Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Město Seattle je ohromeno sérií vražd, ale pachatel stále uniká. Detektiv Jake Riley se snaží případ vyřešit, ale neúspěch ho znechucuje a chce odejít od policie. Jednoho dne nečekaně odhalí šokující tajemství - vrahem je jistý Garrotte, se kterým má konflikt z minulosti, a ten se chce pomstít tak, že zabije jeho matku. Jake požádá o pomoc tajnou vládní organizaci, která ze vzorků DNA vraha vyklonuje Garrottova geneticky dokonalého dvojníka - replikanta. Jake chce proniknout do mysli vraha a i když je replikant zatím mentálně na úrovni dítěte, fyzicky je plně vyvinutý a nebezpečný, protože s DNA vraha může zlo kdykoliv vybouchnout. V závodě s časem a vyvíjejícím se replikantem musí Jake zneškodnit zabijáka dříve, než bude pozdě - jinak může čelit dvojité hrozbě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

lokol 

všechny recenze uživatele

Takze...videl som to vcera....a musim uznat ze ten film bol "akcny"....s kuskom humoru ktory van dammovi ako tak ide...urobit zo seba dementa ktory si buchne hlavu o sklo auta ked pozera von :) na tom som sa musel zasmiat... ale k tej akcnej stranke filmu...akcie bolo dost...tusim jeden vybuch??? vela ohna...par strielaciek a par subojov van damma proti...neuveritelne: van dammovi....v jeho filmoch mam rad skor viac bojov (krvavy sport, lionheart, kickboxer, suboj cti)...ale tuto tie dve bitky uplne stacili....tento film je oddychovka...nic ocakavat...proste pozerat.... a aka bola myslienka filmu?? bud stara znama veta...drsny policajt ktory zrazu zacne mat rad svojho "partaka"... alebo...nehadzat vsetko do jedneho vreca? teda jeden van damme nie je ako druhy??? alebo ? klonovanie pomoze zastavit zlociny? v kazdom pripade nech je myslienka akakolvek je uplne chaba...a co sa ringa tyka...peklo bolo omnoho lepsie... ()

helloween93 odpad!

všechny recenze uživatele

Je to sranda vidět Van Damma v roli retardovaného genetického klona. To je na tomhle filmu asi to nejzajímavější. Zbytek už je céčkovina se scénáristickým hovnem. Jean Clauda mám rád, ale tohle je moc. Díky tomu přihlouplému konci uvažuju i o odpadu, ale nechám to na té jedné hvězdě. // Po roce měním na odpad. ()

Reklama

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Replikant není vůbec špatný film. A Ringo Lam nepatří zrovna ke špatným režisérům. Špatné na tomto filmu je pouze to, jak ho většina lidí přijímá. Ale věřím, že polovina ani neměla tu odvahu ho dokoukat do konce a spousta ho jistě ani neviděla. Jakkoli je příběh naivní, není zase tak nelogický, pokud to bereme s nadhledem. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem měl tu možnost vidět po x letech Replikanta a upřímně se stydím, za moji jednu hvězdu, která tu dlouho svítila. Nevím jestli to je tím, že nám hoši ze staré školy tak rychle stárnou a dnes už je nevidíme až v takové formě jako tenkrát, ale starých filmů Van Damma je třeba si vážit a opravdu je zdejší číslo zalitý v černý barvě krapet k smíchu. Replikant si na nic nehraje, je to hodně svižný béčko se supr fightama (mimochodem souboje JCVD vs JCVD jsou fakt parádní), ale taky s parádním výkonem Míši Rookera. Nemluvě o tom, že "the Torch" je jeden z nejdrsnějších a nejzákeřnějších záporných hovad, co se v akčních filmech "Oldschoolu" vyskytlo! 60% ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý akčný thriller so Jean-Claude Van Dammom, ktorý patrí medzi jeho horšie filmy. Má celkom dobrý príbeh o detektívovi, ktorý sa neúspešne snaží zastaviť brutálneho vraha žien, až raz kvôli experimentu dostane na starosť vrahov klon, ktorý mu pomáha s hľadaním. Spracovanie je na tom veľmi dobre, síce neobsahuje nič originálne, ale film má dobré tempo, obsahuje dostatok zaujímavých situácií a dobre sa pozerá na vzťah detektíva a klona človeka, ktorého nadovšetko neznáša, alebo aj spoločné scény vraha a jeho klona. Akcie tu nie je až tak moc, ale kvôli typu filmu to ani nie je prekvapujúce. Klasické súboje sú celkom dobré, ale nemajú až tak zaujímavú choreografiu a navyše sú aj pomerne dosť zostrihané, takže na Van Damma je to rozhodne podpriemer, ale zase musím pochváliť scény so záporným Van Dammom, kde sa naplno prejaví, či už výborný útek z nemocnice alebo prechod cez kuchyňu, len škoda, že to tu nedostalo viac priestoru. A zaujali ma aj rôzne akcie s dopravnými prostriedkami. S hereckým obsadením som spokojný, sú tu prakticky len tri dôležité postavy a z toho dve má Van Damme, pričom obe hrá dobre, no a navyše aj Michael Rooker je rozhodne pre túto úlohu dobrá voľba. Réžia je bez problémov a technická stránka je tiež slušná. Tu absolútne nechápem to extrémne nízke hodnotenie, nevšimol som si žiadnu stránku filmu, ktorá by bola podpriemerná. Kedže som fanúšik hlavne typických Van Dammových filmov, tak tento kvôli odlišnosti u mňa patrí medzi tie horšie, ale pre neutrálneho diváka by to mal byť jeden z jeho najlepších filmov. Objektívna kvalita filmu- 65%, film sa páči mne na 65%. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama