Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Právník Miles Massey je bohatý, zakládá si na dokonalém zevnějšku, má bezchybnou manikúru i zářivě bílé zuby. Je specialistou na rozvody a vyhrává všechny spory, dokonce i tehdy, když je jeho mandant usvědčen z nevěry. Marylin Rexrothová je vypočítavá potvora, která se rozhodla, že si peníze na svou nezávislost vydělá rozvody s bohatými manželi. Udělala ale chybu, že si vzala jiného advokáta, a tak rozvod, při němž si slibovala dokonale oškubat svého bohatého manžela, prohrála. Ale je to profesionálka, ze své chyby se poučila. Nachystá proto na Milese dokonalou fintu, herce vydává za svého nového nastávajícího zazobaného manžela jen proto, aby se dostala na kobylku samotnému Milesovi. Ten se však neočekávaně sám zaplete do její rozvodové hry. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (350)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Názov znie typicky Coenovsky, ale nechápem, čo má spoločné s mainstreamovou nablýskanou romantickou komédiou. Postavy sú dosť neuveriteľné, čo ale nevadí, pretože sú skôr iba akýmsi prototypom charakterovo pokrútených právnikov. Lepších predstaviteľov si bratia nájsť nemohli. Príjemná komédia, ktorá poteší, ale nič viac vám nedá. Záverečný Clooneyho príhovor je také omleté klišé, že sa pri jeho natáčaní museli všetci cítiť trápne. Najlepšia postava: Geoffrey Rush. ()

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Neurážlivá prestávočka od nenapodobiteľných náserov z nezabudnuteľných čias. Sínusoidne razenie afér na ktorom sa Cathrine, George, JOE aj Billy húpu ako na hojdačke a ich finesy ma aj napriek tomu držia v pozore takmer do samého konca. Nebyť toho neblahého zapadnutia do predpisovosti, mal som nutkanie zaradiť udusenú štvorku, takto len bezpečná trojka a dojazd na neutrál. Chlapi chytro na žhárstvo. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

čistokrvná poločierna coenovská komédia - charakteristika, ktorá zaručuje zábavu v okruhu podivných postavičiek, bizarných scén (pričom tá s astmatickým vrahom na konci je jedna z mojich najobľúbenejších vo všeobecnosti) a svižného tempa - film, ktorý nemôže sklamať, aj keď nepatrí ku coenovským vrcholom ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Vtipné, milé a stále v mnoha věcech Coenovské. O Clooneym mi mínění spravili právě tito dva režiséři. Ti totiž jeho potenciál využít umí a Gerge Clooney je sympaťák a charismatický chlapík v každém Coenovic filmu. Trefa do černého je i ženská hlavní postava, ale bohužel (velké mínus) ona takovou postavu jako Clooney nedostala, žádný velký gag, žádný zapamatovatelný štěk. Je to pár delších a nudnějších pasáží, ale pak přijde Sípák Joe a je vyhráno. Výsledek je příjemná Coenovská zábava, ale bohužel nic víc. Toto je ze slabého soudku obou bratrů. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Carter Burwell: 1. Boxer ,2. Intolerable Mambo ,3. Suspicious Minds ,4. Hanky Panky Choo Choo ,5. Don't Cry Out Loud ,6. Feels So Good ,7. You Fascinate Me ,8. April Come She Will ,9. Heather 2 Honeymoon ,10. If I Only Knew ,11. Love Is Good ,12. Non, Je Ne Regrette Rien ,13. No More Working ,14. Fully Exposed ,15. Glory of Love ,16. The Boxer , ()

Galerie (64)

Zajímavosti (6)

  • Bratři Coenovi uvedli, že se na filmu pracovalo téměř 8 let. (D3VIL)

Související novinky

Clooney natočí scénář od Coenů

Clooney natočí scénář od Coenů

26.10.2015

Spolupráce bratrů Coenových a George Clooneyho zatím čítá Bratříčku, kde jsi?, Nesnesitelnou krutost a Po přečtení spalte. Už brzy uvidíme jejich čtvrtý společný film, retro komedii Ave, Caesar!, tím… (více)

Clooney & Coen Brothers

Clooney & Coen Brothers

25.11.2005

Herec George Clooney už má za sebou dvě úspěšné práce se scénáristicko režijně producentským duem Ethanem a Joelem Coenovými, kterými byli filmy Bratříčku, kde jsi? a Nesnesitelná krutost. Nyní se… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno