Reklama

Reklama

Šest pohřbů a jedna svatba

  • USA Very Bad Things (více)
Trailer

Obsahy(1)

Svatba s milovanou ženou je úžasná věc, oddaní kamarádi taktéž. Co zlého se může stát? Jediné, po čem Kyle touží, je vzít si krásnou Lauru. Trochu panovačná a vše kontrolující Laura zase touží po pohádkové svatbě. Dříve než si milenci před oltářem řeknou své ano, je třeba rozloučit se se svobodou... Pět kamarádů naplánovalo divokou jízdu v Las Vegas - hudba, alkohol, drogy, rozbitý nábytek... Náhodná smrt odstartuje sérii vražd - kamarád proti kamarádovi, bratr proti bratru, manžel proti manželce... Události berou rychlý spád. Z děje čiší vtip, ironie, nadsázka. Dokáže člověk, kterého žene strach, opravdu jít přes mrtvoly? Originální, drsný a provokativní thriller s prvky nejčernějšího humoru, nečekanými zvraty a napínavými scénami spojuje tarantinovský styl s paradoxním humorem filmu Mělký hrob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Čo sa stane vo Vegas má zostať vo Vegas. Tak to banda kamarátov plánovala, lenže nerátala s tým, že miesto rannej opice budú nakupovať v Hornbachu pílku, sekerky, vrecia a lopaty. Filmu treba dopriať čas, najskôr môže zmiasť obyčajnosťou a neznesiteľnou Diaz, ale s kúpeľňovou etudou začína tá pravá zábava. Vypäté okamžiky sa radom miesia s černotou a vy môžete iba tipovať, ktože to bude mať pohreb najbližšie a vedzte, že sa poltucet naplní. Záverečné psycho po svadbe som si patrične užil a všetky tie "very bad things" čo sa pritrafili neveste jej zo srdcia prial. Holt, tiež som len človek. ()

alpeew 

všechny recenze uživatele

Některé velmi špatné věci nemají žádnou šanci na dobrý konec, což vrchovatě platí i o filmu Very Bad Things, třebaže se zdá, že jediné, co si Kyle (J.Favreau) opravdu přeje, je oženit se s Laurou (C.Diaz)a splnit tak její sen o pohádkově velké svatbě. K svatbě nakonec opravdu dojde, ale není to cesta růžovou zahradou - jde se doslova přes mrtvoly. Brutálnímu komediálnímu dramatu o psychickém kolapsu přátel na předsvatební pánské jízdě k dokonalosti chybí jedna podstatná maličkost, režisérem není Tarantino či Rodriguez, ale člověk jménem P.Berg. Druhá, neplánovaná brutalita čeká na české diváky v titulcích, tolik hrubek pohromadě se hned tak nevidí… ()

Reklama

Diamant 

všechny recenze uživatele

NÁČRT OBSAHU: Divoká rozlúčka so slobodou a potom rozprávková svadba? KOMENTÁR: Keď je niečo príjemné, to ešte neznamená, že je to aj dobré... Divoká rozlúčka so slobodou nie je dobrou prípravou na svadbu! Zdá sa, že film si šikovne poradil aj s chúlostivými scénami, ktoré pomocou rýchlych prestrihov nepôsobia samoúčelne, ale divák v nich môže vidieť realitu zla, ktoré môže byť na začiatku veľmi lákavé, no keď mu človek podľahne, zákerne ho opantáva a v konečnom dôsledku mu prináša len problémy a nešťastie. Preto s konaním zla - hriechmi treba čo najskôr prestať. V opačnom prípade je situácia stále horšia a horšia, a to nielen vzhľadom na pozemský život... ODPORÚČANÁ PRÍSTUPNOSŤ: Od 18 rokov. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Tak tomu vravím čierna komédia. Zábava ako sa patrí, s hláškami ako sa patrí("Heads up!"-ale k tejto je nutný vizuál...) a záverom aký si u čiernej komédie predstavujem. Veľká poklona patrí C.D., ten koniec zahrala excelentne, aj keď sa núka otázka, či to hrala alebo len bola sama sebou:)))). Ale výhrady by som predsa len mal - nemuselo to byť také ukričané až hysterické, niekedy som mal chuť vtrhnúť do filmu a všetkých ich tam prefackať... ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Bergův debut na filmovém plátně a hned docela dost ostrá. Tato černá komedie s perfektními hláškami, vypointovaným dějem, výbornými herci v čele s šíleným Slaterem a i ta Cameron Diaz mě zde přesvědčila, že v ní kromě té nesmírné krásy něco je, její hysterická a ke konci psychopatická postava byla vedle Slatera ta nejlepší. Rozhodně mě Berg překvapil a dokonale dokázal skloubit černou komedii s thrilerovými prvky, něčím mi to připomínalo Tarantinovky, ale možná je to jen můj dojem a to možná i mylný. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Doktora, který prohlásí jednu z postav za mrtvou, si zahrál režisér Peter Berg. (HappySmile)
  • Jméno policisty v nemocnici je Randone. Režisér a scénárista Peter Berg hrál ve filmu Země policajtů (1997) také policistu jménem Randone. (HappySmile)

Reklama

Reklama