Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Město Seattle je ohromeno sérií vražd, ale pachatel stále uniká. Detektiv Jake Riley se snaží případ vyřešit, ale neúspěch ho znechucuje a chce odejít od policie. Jednoho dne nečekaně odhalí šokující tajemství - vrahem je jistý Garrotte, se kterým má konflikt z minulosti, a ten se chce pomstít tak, že zabije jeho matku. Jake požádá o pomoc tajnou vládní organizaci, která ze vzorků DNA vraha vyklonuje Garrottova geneticky dokonalého dvojníka - replikanta. Jake chce proniknout do mysli vraha a i když je replikant zatím mentálně na úrovni dítěte, fyzicky je plně vyvinutý a nebezpečný, protože s DNA vraha může zlo kdykoliv vybouchnout. V závodě s časem a vyvíjejícím se replikantem musí Jake zneškodnit zabijáka dříve, než bude pozdě - jinak může čelit dvojité hrozbě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Tenhle trhák stojí za shlédnutí nejen kvůli Van Dammově první předčasné ejakulaci před kamerou (opravdu ;-), ale i kvůli správně nažhavenému Michaelu Rookerovi viz scéna mezi ním a belgickým gymnastou v koupelně. Žánklódova dvojrole už je jen pověstnou třešinkou na tomto zetkovém scifi dortíku. JCVD je špatný a špatný a čím víc rolí by v jednom filmu měl, tím víc špatný by byl. Ale tady se jeho komickému herectví dá smát od začátku do konce a Rookera z toho po premiéře muselo klepnout, v jaké tragikomedii si to zahrál. 40% těžké guilty pleasure ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 5/10/// +asi to, že si to už ze včerejška nepamatuji -asi všechno ostatní/// Hlavní padouch je dlouhovlasý Van Damme, který toho moc nenamluví. Hlavní hradina je neznámej polda v důchodu. Jeho pomocník je retardovaný Van Damme, který toho moc nenamluví. Ne opravdu to není dobrý film./// Celkem 35%/// ()

Reklama

daniel.98 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak dementní film jsem neviděl už hodně dlouho. Van Damma nemám teda rád všeobecně, ale ten kdo tento film vymýšlel musí mít být úplně mimo realitu a asi nikdy neviděl pořádný, tedy možná vůbec žádný akční film. A to nemluvím o naprosto hrozném dabingu, dialogy jsou jako rozmluva pacientů na psychiatrické léčebně a Van Damme vypadá jako by byl postižen demencí a celé mu to dojde asi 5 min před koncem filmu. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Škoda že v Americe nebyl scénárista kterému by došlo,že když bude Jean Claude hrát ichtilního ňoumu který si nezadá s retardovaným děckem,srazí to jeho skvělý výkon v roli vyšinutého vraha,který byl naprosto geniální.Námět byl skvělej,stejně tak souboje a Van Damme jako psychopat Torch neměl obdoby,škoda že scénárista byl trochu retard a z hodného klonu neudělal rychle se učícího jedince,toužícího po jediném...a to zabít své zlé já,v návalu honiček a soubojů po celém měste,s jen minimálním zapojením otrávného poldy s xichtem přestárlého Roorka.Jo,to bych byl asi na pěti,škoda že to napadne mě a bohužel nikoho kolem toho filmu :-) Je to opravdu veliká škoda,protože Replikant je místy opravdu pecka,bohužel s jednou scénáristickou linkou výtečnou a druhou otravnou. ()

hackstolle 

všechny recenze uživatele

Za normalnich okolnosti bych o odpadu asi nepremyslel, ale z urcite nostalgie vuci Jeanovi z dob Kckboxera, Neni uniku, Krvaveho sportu, Univerzalniho vojaka, Ziveho terce nebo Lviho srdce, to proste udelat nemuzu. Co natocil potom uz melo znacne sestupnou tendenci v kvalite. Jak rika uzivatel Tom Hardy. Replikant je "Akcni film bez akcniho momentu." Film atakuje 20%. Ale zespoda a jen stezi. Takze tu moji jednu berte v podstate jako odpad. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama