Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Hon na myš je založen na archetypiálním komediálním modelu, v němž se silnější pokouší dopadnout slabšího, a přitom dostává jednu ránu za druhou. Hrdiny bláznivé komedie debutujícího režiséra Gora Verbinského jsou bratři Ernie a Lars Smuntzové, kteří po otci zdědí kromě zastaralé továrny na provázky i zchátralý dům, z něhož se vyklube architektonický unikát. Aby bratři získali z prodeje co nejvíce peněz, musejí z nemovitosti vystrnadit myš. Vychytralý hlodavec se ovšem nehodlá vzdát svého domova. Vypořádá se s bratry, s krvelačnou kočkou i s profesionálním hubitelem, a houževnatě bojuje, až dokud útočníci vzácnou nemovitost zcela nezničí... (Cinemax)

(více)

Recenze (293)

MRPitivier 

všechny recenze uživatele

Komedie, která je určená především dětským divákům! Když jsem byl malý, film mi poskytl bezvadný zážitek! Myšákova chytrost a vtip mě jako dítě pobavili! Čím starší jste, tím více vidíte film jako kýč, příběh a scénky ohrané s chytáním slabšího silnějším! Jak jsem řekl, pro děti ideál a pro nás je to film, který si dvakrát nepustíte! ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Trošku mi to připomíná komedii SÁM DOMA. Ta malá myška je Kevin a snaží se ubránit svůj hrad před dvěma chamtivýma nemotornýma maníkama, jako tomu byli ti dva zloději ze SÁM DOMA. Stejně jako Kevin i ona umí udělat kdejaké nástrahy nebo spíše odolává nástrahám těm dvěma nemotorným kujónům, kteří se ji všelijak snaží odstranit. Celý film je nadupaný nejrůznějšími komickými situacemi, při kterých starodávný dům zažije demolici. Ani nemohu věřit, že se jedná o americkou komedii, jelikož nejen humorem ale i prostředím vypadá celý film jako by byl natáčen v Británii. Už jsem jej viděl několikrát a pokaždé se mi velice líbil. [6736. hodnocení, 205. komentář, 65%] ()

Reklama

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Hej,hej proč si furt hrajete na strašný dospěláky??? Každý z nás je vlastně velké dítě a já se strašně rád do dětských let vracím. Pomáhá mi to jednak vyrovnat se s každodenním pracovním stresem a zároveň mi to připomíná,že každý se stejně vracíme tam,odkud sme vzešli.A tohle je prostě lahůdkově promakaná prdel :-))) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nástupcovia Laurela a Hardyho? Svojský pokus zistiť čo sa stane, ak vyložene kreslený námet pretavím do podoby hraného celovečerného filmu? Oplzé vtipy o sexe s manželkou, detská groteska, maniak zo surrealistickej nočnej mory Christopher Walken, skvelá pasáž s psychopatickou mačkou, to všetko v jednom filme ach jaj. Nebolo to úplne zlé (ale trocha zlé hej), ale bolo to čudné a nevedelo to, akému divákovi je to vlastne určené. P.S. Jeden z prvých kúskov Spielbergovho, Katzenbergovho a Geffenovho DreamWorksu SKG (s AMISTADOM, DRVIVÝM DOPADOM či MIEROTVORCOM). ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Tento film si zakaždým keď beží v Tv s veľkou radosťou pozriem pretože z amerických rodinných komédií patri (apoň podľa mňa) k tomu najlepšiemu. Najmä ak máte v dome jednu malú myšku, ktorú by ste s chuťou najradšej zabili a zájdete až do takej miery, že by ste preto zbúrali aj svoj vlastný dom:) Jednoducho nenáročná a kvalitná zábava pre každého (Kocúr Tom by sa z tohoto filmu určite mal poučiť:D), super:) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (7)

  • V některých scénách, kde je kamera zaměřena na myš ve zdi se musela použít krysa jako "body doubler". (HappySmile)
  • Když se Ernie Smuntz (Nathan Lane) během proslovu snaží trefit myš kladívkem, tak při tom skončí na zemi a shodí mikrofon z pultu. V dalším záběru je ale mikrofon zpátky na pultu. (Duoscop)
  • Ve scéně před dražbou domu pozdraví Ernie Smuntz (Nathan Lane) arabského šejka slovy "Hakuna matata". Nathan Lane daboval v originálním znění postavu Timona ve filmu Lví král (1994), ve kterém tato fráze proslula. Pod stejným názvem pak nazpíval i píseň. (ing.Frosty)

Reklama

Reklama