Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Máte rádi legraci okořeněnou tím správným černým humorem? Další příběh Povídek ze záhrobí je dokonalou kombinací zábavy a hororu, při nichž Vám bude tuhnout krev v žilách! Majitel krypty spolu se supermodelkou Angie Everhartovou, Erikou Eleniakovou a Dennisem Millerem vás zavedou do poněkud neobvyklého domu na kraji města plného krásných žen. Mohlo by se zdát, že jde o obyčejný nevěstinec, který úspěšně vede krásná madam Lilith (Everhartová). Potíž je ale v tom, že sličné dámy neinkasují za své služby pouze peníze. Je přece něco mnohem cennějšího - lidská krev! Nenechejte si ujít film, ve kterém napětí a děs přicházejí tak rychle, že se budete bát, zda další obětí nebudete právě vy! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (65)

Shit 

všechny recenze uživatele

Ale jo, je to dobrej úpírskej film. Nejenže to je vtipný, hlavně teda zásluhou extrémě hláškujícího Johna Kassira. ale má to i poutavej a někdy docela svižnej děj a spoustu pěknejch drsně kravavejch scén. Krom toho ve filmu hraje baywatchgirl Erika Eleniak, kterou sem si oblíbil, když sem si stáh(samozřejmě náhodou) její erotický fotky z netu, ale abych jako zase nekecal, tak sem jí měl oblíbenou i v tý úplně původní Pobřežní hlídce, kde Hasselhoff ještě nemusel tolik zatahovat břicho a záběry nemusely být z takový dálky, když běžel a nemuseli po každým jeho vběhnutí do moře alarmovat opravdovou pobřežní hlídku. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší a zábavnější, než Rytíř démon. Výtečný úvod, parádní zápletka, naprosto luxusní hudební doprovod, humor na výtečné úrovni, stejně tak docela dobře funguje i atmosféra a lehké napětí a naprosto dokonalý je závěr a vymícení nevěstince za pomoci vodních pistolek. A Krypt Keeper je samozřejmě i zde absolutní sázkou na jistotu. Jeden z nejlepších dílů, který je téměř na plný počet hvězd. 85%. "Připadám si, jako bych byl v nějakým špatným dílu Povídek ze záhrobí". A navrch i fajn cameo Whoopi. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ani toto nie je žiadne prevratné dielo, ale ako celkom odľahčená upirska komédia ujde. Najprv to začalo ako Indiana Jones v chráme skazy, ale následne sa to zvrtlo na vybíjanú upiriek a mladých chasníkov. Je to hlavne o zábave a ten , kto v tomto mal prsty to naozaj vedel. Dosť dobré masky, veľmi slušne gore a veľmi veľa nahotiniek robí z tohto filmu béčkovú, ale hlavne svižnú a vtipnú upírsku jedno hubku. Len do tej 4* tu niečo málinko chýbalo. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Poviedky zo záhrobia" majú svoje stále miesto v mojej top desine obľúbených televíznych seriálov. Je to zábavná, horrorová séria poviedok, ktoré uvádza vtipný, bizarný kostlivec Crypt Keeper. V rámci tohto projektu vzniklo aj niekoľko celovečerných filmov. Tie sa mi už však až tak moc nepozdávajú. Celovečerný formát "Poviedkam zo záhrobia" moc nesvedčí. Ani pri sledovaní tohoto upírskeho príbehu som sa veru nebavil a absolútne vôbec nebál. Dalo by sa povedať, že som sa takmer až nudil. Ešte že tam bolo k videniu zopár pekných prsatých upírok, pri ktorých som na chvíľu zbystril pozornosť. ** ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taková celkem banální historka o tom, jak existuje jeden speciální nevěstinec, kde se dívky snaží naplnit všechny vaše tužby. I ty, které nechcete. Je to erotické, má to být vtipné, rozhodně to není hororové a místy je to dost ujeté. Je v tom ještě dozvuk 80. let, ale není to příliš zábavné, což je asi největší problém. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama