Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Foreman je už dvacet let marketingovým ředitelem časopisu Sports America a má hlavu plnou starostí. V kuchyni našel krabičku od těhotenského testu, dlouholetý klient Eugen Kalb mu oznámil, že už nebude v časopise inzerovat, a vydavatelství, pro které pracuje, koupil nový majitel. Strach, že je jeho dcera Alex těhotná, se sice nepotvrdí, ale šok ho přece jen nemine. Nejprve mu manželka oznámí, že čeká dítě, a pak mu šéf řekne, že nové vedení na jeho místo dosadilo někoho jiného. Šokovaný Dan zjistí, že jeho novým nadřízeným je teprve šestadvacetiletý Carter Duryea, který nemá s reklamou žádné zkušenosti. A to ještě netuší, že se mladík, kterého právě opustila manželka, ve výtahu seznámil s Alex. Zmatený Carter není schopen předložit oddělení obchodní strategii, a tak jen uhýbá pomocí naučených frází. Jediné, na co se zmůže, jsou výpovědi. Navíc se vnutí k Danovi na nedělní oběd, kde se opět setká s Alex... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (253)

Exkvizitor 

všechny recenze uživatele

Pohodová, sympatická komedie s poznatelným rukopisem Paula Weitze. Jeho "Jak na věc" se mi sice líbilo víc (pravděpodobně hlavně díky větší porci vtipů), ale strávit večer v této dobré společnosti rozhodně není ztrátou času. Pro mě osobně je rovněž jasným plusem, že Weitz není moralista - nechává na divákovi, zda si v příběhu najde nějaké to ponaučení, nebo ne. A stejně jako v "Jak na věc", ani tady nenutí svůj příběh násilím dospět do happy endu. Podoben hlavním postavám posledních dvou filmů, pak i Weitz konečně dozrává - v jeho případě z "prcičkovského" stádia své autorské tvorby. A to je dobře. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Aby film, který se celý odehrává někde v kanceláři nebyl nudný potřebuje chytlavý scénář, ale hlavně výtečné obsazení, což se mu zde dostalo. Příběh je takový sympatický a žánr filmu bych označil za jakousi "melancholickou komedii." Jak jsem říkal herci jsou výteční a ústřední trio opravdu výborně funguje. Logicky mě nejvíc překvapil Topher Grace, protože Quaid hraje už pěkných pár let a Scarlett dnes přetřásají každé druhé noviny, kdyžto Tophera Grace jsem viděl jen v malé roličce v Soderbergově "Traffic." "V dobré společnosti" je dobrý na nic si nehrající film. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je to již 10 let, co jsem tento film viděla poprvé a byla jsem totálně odvařená z Tophera :D :D A toto stále trvá :D Film o tom, jak "mladí" nahradí "dinosaury", kteří se přes to velice těžko přenášejí. Film, ve kterém je zatím pro mě nejvíce vyhazovů či řešení co bude s firmou dál, která se poté stěhuje z patra do patra :) Dvojice Quaid x Grace je skvělá - přesně jako otec se synem :) A jelikož si film nehraje na nějaké specialitky, i ten závěr se mi líbil, že se žádný happyend nekonal :) Je to podle mě až moc jednoduché, uvěřitelné, příjemné a nenáročné :) Pohoda :) ()

campix 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi vkusná a příjemná romantická komedie, ve které nalezneme vše, co bychom v daném žánru čekali, a tak bohužel není nouze a klišé, kterých jsou ovšem takovéto romantické komedie plné. Nic na tom nemění fakt, že je všechno tak nějak lidsky, dospěle a uvěřitelně podané. Všechny situace, jednání postav a herecké výkony jsou naprosto uvěřitelné. Milé a příjemné, bohužel ovšem těžko zapamatovatelné a průměrné. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokaždé, když vidím kráčet nějakého megaúspěšného člena kindermanagementu vyžívajícího se ve vyhazování lidí z práce, tak mám velkou chuť rozšlapat mu všechny jeho mobily, zaparkovat jeho Porsche na dno jezera a nakonec mu přátelsky šlápnout do úsměvu. Carter Duryea má však u mne jedno malé nevýznamné plus za to, že si ještě není jistý tím, zda ho ničení lidských životů skutečně uspokojuje a patrně proto není jeho spojení s rodinou podřízeného ve výsledku vůbec špatné. Přesto mám takový pocit, že pokud si v zemi nekonečných možností musí marketingový ředitel úspěšné firmy brát druhou hypotéku na vysokoškolské vzdělání své dcery, tak s tím kapitalismem asi nebude něco v pořádku. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Když se Alex stěhuje na newyorskou kolej, tak společně s Danem (Dennis Quaid) míjejí plakát s listem marihuany. Celý text na plakátu zní: "Marihuana. Protože vaši přátelé nejsou tak vtipní." (viperblade)
  • Kniha, kterou čte Alex (Scarlett Johanson) v kavárně, je "Early Short Stories" od Antona Chekhova. (viperblade)

Reklama

Reklama