Město Seattle je ohromeno sérií vražd, ale pachatel stále uniká. Detektiv Jake Riley se snaží případ vyřešit, ale neúspěch ho znechucuje a chce odejít od policie. Jednoho dne nečekaně odhalí šokující tajemství - vrahem je jistý Garrotte, se kterým má konflikt z minulosti, a ten se chce pomstít tak, že zabije jeho matku. Jake požádá o pomoc tajnou vládní organizaci, která ze vzorků DNA vraha vyklonuje Garrottova geneticky dokonalého dvojníka - replikanta. Jake chce proniknout do mysli vraha a i když je replikant zatím mentálně na úrovni dítěte, fyzicky je plně vyvinutý a nebezpečný, protože s DNA vraha může zlo kdykoliv vybouchnout. V závodě s časem a vyvíjejícím se replikantem musí Jake zneškodnit zabijáka dříve, než bude pozdě - jinak může čelit dvojité hrozbě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Dever

všechny recenze uživatele

Soundtrack Guy Zerafa : 1. "Taking Charge" - Performed by Image Cathedral ,2. "Run" - Performed by Shine ,3. "Absorb" - Performed by Station Victoria ,4. "Rock-A-Bye-Baby" - Performed by Daniel Seguin ,5. "Country City Slicker" - Performed by Smak Dabb ,6. "Kyrie" - Performed by Laurel MacDonald ,7. "Take A Look" - Performed by Infinite ,8. "Sunset Beach" - Performed by Winter ()

Pohrobek odpad!

všechny recenze uživatele

Konec! Basta! Finito! O co tady jde? Kdo to platí Ringo Lama, aby takto zesměšňoval ubohého Van Damma? Na tomto se nedá pochválit ani neshodit vůbec nic! Scénář: takto vycucané, překroucené, nelogické bláboly prostě nemůže nikdo strávit. Režie - neexistuje, možná naštěstí. Herecké výkony - za Van Damma tentokrát hraje skutečně jenom jeho boule. O moc hlouběji se klesnout nedá. ()

B!shop

všechny recenze uživatele

Tak ja nevim, film jsem uz videl nekolikrat, pokazdy mi to prislo jako desna sracka, takze jsem si ho ted s tim pocitem pustil a ono mi to najednou tak hrozny neprislo, ale i tak to je jeden z nejslabsich Van Dammeovo filmu. Nejvetsi problem je, ze po uvodni solidni pulhodince se film prepne spis do drama o retardovanym chlapkovy a je to na ukor akcnich scen. Nicmene musim pochvalit Van Dammea, zabijak mu sednul skvele a poradil si slusne i s retardem. Nemuzu si pomoct, ale nakonec to na ty 3* bylo. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Že filmy s JCD (psané na míru JCD) nikdy moc filmařiny ani inteligence nepobraly je dávno známo. Leč tohle je opravdu perla. Ovšem ne perlorodkou stvořená, ale hovniválem skoulená. Debilní story s všeobecně otřesnými artistickými úkony. S naprosto stupidním nováckým čí jakým dabingem (zvláště to hekání a hýkání v bicích scénách je tedy síla). Film určený (DNA neDNA, GENY deGENY) snad duševně narušeným lidem... ()

monolog

všechny recenze uživatele

Všiml jsem si toho už před nějakou dobou, že téměř všechny americký filmy, které jsou akční a jejichž akčnost je dosažena nějakým bojovým uměním, jsou většinou propadáky. Nevím, jestli bojová umění mají tak špatný vliv na filmy, nebo je to tím, že scénáristi filmů s tematikou bojového umění zapatlávají své výkladní skříně pomocí soubojů nebo prostě tím, že režiséři neznají žádnej novej přístup a tak opakují staré archetypy. Možností je víc a lze o tom polemizovat až do rána. Co se týká filmu, není to tak hrozný (tedy v porovnání ostatních jeho filmů). Sice jak už jsem psal výš, scénárista zaplnil svý okna soubojema, ale není to tu tak moc přehnaný. Záporák je hodně zápornej, hlavně v posledních minutách filmu. Není vyjímkou, že smete vozíčkáře, zmlátí ženskou, vyrve staříkovi kapačku, aby s ní mohl švihnout poldu. Klaďas jeho klon je opravdu hodnej a občas jsem se až neubránil úsměvu, jak to ten Van Damme hrál. To mu opravdu šlo. Michael Rooker je celkem v pohodě, i když v trochu vypjatějších scénách mi přišlo, že hodně přehrává. A to hlavně když má být opravdu velkej zmetek nebo zase když má být opravdu hodnej (když málem J-C vyznává lásku). A jinak vlastně na tom filmu nic co by stálo za zmínku není, kromě ještě "zajímavýho" nápadu s genetickou pamětí a telepatií klonů (možná je to součást kampaně proti klonování, protože kdyby měli kloni mít telepatický schopnosti, žádnej by se nedožil svých prvních narozenin). ()