Reklama

Reklama

Ohledně minulé noci

  • USA About Last Night... (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Danny a Bernie sú najlepšími priateľmi, ktorí sa venujú iba baseballu, ženám a vysedávaniu v krčme. Jedného dňa sa však Danny v bare zoznámi s úspešnou Debbie, s ktorou strávi noc. Hoci doteraz vyznával heslo, že so žiadnou ženou nenadviaže trvalejší vzťah, krásna Debbie hodnoty jeho doterajšieho života úplne zmení. Dokáže Danny nadviazať skutočný ľúbostný vzťah a vydržať v ňom? A ako zareagujú priatelia oboch mladých ľudí? Bernie sa usiluje Dannyho odhovoriť, a ani Debbiina najlepšia kamarátka, životom sklamaná Joan, osamelá učiteľka v materskej škôlke nie je nadšená - podľa nej - neperspektívnym vzťahom so sukničkárom a darmošľapom Dannym... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Velká škoda, že příběh dostá romantickou deku, až v úplným závěru, protože po celej zbytek filmu člověk musí poslouchat neskutečně zoufale napsaný dialogy (možná špatný dabing ??? ) a sledovat neuvěřitelně nerealisticky napsaný postavy. Všechny klíčový postavy se chovaly až moc vyostřeně. Kozičky Demičky zachruňujou co se dá, ale na pět hvězd by tady nestačily ani dollybusterovky, natož Deminčiny kůzlátka. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Danny(Rob Lowe) a Bernie (James Belushi) jsou dva přátelé, kteří se věnují pouze baseballu, ženám a hospodě. Když však Danny pozná úspěšnou Debbie (Demi Moore), všechno se pro něj změní... Prý romantický, spíše erotický film. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Kinodebut Edwarda Zwicka. A aj ked to nie je taka bomba ako napr. Glory, Krvavy diamant, Legenda o vasni alebo Posledny samuraj, tak uz tu ukazal, ze z neho vyrastie prvotriedny reziser. Z jeho tvorby to ma pochopitelne najlblizsie k (trochu lepsiemu Love and other Drugs). Takze je to prijemne civilne, momenty zo zivota su odpozerane niekedy az neprijemne pravdivo a celkom obratne to cele pracuje s klise. Dokonca aj dreva ako Demi Moore a Rob Lowe su znesitelne a maju slusnu chemiu. Herecky si to vsak pre seba kradnu vedlajsie postavy James Belushi a Elizabeth Perkins. Problem je akurat tempo a ze sme podobne pribehy videli uz v lahkonohejsej (500 dni so Summer) alebo strhujucejsej a drsnejsej (Nudzovy vychod) podobe. Priamo zabudnuty klenot to tak sice nie je, ale ako kvalitna vztahovka to stale bez problemov obstoji. 7/10 ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Osemdesiatková Allen wannabe rekonštrukcia jedného obyčajného vzťahu. Škodí jej, že Lowe a Mooreová v hlavných rolách sú dosť slabí herci; že Belushi a Liz Perkins vo vedlajších rolách sú super herci, jej naopak pridáva. Soundtrack s dobovými hitmi a saxíkom je v tomto prípade asi skorej zlo. Na jedno pozretie ok. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

I přes všechny béčkové aspekty si nelze takový film nezamilovat. Hláškující Belushi, věrohodná romantika, rajcovní erotické scény a v neposlední řadě těžký feeling 80. let. Zwickovi nelze upřít snahu o vykreslení radosti i strasti zamilovaného páru a tak trochu si pohrává myšlenkou, jestli nebylo to popíjení v barech s nejlepším kámošem lepší - svoboda vs. vztah. Jednoduše snímek, pro který mám slabost no a Demi Moore je zde tak neodolatelná, že i teplouš by přehodnotil svou orientaci. 85% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Úvod v ktorom Belushi neskutočne vtipne popisuje svoje sexuálne zážitky kamarátovi navnadí na vtipnú komédiu Allenovského štýlu. Lenže potom sa film viac sústredí na romantický vzťah dvojice, ktorá prvýkrát prežíva vážnejší vzťah. Lowe je tu za toho nezrelého, ktorý na to ešte nie je pripravený a Demi Moore za tú s naivnými predstavami, takže to logicky začne škrípať. Okrem nich filmu dodávajú grády jej otravná kamarátka Elizabeth Perkins a jeho kamarát kurevník Belushi., ktorý za a znova povyšuje kvality filmu o triedu. Fanúšikovia Demi Moore si ju tu užijú do sýtosti hore bez a to ešte v jej prirodzenej pôvodnej podobe. Záver má očakávané a prirodzené vyústenie. Trochu by som ubral na romantike v ktorej sa film utápa v prostrednej časti a viac pridal na ironických vtipných dialógoch a mohla to byť fakt skvelá vzťahová komediálna dráma. Ale aj tak to za jedno pozretie stojí a že niečo také budú mať na konte Mamet a Zwick by som nečakal. 7/10. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Taková obyčejná romantika. Plusem jsou osmdesátkové songy z produkce, kterou laik rozhodně dneska nemá šanci někde slyšet. Díky tomu je ta nálada filmu přesně tam kde má být. Vlastně nemám námitek. 60% ()

Jayem 

všechny recenze uživatele

Muž a žena sa dajú dokopy, potom sa pohádajú a rozídu ale nakoniec sa zase dajú dokopy. Hmm ..kde som to už videl. Stále dokola to iste. Aspoň že sem tam Belushi niečo trepne a Demi ukáže kozi. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Já mám pro osmdesátky zkrátka slabost. Jak pro filmy, tak i songy, který se v nich objevujou. A když hlavní dvojici tvoří herci z "Brat Pack", pro něž jsem měl/mám nečekaně slabost také, dokáže mě tou jedinečnou atmosférou pobavit i ne moc originální film jako byl tento. ()

ostre_pero 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci film. Scenár možno trošku otrepaný, ale tie nezabudnuteľné hefty, a priam elektrizujúce napätie a výkony Demi Mooreovej a Roba Loweho. Je to pre mňa jeden z najlepších filmov histórie, najmä kvôli úžasnej atmosfére. ()

peproch 

všechny recenze uživatele

Půvab DM udělal z této adaptace divadelní hry eroticky nádhernou a povedeně smutnou podívanou. Fakt se nelze polepšit ani kvůli takové úžasné bytosti? ()

Reklama

Reklama