Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (655)

Shit 

všechny recenze uživatele

Pořád ta stejná písnička, vůbec žádná změna, ale to se asi ani čekat nedalo, že se to nějak vylepší, nicméně třetí díl už je trošku moc a jen se jen děsim toho, že tenhle díl neni tím posledním, ale zase na druhou stranu musim říct, že některý fóry, ač jsou známý, tak mě dokázaly rozesmát a přece jenom jsem si už zvyknul za ty předešlý díly na speciální styl těhle filmů, takže žádný zklamání nebo znechucení se nedostavilo a možná i proto dávám tak skvělý hodnocení ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ve trojce už Troška neředí tolik humor, snaží se přidat něco dějově zajímavého. Tentokrát je středobodem děje amatérský fotbalový zápas, na který přijede Dolly Buster. A tu si Troška mohl klidně odpustit a více se soustředit na gagy s romy, kteří trápí rodinku v sousedství. Občas je film nápaditý, ale pak se zbytečně shodí a dobrý dojem je pryč. Pocit trapnosti není tak velký, jak by se mohlo zdát, ale jako vadu bych viděl slabší dějovou linku a řada gagů se minula účinkem, anebo ještě lépe, neměly ve filmu vůbec být, ale zase tak hrozné to nebylo. A na odpad už teprve ne. 60% ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No tímhle dílem jsem stejně jako Troška s Kameňákem skončil. Tedy alespoň prozatím, protože tohle už bylo velké zklamání. Opravdu dobrých hlodů (vtipů) tu bylo jako šafránu a to byl největší kámen úrazu. Když už se u podobných braků ani moc nezasmějete, je to na funus. Fotbálek s Romy taky nic moc, stejně jako omáčka okolo všech postav z předchozích dílů. Už toho prostě neměly moc co nabídnout a doslova se vařilo z vody – která už byla dost zteplalá a měla příchuť chcanek. ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

A máme tu završenie veľmi úspešnej českej trilógie Kameňák. Som prekvapený takýmto hodnotením, čakal som totiž asi 8 % nie až 16 :D Celý film bol trápny až to nebolo vôbec pekné. Ked som to pozeral tak sa mi normálne vo vrecku otváral nožik. Takéto blbé filmy by mali zakázať vôbec vydať. Horrible! ()

Aleee89 odpad!

všechny recenze uživatele

Help help! Tak tenhle film se nepovedl jako jednička a dvojka dohromady... Zase ohrané vtipy, nudný děj, trapné je to od začátku do konce. Už mi připadá, že Troškovi dávno došly nápady, protože něco takového vypotit... Hlavně trapný je ranní sex Paulové a Vydry, to už by fakt mohli vymyslet něco lepšího... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Jedná se o první film série, který nezačíná sexem. (URBAN)
  • Ve všech scénách je venku slunečno. (Jyrka)

Reklama

Reklama