kombinací zábavy a hororu, při nichž Vám bude tuhnout krev v žilách! Majitel krypty spolu se supermodelkou Angie Everhartovou, Erikou Eleniakovou a Dennisem Millerem vás zavedou do poněkud neobvyklého domu na kraji města plného krásných žen. Mohlo by se zdát, že jde o obyčejný nevěstinec, který úspěšně vede krásná madam Lilith (Everhartová). Potíž je ale v tom, že sličné dámy neinkasují za své služby pouze peníze. Je přece něco mnohem cennějšího - lidská krev! Nenechejte si ujít film, ve kterém napětí a děs přicházejí tak rychle, že se budete bát, zda další obětí nebudete právě vy! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (65)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zcela klasická průměrná upířina, kterou lehce nad průměr pozdvihuje snad jen přemíra nahých hereček, opravdu šukézní záporačka a neuvěřitelně hláškující detektiv, jeho první návštěva nevěstince mě málem zlomila v pase. Jinak, jak je u upířin zvakem, nic moc originálního ani objevného. Rytíř Démon byl mnohem lepší. 2,5* Více na mém blogu: www.hororovykabinetdreraserheada.blog.cz. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

UPDATE 2020: Jak mohlo takhle brakové oplzlé osmdesátkové béčko vzniknout na konci devadesátek? Kdyby mi bylo 13, dodám ÚŽASNÉ , ale doby, kdy jsem tajně v noci koukal na Novu a zíral, jsou pryč. Málo gore, moc kecání, celovečerní formát spíš Krypťáky zabíjí.----- Klasický zástupce příkladného vtipného béčka. A ty masky! ()

Reklama

Visáč 

všechny recenze uživatele

Druhý celovečerák Tales from the Crypt má za sebou pohnutú históriu vzniku (viz dokument Tainted Blood) a podľa toho aj výsledný produkt vypadá. Nakrúcalo sa v Kanade (namiesto L.A.), s nižším rozpočtom, bez pôvodného štábu a v dusnej atmosfére apatie a zmaru. Filmári rezignovali na tradičné propriety hororového žánru a vybrali sa smerom trashy komédie, ktorá by pokojne mohla byť vykrádačkou From Dusk Till Dawn (upírie děvky, vodné pistolky), nebyť podobného dáta vzniku. V hlavnej roli stand-up komik Dennis Miller, niekdajší člen osadenstva Saturday Night Live - ukážkový predstaviteľ toho, čomu Američania hovoria "smug prick". Ležérne proplouvá dejom, plive kolem seba sarkastické poznámky, ale rýchlo sa to obohraje. Scenáristi veľa originálnych nápadov v pytli nemajú, takže vzniklé autorské vákuum kamuflujú levné triky, gumené kozy (silicone everywhere!) a prehrávajúci herecký ansámbl, jehož najskúsenejším veteránom je Corey Feldman... Asi som očakával od filmu s takým cool názvom podstatne väčší odvaz. A už vôbec nepochopím, aký má zmysel obsadiť béčkové coury Eriku Eleniak a Angie Everhart, keď zo seba nezhodia šaty. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Upíří nevěstinec mě tedy moc nenadchnul. Dočítám se tady, jak se nebudu nudit a jaká je to vtipná hororová podívaná, ale ať se snažím jak chci, nic z toho jsem nezaznamenal. Není to ani strašidelné a vlastně ani vtipné. Za zmínku stojí snad jen nápad, masky a občas povedený dialog. A to mi přijde hodně málo. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Pri tejto komédii som sa fakt dobre zabavil. Skvelý scenár je plný vtipov a skvelých hlášok ("Manželstvo s tebou ma priviedlo na prah homosexuality"). Navyše si veľmi dobre robia srandu z kresťanstva a hlavne s tých pop-kresťan-kazateľov z USA. Môžem iba odporúčať, určite je to lepšie ako Demon Knight. No, ale má to jednu chybu, i keď je film plný krásnych a nahých upíriek, hlavná hrdinka ani vodkyňa upíriek sa do konca filmu nevyzlieklo. Ale skvelý koniec to vynahradil. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama