Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý a energický Chuck Barris, který se soustředí na svou vrcholnou kariéru v rozvíjejícím se televizním průmyslu, je sledován podezřelou postavou, která ho rychle vláká do uzavřeného a nebezpečného světa CIA. Zatímco se Barris dostává na výsluní jako dynamický televizní producent – díky tak netradičním a oblíbeným pořadům jako jsou The Newlywed Game či The Gong Show, které sám uvádí i moderuje – pravidelně provádí nájemné vraždy pro vládu Spojených států. Jak sledovanost jeho pořadů roste, Barrisův život se začne vymykat kontrole poté, co zjistí, že se sám ocitl na černé listině CIA. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (305)

Tomco 

všechny recenze uživatele

je jasne, ze spojenie charlieho kaufmana a georga clooneyho predznamenava uspech. prvemu to slape s perom v ruke, druhy je sikovny herec a hlavne zaujimavy reziser..k milujte svojho zabijaka som sa dostal az teraz a musim uznat, ze ide o podareny kusok. sam rockwell je fakt vyborny a po cely cas sa je na co pozerat. pre mna pevnych 80% ()

DDT 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zajímavý film i když si nejsem jistý, jestli bych ho podruhé dokoukal až do konce. Půlka diváků odešla během filmu, protože plakát je pěkně "klamavou reklamou". První tři jména na něm mají přilákat diváky (což se podařilo), ovšem jedná se vesměs o miniaturní role. Celý film táhne výborný (ale neznámý) Sam Rockwell. Za film tři a půl hvězdičky, za plakát mínus pět. ()

Reklama

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Možná se nám zrodila nová režisérská hvězda a když se k tomu přidá vynikající scénář geniálního šílence Charlieho Kaufmana, tak tu máme originální film, možná podle skutečné události, možná ne. Sam Rockwell je v hlavní roli výtečný, stejně jako Drew Barrymore či sám režisér. A o těch všech mini cameo roličkách snad ani nemá cenu mluvit, to se musí vidět. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Clooney je jako režisér opravdu zvláštní. Rád se hrabe v americké minulosti a přináší zajímavé příběhy. Stejně jako tento o muži, který pracuje v televizi jako moderátor úspěšné show a přes noc zabíjí lidi pro CIA. Herecký výkon Sama Rockwella je velice dobrý stejně jako ostatních herců ale film trpí přílišnou zdlouhavostí a tudíž jsem se z velké části dost nudil. Zajímavý ale pomalý. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Od filmu podle scénáře Charlieho Kaufmana čekám trochu víc. V téhle hříčce je složitý, alespoň okrajově nejspíš pravdivý, příběh jednoho televizního moderátora konfrontován se světem tajných služeb. Přitom řada scén vypadá, jakoby měla působit nereálně, ale jiné zas vyznívají, že je tvůrci filmu myslí smrtelně vážně. Nejspíš zásadní chybou George Clooneyho bylo, že si „vylepšoval“ Kaufmanův scénář, jako režisér je totiž celkem přesvědčivý. Sam Rockwell je vynikající a Drew Barrymore podává také až nečekaně soustředěný výkon. Pobavily mě pidiroličky Brada Pitta a Matta Damona:-) ()

Galerie (32)

Zajímavosti (20)

  • Po snímke Dannyho jedenástka (2001) sa jedná už o druhý film, kde si spoločne zahrali George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon a Julia Roberts. (ČSFD)
  • V závěrečných titulcích jsou camea Brada Pitta a Matta Damona popsána jako „svobodný mládenec Brad“ a „svobodný mládenec Matt“ („Bachelor Brad“ a „Bachelor Matt“). (PhillM.)
  • CIA popřela, že by pro ně Chuck Barris kdykoliv pracoval. (don corleone)

Související novinky

Anglický pacient se dočká televizní adaptace

Anglický pacient se dočká televizní adaptace

19.08.2021

Román Anglický pacient spisovatele Michaela Ondaatjeho se dočká nové, tentokrát televizní adaptace. Tu chystá stanice BBC, která zaúkolovala scenáristku Emily Ballou (Taboo, The Turning), aby seriál… (více)

Reklama

Reklama