Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dan Foreman je už dvacet let marketingovým ředitelem časopisu Sports America a má hlavu plnou starostí. V kuchyni našel krabičku od těhotenského testu, dlouholetý klient Eugen Kalb mu oznámil, že už nebude v časopise inzerovat, a vydavatelství, pro které pracuje, koupil nový majitel. Strach, že je jeho dcera Alex těhotná, se sice nepotvrdí, ale šok ho přece jen nemine. Nejprve mu manželka oznámí, že čeká dítě, a pak mu šéf řekne, že nové vedení na jeho místo dosadilo někoho jiného. Šokovaný Dan zjistí, že jeho novým nadřízeným je teprve šestadvacetiletý Carter Duryea, který nemá s reklamou žádné zkušenosti. A to ještě netuší, že se mladík, kterého právě opustila manželka, ve výtahu seznámil s Alex. Zmatený Carter není schopen předložit oddělení obchodní strategii, a tak jen uhýbá pomocí naučených frází. Jediné, na co se zmůže, jsou výpovědi. Navíc se vnutí k Danovi na nedělní oběd, kde se opět setká s Alex... (TV Nova)

(více)

Recenze (253)

Bodega_Bay 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, na které oceňuju, že nekončí megalomanským šťastným koncem, kde se všichni objímají, líbají, nikdo neběží na letiště v poslední minutě, ani nekřičí v davu cizích lidí o osudu a lásce na celý život. Díky Bohu za to. A Weitzovi teda. ()

jonnybe 

všechny recenze uživatele

Možná tomu něco chybí (nevím co). Ale jinak vkusný a příjemný kousek s velmi zajímavou lovestory, která se nezvrhne v americkej nechutnej patos. Fakt příjemné. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá dramatická komedie, která mě několika povedenými situacemi rozesmála. Film vesměs poukazuje na konfrontaci dvou generací na pracovním poli. Děj ničím výrazným nepřekvapí až na závěr, kdy jsem si myslel, že to mladí dají opět dohromady. Nicméně se tak nestalo, což vidím jako veliké plus, protože se tímto film liší od drtivé většiny filmů s podobnou zápletkou. A mimochodem dabing Danovy dcery Alex byl opravdu mizerný. ()

Henriette 

všechny recenze uživatele

Tak do první poloviny se to zdálo nebýt tak zlým, protože stále čekáte, co se stane a čekáte na nějaké zajímavé zauzlení.... A když se nic neděje, přestáváte dávat pozor a nic z toho filmu nemáte. Obzvlášť poslední čtvrtina se ploužila donekonečna nudnými dialogy a závěrem bez jakékoli pointy. Ale jako celek film není zavrženíhodný....pokud máte dvě hodiny navíc a nevíte, co s nimi. ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, na které se dá dívat vícekrát... a tento mezi ně patří. Na americkou produkci opravdu velmi civilní, přitom ale pravdu zajímavý, milý, úsměvný film. Po druhém shlédnutí jsem přidal další hvězdu, za skvělou a krásnou Scarlett Johanson. ()

Frank2 

všechny recenze uživatele

Film o ničem, který se nikam neposune a který končí překvapivě ..... nijak. 1* za Dennise Quaida, Tophera Graceho a Scarlett Johansson, které mám rád. ()

HonourUK 

všechny recenze uživatele

Tak tahle "komedie" byla opravdu směšná. Dlouho jsem se tak nepobavil. Příběh je naprosto mimo mísu, se skutečným životem a problémy nemá nic společného. ()

Veronica20 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobrý film do režiséra Prciček. Jeden by to až nečekal, ale toto dílo je od Prciček vzdáleno miliardy světelných let. Je to taková příjemná romantická komedie ze života s milými zápletkami a skvělými hercemi. Navíc se mi líbí, že film nekončí klasickým happy endem a dává člověku možnost přemýšlet " ALE CO BY, KDYBY..." ()

BillyBob 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie, ve které to Topher Grace i Dennis Quaid rozjedou a svými hereckými výkony drží tenhle film pohromadě. Obzvlášť Grace mě překvapil, má fakt talent a uvidíme jak to s jeho kariérou půjde dál. ()

pupidup 

všechny recenze uživatele

ač skvěle obsazená, a to i mým oblíbeným D. Q., je to prostoduchá blbůstka s uměle postaveným příběhem a zápletkou. Pro milovníky romantiky - čtyři hvězdičky, pro milovníky dynamiky, logiky a reality života - totální nuda. Z milosti dávám tři hvězdičky z důvodu dobrého obsazení. ()

Liquigas 

všechny recenze uživatele

Pro mě příjemné překvapení. Chytrý film s velmi sympatickými výkony všech hlavních postav. Scarlet potvrdila pozici na špici žebříčku mých nejoblíbenějších hereček, tu holku mám fakt rád :-) . Myslím, že každý si našel situaci ve které se shlédnul, protože film je celkem realistickým pohledem do světa byznysu. Velkým plusem je, že příběh není předvídatelný, jak tomu je ve většině podobných filmů. Místy se člověk i zasměje (třeba scéna s novym Porshe neměla chybu). Všechno dokresluje pěkná hudba, což u mě nakonec rozhodlo o udělení plného hodnocení. ()

bocy 

všechny recenze uživatele

Suchý príbeh, trápne dialógy, sexuálna scéna vynechaná...Das ist alles. Jedna hviezdička za odvahu uviesť toto na filmové plátno. ()

Calvus77 

všechny recenze uživatele

Takové jalové. Co to vlastně bylo? Pod romantikou si představuju něco jinýho, pár vtipných momentů to má, ale drama? Námět je rozhodně zajímavý, ale v té krátké stopáži toho je až moc namixováno, je to roztříštěné, plné plků a málo uvěřitelné. Zřejmě to měla být moralitka ve smyslu "nejen byznysem živ je člověk..." Celé to táhne Topher Grace a Dennis mu celkem úspěšně sekunduje. Škoda Scarlett, která tu je zřejmě jen pro hezkou tvářičku a bohužel, opravdu pouze pro ni (bráno čistě anatomicky) ()

Eksi 

všechny recenze uživatele

Inteligentné, realistické a s prekvapivo uveriteľným hereckým obsadením. Scarlett je pre mňa v tomto filme čerešnička na torte. ()

Reklama

Reklama