Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Livingstone by se od svých vrstevníků asi příliš nelišil, nebýt té bubliny. Příroda si s ním zahrála a on zcela postrádá vrozenou imunitu. Chce-li žít, musí se zdržovat v absolutně čistém a sterilním prostředí. To mu dokáže zajistit pouze neprodyšná umělohmotná bublina. Jimmy je spokojený, prožívá podobná dobrodružství jako jeho kamarádi ... jen v obýváku v bublině. Když ale dojde na lásku a Jimmy se zakouká do půvabné Chloe ze sousedství, která se má brzy vdávat, nezbývá mu, než sestrojit bublinu, v níž se bude moci pohybovat i venku. Čeká ho totiž dlouhá cesta. Svatba, kterou chce překazit, se koná na místě vzdáleném téměř tři tisíce kilometrů... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (112)

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Upřímně se jedná o dosti filmový srab a docela obdivuju hlavního protagonistu, že si střihl takovou roli. Ovšem zcela proti všem předpokladům si pamatuju, že jsem tento počin dokoukal a místy se i pousmál. Pamatuji si ale dosti nejasně, bylo nějak k ránu, takže bůhví, jak to je. Bod určité ale přidává Danny Trejo, kterému konečně přeji nějaký vlastní film, jelikož tato kriminální figurka obšťastnila již řadu filmů. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Ujetá road movie o týpkovi v igelitové kouli. Čekal jsem standardní nudnou komedii z hnUSA, ale film byl nečekaně příjemný a místy velmi zábavný. Danny Trejo potěšil jako nikdy a celkově byly ty postavy nasoukané do zápletky opravdu výživné. Z prostého rámce "Jedu za svou milou, abych překazil svatbu," se tak stává našlapaná komedie s honičkou hned několika druhů magorů. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nemôžem uveriť že som tento film objavil len nedávno. A to sme si v mojom detstve celá rodina požičiavali VHS kazety skoro každý deň. Cez to všetko som sa k Bubliňákovi nedostal skôr. Takže aj keď tento film je už podstatne starý a nemusí dosahovať kvalít súčasných komédií - ja som sa nadmieru bavil. Čo je ďalšia vec, ktorá ma príjemne prekvapila. Ja osobne mám veľmi rád filmy a hlavne komédie okolo roku 2000 a 2001. Je ich nespočetne i keď majú skoro všetky nízke hodnotenia. Jake Gyllenhaal už vo svojom mladom veku hral Oscarovo, čo potvrdil aj tu, kde si zahral skoro takpovediac retardovaného mladíka. Aspoň tak na mňa pôsobil. Ale on bol len rád, že sa po celom svojom detstve strávenom v jednej izbe, konečne dostal do veľkého sveta, kde sa stretol s radou rôznych postáv a dostal sa hneď do množstva zaujímavých a vtipných situácií. Veľmi ma mrzí že som si tento film neužíval už v časoch jeho premiéry. ()

leafroller 

všechny recenze uživatele

Tento film mě dokonale překvapil. Šílené skoky dějové i skutečné, skryté identity, umírající i ožívající a gang motorkářů ve zmrzlinářském voze....to je jen závdavek dobré magorie. Dalším překvapením bylo herecké obsazení. Z velkých ranařů lze kromě hlavního hrdiny jmenovat jen Dannyho Treja. Potěšila mě však plejáda mých oblíbených přicmrndávačů. Matka byla myslím oponentkou Jima Carreyho ve Lháři, ind rozhodně prodával televize v Rande měsíce a kolohnáta z Velké ryby jistě drezuroval Mémini (to bych se skoro vsadil). A roštěnka? Ta byla velmi "šukadelická" a když jsem ji viděl naposled, pomáhala někomu hledat "mužo"... Děj valil dopředu, jak se na silniční film sluší a když bylo potřeba přeskočit kapitolu, tak se fakt skákalo, kostrbaté vysvětlování reality bylo nahrazeno velkým štěstím (něco jako v 96 hodinách). A pak už byl jen happyend, aneb jak se česky říká: žili šťastně až do smrti. Pokud si chcete odfrknout od všeho toho umění, co na nás současná kinematografie chrlí (ehm), pak je Bubliňák jasná volba. ()

charlosina 

všechny recenze uživatele

Bubble Boy je komedie, která by se dala označit jedním slovem: úlet. A to totální. Sem tam velmi vtipné, sem tam velmi trapné. Myslím, že oddaní si tuto komedii neoblíbí. Ale nesmíme být úzkoprsí. Zasmála jsem se? Ano. Zejména, když Jimmy bojoval o 500 dolarů, resp. když mluvil s číňany. Na druhou stranu tam ale byly situace, které by se klidně mohly vypustit, např. s krávou na silnici. Každopádně je to ale ten typ filmu, u kterého zítra nebudu vědět, o čem že to vlastně bylo a jediné, co si budu pamatovat, je ta bublina. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Santa Claritě, v La Verne, v Los Angeles, v Palmdale, v Piru a Santa Paule v Kalifornii a v Las Vegas v Nevadě. (rafix)

Reklama

Reklama