Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (655)

Nivenx odpad!

všechny recenze uživatele

Tak si shrneme všechny 3 díly Kameňáku. První se mi osobně líbil a celý film byl vtipně a vesele natočen. Druhý byl o dost slabší, zvlášt' když místo herců tam začnou hrát zpěváci!!! To jsem neskousnul a třetí naprostá katastrofa, kterou nezachraňuje nic, ale občas se hláška povedla zasmál jsem se. Celý třetí díl je naprosto trapný, blbý a naprosto odfláknutý! Tak asi takhle je pořadník: 1 (3* 45%), 2 (2* 35%) a 3 ( odpad! 1%) a to jedno procento je za úvodní titulky, kdy se zlomí trojka. :D ()

blackJag odpad!

všechny recenze uživatele

Nevtipné panoptikum hrůzy. Schválně jsem si jeden díl dal, protože Trošku neodsuzuji s obecnou samozřejmostí (jako velké procento filmových fanoušků), ale opravdu nechápu, jak člověk, který natočil televizní evergreeny jako Slunce, seno (klidně celou trilogii) nebo Bota jménem Melichar (filmy, u kterých u bedny vždycky zaparkuji), dokázal položit základ takové zhůvěřilosti. 0% ()

Reklama

Ithildaria odpad!

všechny recenze uživatele

NECHÁPU, jak mohl ten šašek Troška natočit už třetí pokračování toho nejhoršího, co na české půdě kdy vzniklo. NECHÁPU, jak v tom mohou ti lidi hrát a totálně se při tom znemožnit a nejvíc NECHÁPU, jak se na to může někdo dobrovolně dívat, ještě hůře jít na to dobrovolně do kina.... (o případech, kterým se ta věc líbí radši ani nemluvím). H-N-U-S!! ()

Carrie_3 odpad!

všechny recenze uživatele

Film založený jenom na vtipech a to především na těch, který jsou tisíckrát omýlané a mnohdy hraničí až s hranicí nevkusu, nemůže nikdy fungovat (teda může, ale pak to také podle toho vypadá). Pro mě představují všechny tyto 3 Troškovy díla, jedny z nejhorších filmů naší kinematografie, samosřejmě do této kategorie patří filmy podobné jako: Panic je na nic a jiné. Filmu jde k dobru maximálně přičíst herecké obsazení, protože se zde můžeme setkat s velkou řádkou u nás velmi známých herců. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Kameňák 3" je naozaj veľmi zlý film. Scenár je len chaoticky riadeným tokom navzájom prepojených vtipov. Čo je v podstate zaujímavý nápad, ale samotná realizácia nie je vôbec uspokojivá. Zdeněk Troška je režisér, ktorého ja raz nedokážem pochopiť a oceniť. Mne ten jeho štýl príde desne buransky plytký. Najviac svoje filmy ničí tým, že obsadzuje nehercov alebo totálne podpriemerých babrákov, ktorí nedokážu presvedčivo zahrať ani prd. Bolo mi z toho až trapne. "Kameňák 3" je odpad! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Filmování probíhalo v Týně nad Vltavou, na zámku Vráž, v Řitce, soutoku Lužnice s Vltavou a v Praze Slivenci (hřiště). [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Filmovou píseň "Nevěřím", v romštině "Na Pačav", nazpívali Yvetta Blanarovičová a Hynek Tomm. Hudbu složil Miloš Krkoška a otextovali ji představitelé romských rodičů z filmu Ervín Oláh a Ilona Ferková. (funhouse)
  • Pacient nemocnice Uzlíček (Zdeněk Kozák st.) má nad postelí napsané své jméno a pod ním datum narození 1904. V prvním díle však povídal, že bojoval v první světové válce. V té by mu však bylo 10-14 let, což odporuje jeho výpovědi. (ELBobes)

Reklama

Reklama