Reklama

Reklama

Šest pohřbů a jedna svatba

  • USA Very Bad Things (více)
Trailer

Obsahy(1)

Svatba s milovanou ženou je úžasná věc, oddaní kamarádi taktéž. Co zlého se může stát? Jediné, po čem Kyle touží, je vzít si krásnou Lauru. Trochu panovačná a vše kontrolující Laura zase touží po pohádkové svatbě. Dříve než si milenci před oltářem řeknou své ano, je třeba rozloučit se se svobodou... Pět kamarádů naplánovalo divokou jízdu v Las Vegas - hudba, alkohol, drogy, rozbitý nábytek... Náhodná smrt odstartuje sérii vražd - kamarád proti kamarádovi, bratr proti bratru, manžel proti manželce... Události berou rychlý spád. Z děje čiší vtip, ironie, nadsázka. Dokáže člověk, kterého žene strach, opravdu jít přes mrtvoly? Originální, drsný a provokativní thriller s prvky nejčernějšího humoru, nečekanými zvraty a napínavými scénami spojuje tarantinovský styl s paradoxním humorem filmu Mělký hrob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

tom88 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to vizeralo ako nepodarená snaha o komédiu. V strede už to bolo lešie, začínalo to naberať obrátky a už to bolo aj čiernohumorne vtipné, ale posledná tretina bola už super, už to bola fakt vydarená čierna komédia, pri ktorej som sa skvelo bavil a úplny konec ma zabil. Samozrejme to má kopu mínusov ako slabší scenár, strih, lacné kamery,predvídatelný dej, nevýrazní herci (vymenil by som všetkých okrem C. Diaz), a ja neviem čo ešte, ale určite odporúčam všetkým. 71%. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Pro mě nostalgie taky proto, že tohle je jeden z prvních filmů, co jsem měl stáhlý z netu na CD, což bylo na vysoké někdy v roce asi 2000. Navíc jeden z těch drsnějších a zábavnějších. Tohle je hodně černá komedie o tom, že jedna mrtvá striptérka a jeden hysterický chlap můžou změnit život řadě dalších lidí. Předsvatební rozlučka se svobodou v Las Vegas je sice už hodně proprané téma, ale tohle je dost originální zpracování. Hodně nedoceněný film. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Totalne kruta cernocerna komedie, ktera se misty stava hodne psycho dramatem. Tohle je fakt neskutecnej masakr, od prvni chvile zacne sled brutalnich, hysterickejch nebo hodne vtipnejch scen a vsemu tomu nasadi korunu zaverecna scena. Takle jsem se uz dlouho nenasmal. Herci jsou fakt vyborni, hlavne Slater, kterej ma vzdy plan a totalne protivna Cameron Diaz. Navic neni ve filmu nouze o brutalni a krvavy sceny. Je to proste masakr a Peter Berg je zkratka dobrej. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem byla několikrát známými zrazovaná. Teď po shlédnutí mám ale pocit, že jsem viděla úplně jiný film než mí známí. Některé scény byly docela hodně brutální, ale byla to jízda od začátku do konce. Řetězec událostí absolutně neuvěřitelný. Všechno se na sebe nabalovalo jako sněhová koule. Pánové to prostě rozjeli ve velké stylu. Christian Slater mě hodně překvapil. Cameron Diaz hrála pěknou hysterku. Na druhou stranu chápu, že chtěla mít všechno absolutně dokonalé. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Bergův debut na filmovém plátně a hned docela dost ostrá. Tato černá komedie s perfektními hláškami, vypointovaným dějem, výbornými herci v čele s šíleným Slaterem a i ta Cameron Diaz mě zde přesvědčila, že v ní kromě té nesmírné krásy něco je, její hysterická a ke konci psychopatická postava byla vedle Slatera ta nejlepší. Rozhodně mě Berg překvapil a dokonale dokázal skloubit černou komedii s thrilerovými prvky, něčím mi to připomínalo Tarantinovky, ale možná je to jen můj dojem a to možná i mylný. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Doktora, který prohlásí jednu z postav za mrtvou, si zahrál režisér Peter Berg. (HappySmile)
  • Jméno policisty v nemocnici je Randone. Režisér a scénárista Peter Berg hrál ve filmu Země policajtů (1997) také policistu jménem Randone. (HappySmile)
  • Rabína na pohřbu Michaela Berkowa, kterého hraje Jeremy Piven, si zahrál jeho vlastní otec Byrne Piven. (HappySmile)

Reklama

Reklama