Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svérázný Joe pracuje jako uklízeč v rozhlasové stanici, je terčem posměchu kvůli tomu, jak vypadá. Nechá si všechno líbit, nic ho nedokáže urazit, protože má zvláštní dar vidět všechno pozitivně. Jednoho dne omylem vpadne do živého vysílání, kde ho sarkastický moderátor Zander využije jako ideální cíl svých jedovatostí. Neplánované zpestření programu se však vyvine nečekaným směrem. Joe ignoruje posměšky a začne vyprávět svůj příběh o tom, jak ho rodiče jako osmiletého kluka opustili na parkovišti v Grand Canyonu a jak se o sebe snažil postarat. Otupělé posluchače fascinuje jeho příběh plný neúspěchů i neobvyklý optimismus, který mu pomáhá vytrvat na cestě za snem o rodině a lásce. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

Viper86-V1 

všechny recenze uživatele

Ve výsledku docela povedená crazykomedie, stavící takřka výhradně na mimořádně ujetém hlavním hrdinovi (mulet-paruka mu v 8 letech zarostla do hlavy :))) a jeho konfrontaci s okolním prostředním a lidmi na jeho cestě při hledání rodičů, kterým se v dětství ztratil. Nečekejte žádný intelektuální humor, ale zase ani extrémní fekal gore (produkce ADAMA SANDLERA je přece jen soft), o dva stupně lepší a pestřejší na rozdíl od samoúčelných tupých úchyláren z pera TOMA GREENA nebo vyloženě trapných odpadních "komedií" ROBA SCHNEIDERA. Pochválit musím výbornou vedlejší postavu CHRISTOPHER WALKEN, některé kulervoucí hlášky ("Domov je tam, kde si ho uděláš") a sympatické redneck cameo zpěváka KID ROCKA. ()

fars 

všechny recenze uživatele

No tak dobre, byla to sila a obcas byl humor dost fekalni, ale proboha to uz tady nema nikdo smysl pro humor? Ja se u toho dost pobavil. Mozna jsem uchylnej, ale smal jsem se skoro porad. Taky musim zvlast pochvalit vynikajici cesky dabing! Puvodne jsem chtel dat 4*, ale kdyz jsem zde videl tak nizke hodnoceni tak volim 5* + dva body do aktivity. David Spade byl skvely, pribeh zajimavy, herecke obsazeni pestre, rezie svizna, no proste do pohody... ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Boze to byla ale kokotina. Jenze desne zabavna. Joe je fakt ukazkovej looser (skvele zahranej Davidem Spadem), ale to se dalo cekat uz podle prijmeni Špína a podle jeho uchylackyho ucesu. Kupodivu mi pribeh neprisel nejak zvlast vymastenej. Joe vypravi svuj pribeh, misty smutny, misty vesely, ale celkove docela inteligentni. Navic potesi Walken, ktery opet nedostal moc prostoru, ale byl vybornej. Tenhle film neni nijak zvlast vtipnej, ale je fakt pohodovej a vubec sem se nenudil. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Je to jen starej septik, lidi !!" ;) Souhlasím !! Špinavej Joe rozhodně není žádná atomovka, ale spíš filmovej septik po okraj plnej fekálního a buranskýho trapnohumoru, dělá ho ovšem dost zábavným a snadno koukatelným ta naopak ohromná spousta kvalitních hlášek a nápadů, ale i několik celkem povedených parodických parafrází pasáží slavných bijáků.. ()

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Ze začátku musim podotknout, že po skouknutí tohoto fimu jsem si musela v hlavě uspořádat, co že to vlastně v pravém významu znamená slovíčko TRAGÉD. Často se totiž tak označuju, at už v souvislosti s trapasem, nedostatkem financí, atd...ale když film dojel ke konci, uvědomila jsem si, že oproti panu Špínovi jsem na tom skvěle! :-D Zajímavý, že někoho vůbec napadlo něco podobnýho natočit: příběh o setsakramentským smolaři, a že některý scénky jsou opravdu šťavnaté! Například tzv. meteorit..to je ten případ, kdy se člověk směje blábolu, ale baví ho to:-D Při tom všem si ale říká, že je to film se slabým námětem a laciným vyzněním.. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Postavu Robbyho stvárnila americká rocková ikona Kid Rock. (Lukoh)
  • Všechny scény Dennise Millera byly natočeny během jediného dne. (Cheeker)
  • Kabriolet "Hemi", který se ve filmu objevuje, je Plymouth GTX z roku 1967. (rafix)

Reklama

Reklama