Reklama

Reklama

Šokující film volně navazuje na slavný snímek Kanibalové (v originále Cannibal Holocaust). - Televizní společnost toužící po senzaci, vysílá ambiciózní reportérku Grace Forsyte na nebezpečnou cestu do amazonských pralesů, aby zde našla kanibalské kmeny a natočila o nich film. Televizní tým se s kanibaly skutečně setkává, natáčí vše, s čím se v amazonském pekle potká a snaží se kanibaly vyprovokovat. Jejich válečnická krutost i chuť na maso vetřelců, se však nakonec obrací proti členům výpravy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Totální píčovina!!! I tohle by stačilo o tom napsat. Už zase stejně jako u Zombi:ostrov smrti a začátku jakési tv zpracování. Copak současný italský horor nemá peníze na normální filmovou verzi? Opravdu jsem nevěřil vlastním očím co jsou schopný lidi natočit za hnus. Je to jedna velká kopírka jiného hnusu. Tady to zachází ještě do větších krajností. Amaterismus z toho kouká na každém kroku. Kanibaský filmy opravdu nemusím málo, který se nechá. ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutocny brak o kanibaloch, v ktorom partia dementov sa vybrala na cestu do pralesa natocit kanibalov, ako jedia inych domorodcov. Moc sa im to nedari chytit kanibalov pri cine, tak to kamufluju a bez milosti zabijaju domorodcov a na kameru to natocia tak ze to urobili kanibali. Na konci filmu ich stastie opustilo a vsetkych do jedneho pozabijali mierumilovni kanibali:) Tento odpad bol natoceny takou kamerou, akou oplyvaju telenovely. Na uvod filmu som si vsimol, ze tvorcovia filmu moc neovladaju anglictinu, pretoze som tam videl velku chybu. Miesto MONTHS napisali MOUTHS. Hmm, pravdupovediac cela veta nemala zmysel. Chceli tam napisat o par mesiacov neskor a vzniklo z toho hybrid nezmyslu. Film na mna posobil nudne a komicky a prial som si nech tu expediciu co najrychlejsie vyvrazdia a nech je uz co najskor koniec filmu :) ()

Reklama

destroy83 

všechny recenze uživatele

Italský trasher Bruno Mattei vysmahl v podobě Cannibal World nekompromisní kanibalský zářez, který se i přes své nesporné kvality bohužel neobešel bez nějakého toho drobného kazu. Dílko se drží zaběhlého mustru perel žánru, jako jsou Cannibal Holocaust, Cannibal Ferox, Last Cannibal World či The Mountain of the Cannibal God. Banda civilizovaných lidí, zde senzace chtivých reportérů, vyrazí do džungle vypátrat jedny z posledních kanibalských kmenů. Samozřejmě se chovají dle očekávání, vraždí domorodce a jednu příslušnici kmene znásilní, čímž jí i sobě podepíšou rozsudek smrti, přesně jako v Cannibal Holocaust z roku 1980. Mattei svoje dílko o 23 let mladší pojal aktuálně pro 21. století. Bezohledná honba za sledovaností vede přes mrtvoly, zkreslování faktů v médiích, otázky novinářské etiky a neotřesitelnou pozici peněz v žebříčku lidkých hodnot. Tato sociální kritika snímku velice sluší, stejně jako poctivá porce nadprůměrného gore, ženské nahoty, krásných záběrů z džungle a dalších nezbytností pro každý pořádný kanibalský film. Bohužel se divák dočká opět obrazu jako z nějakého porna a opravdu tupého hereckého výkonu některých protagonistů, zejména ve vedení televizní společnosti. Každopádně se Cannibal World může řadit mezi lepší kousky kanibalského žánru. Hodnotím čtyřmi poctivými hvězdami. ()

farmnf odpad!

všechny recenze uživatele

Všechny filmy tohoto typu jsou sračky ale tohle je ultraMega nesračkovitější píčovina, co jsem zatím viděl... a já už viděl píčovin! Jak takovejhle blbec jako je ten Bruno, nebo co je to za kokota může vůbec vlézt do studia a jak to, že ho tam ochranka pustí je mi záhadou. Herci nehrají, říkají role, scénař je debilní, smysl toho debilního scénáře je ještě debilnější než scénář, vraždí se tam novinářka nebo nějaká kurva a ona na to řekne: ach uch, jako kdyby si vytrhávala chlup z ku.ndy. Kameraman točí a směje se tomu a potom ho skolí šíp a pak titulky. Já v tom nevidím jen tu debilitu a škodlivost ale nemoc kapitalismu. Za komoušů k nám pronikaly mezi angažovanými jihoameickými filmečky jen skutečná díla nebo slušné italské komedie. Proč nemá společnost nástroj na to, kopnout tohohle ču.ráka jménem Bruno Mattei do prdele? ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Bruno Mattei je ( teda bol ) asi ten najväčší a najneschopnejší filmový sračkár oproti ktorému sú aj Boll s Winorskim oscarový machri. Ako obvykle si vôbec nelámal hlavu so scenárom a kompletne okopíroval iný film, konkrétne klasický Cannibal Holocaust. Takže tu banda dementov pobehuje džunglou a hľadajú kanibalov. Neustále dumajú nad tým či kanibali naozaj existujú a pritom stretávajú črevá a penisy žerúcich divochov každú chvíľu. To aby nám pán režisér mohol naservírovať hromadu nezmyselných ľudožrútskych orgií a znásilňovačiek ktoré sú vo svojej bezduchosti a vyžívaní sa prinajmenšom srandovné. Ako vážny film to stojí za hovno a ako paródia tiež, Mattei jednoducho šlape a šlapal by dodnes keby nezomrel. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama