Reklama

Reklama

Herkules v New Yorku

  • USA Hercules in New York
Trailer

Diův syn Herkules žije na hoře Olymp, ale začíná se tu trochu nudit. Napadne ho, že by mohlo být zajímavé navštívit svět obyčejných smrtelníků. Zeus z toho není zrovna nadšený, ale nakonec se Herkules přece jen vydává do New Yorku. Svým zjevem a hlavně silou budí pozornost všech lidí, se kterými se setká. (Vapet Production)

Recenze (280)

Andersis 

všechny recenze uživatele

Jj Arnold je bůch. Je to sice hrozná komedie, ale několikrát sem se nasmál. Slavný rakouský kulturista jestě asi neuměl moc anglicky tak většina jeho vět jsou furt stejne např: Já sem Hercules a neodporuj mi atd. Rozpočet je jasně vidět, Arnie do toho šel protože si to chtěl ovšem zkusit jaké to je být hercem. Jak daleko se ovšem dostal to asi nikdo netušil. Ale musím přiznat, že je to klasika která se v naší televizy oběvuje jen zřídka. Pro fanoušky Arnolda povinost. Ostatní to nesmí brát tak vážně kulisy a herci sou ze dřeva a hudba je spíše otravná. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Toporné a nekomediální herectví Arnolda je dnes zábavnější než v době vzniku. Na to , že za několik let poté natočí filmové skvosty ještě nepomyslel. ()

themic 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za Arnieho. Tenhle film je totální blbost bez jakejchkoli kompromisů. Arnold Stang se tváří v celym filmu na pěst, nejradši bych mu jednu natáhl. Akční scény jsou vtipně zpracovaný, scénář o ničem, tak jako celý film. Prostě Schwarzeneggerův první film.. Hodnotím * hvezdičkou 10% ()

havLord 

všechny recenze uživatele

Tento film je jako výkladní skříň* všeho, co se dá při tvorbě filmu pokazit. Je však zvlášť zábavné, když se naň díváte pod vlivem a v kruhu kamarádů. Arnold je v jednom kuse od pasu nahoru obnažen (což film zachraňuje) a vše, na co narazí, nemilosrdně převrátí. Taxík, medvěd, bagr, šestice chlapů, lavička, ... to všechno skončí na střeše. (100% za zábavu + 0% za film) / 2 = 50% a slabší tři boláky. *Shadwell TM. All rights reserved. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Scharzenegger tam nehrá...hrá tam nejaký Arnie Strong, ktorý sa "nenápadne" na Arnieho podobá. Film je ultimate pleasure, taký zlý, až je to geniálne...od Zeusovych bleskov až po geniálnu bitku s medveďom v koži človeka....proste must see Arnie je sexy keď sa ihrušká s prsami :-) ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Arnie ukázal bicáky, realy big arms !!! Nejznámější kulturista na vrcholu svých fyzickýh sil. Ostatně, to předváděl na Mr. Olympia po několik dalších let. Nesmyslnost děje nemá vůbec cenu rozebírat. Ale Arnold je parádní, včetně rakouského přízvuku. Informace pro hnidopichy, nejsem gay, mám jen kladný vztah k posilování. ()

Herr_Flick 

všechny recenze uživatele

Nedovedu si představit, jak tu blbost vnímali v roce 69. Postavit komedii na Arnýho muskulatuře a pózách? Blbost. Nějaký vtip se ani neobjevil. Rvací scény, dialogy, hod diskem a oštěpem, nadhoz, Olymp. Blbost. Za celou dobu na sebe triko samozřejmě vezme sporadicky, jen aby se neřeklo. K tomu ta otravná řecká hudba. Blbost. „Já jsem Herkules!“ Blbost je i to, že tomu dávám hvězdu. ()

CageDepp 

všechny recenze uživatele

Nevim proč tady je tolik odpadů, když jsou daleko horší filmy. Na tohle se dalo v klidu koukat až do konce. A hlavně je tady Arnold a krásná Deborah Loomis, která hrála helenu Camden. ()

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo něco. Arnoldův první film, to jsem prostě musel vidět. Čekal jsem, že se (na účet toho filmu) dobře pobavím a to se stalo. Film je sám o sobě samozřejmě odpad, protože je v něm snad všechno uděláno úplně špatně, ale těm trapnostem se prostě musíte smát a s nadhledem se u toho pobavíte na pět hvězdiček (možná bych je klidně dal i jako hodnocení, ale to by nebylo hodnocení kvality filmu, ale toho, jak jsem se u toho bavil, navíc...pro tenhle film je odpad vlastně čest). Scénář míchá dohromady řeckou a římskou mytologii. Už v prvním záběru je nám ukázáno, že Olymp leží někde nad zasněženými Himalájemi a celý vypadá jako jeden velký hřbitov či laciný park. Při scénách na Olympu (nebo při scéně Pluta a Nemesis v pekle) v dáli štěká pes, troubějí auta, chechtají se děti, ale tvůrcům to vůbec nevadilo. Akční scény jsou parádní - už při bitce v přístavu mají někteří gauneři z Arnolda/Herkula takový respekt, že stačí jen naznačení úderu prknem do břicha a oni se hned složí k zemi! A co teprve ten chlápek v kostýmu medvěda...ne, počkat, on to vlastně měl být opravdický medvěd. Jó, medvěd se snažil, chodil po dvou a chtěl s Arniem boxovat, ale nakonec dostal na budku. No a ty brilantní herecké výkony! Arnold má "skvělý" přízvuk, pošahaného kamaráda Preclíka, který vypadá, jako když vypadl z nějakého filmu s Fantozzim, a v celém filmu se objevují docela pěkné ženské. Ta hlavní nám navíc při závěrečné bitce ukáže, že chodí naostro, takže vidíme více než jen její zadeček. A samozřejmě nesmím zapomenout na ty drsné mafiány, kteří chtějí každého zlikvidovat, ale bouchačku nemá ani jeden z nich (to je slušně vychovaná mafie, žádné zbraně, všechno si chtějí vyřizovat ručně). Pak tu máme ještě hudbu...no ono jí stejně ve filmu moc není, ale pokud už někdy hraje, je to pořád stejný otravný řecký motiv. A mohl bych vyjmenovávat donekonečna další "přednosti" tohoto skvostu kinematografie. To, co jsem od toho filmu čekal, to jsem také dostal. Dobře jsem se pobavil. Asi budu muset na špatné, ale tou špatností vtipné filmy koukat častěji. Mimochodem - kdo by tehdy uvěřil, že nějaký huhlavý svalovec se jednou vypracuje až na guvernéra Kalifornie? ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Na takové dílo ani slova nestačí. A to asi ještě můžu být ráda, že jsem viděla dabovanou verzi, kde Arnie nezní tolik pitomě. Z všudypřítomné příšerné řecké hudby se mi dělalo rudo před očima, dialogy se absolutně nedaly poslouchat, korunu všemu nasazuje tragické zpracování Olympu, opravdu děs a hrůza. Jedna hvězdička za to, že jsem se asi třikrát zasmála, možná to ale ani nebyl účel... ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

2 hvězdy za fenomenální herecký výkon a přízvuk Arnolda:-D Chudák ještě v té době vyslovoval Zeus jako "Cus"...:-) Také jeho souboj s uprchlým medvědem ze ZOO stojí za to vidět. ()

Had6 

všechny recenze uživatele

Bylo to vážně nic moc. Ale dřív se mi to líbilo a Arnolda jsem svého času měl taky hodně rád. Takže trošku ovlivněné hodnocení... ()

lekr odpad!

všechny recenze uživatele

Arnoldova první filmová role byla hned ta hlavní ale v zoufale debilním filmu. Co jiného taky nakonec čekat. V roce 1970 začínající a nadějný kulturista si hned zničil image tímhle debilním filmem který se ani nedostal do kin. Až po čase a v době Arnieho větší slávy. Podobně jako Slyův Italský hřebec. Oproti němu je ale tento film , na kterém je špatné snad úplně všechno, zlatej! ()

Reklama

Reklama