Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá těhotná Novalee Nation cestuje z Tennessee do Kalifornie se svým sobeckým přítelem, rádoby muzikantem Willy Jackem. Zastávka poblíž supermarketu Wal-Mart v Oklahomě jí změní celý život. Když totiž vychází z prodejny, zjistí, že Willy Jack je pryč. Na parkovišti zůstal ležet jen její Polaroid. Osamocená a zlomená Novalee se tajně nastěhuje do obrovského supermarketu, kde si bere jídlo a zásoby přímo z regálů. Když přímo na podlaze porodí a její úkryt je prozrazen, stanou se náhle z Novalee a z její dcery Americus hvězdy. Novalee nachází novou rodinu a pomalu se mění z teenagera bez domova v úspěšnou a silnou ženu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

Jeer 

všechny recenze uživatele

Na komedii to postrádalo humor (a ten, co tam byl mi nepřišel moc vtipný) a na drama to zase mělo naprosto nereálný a nesmyslný děj. "Romantiky" tam ale bylo požehnaně. To člověk jenom žasne, že má někdo odvahu tohle natočit... A pár postav mi tam šíleně lezlo na nervy, hlavně ta kamarádka hlavní hrdinky. Líbila se mi ale parodie na rockera a uhrančivé oči Jamese Fraina. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Ve všech směrech průměrné (často podprůměrné) drama, kde je zajímavá tak možná mladá Portmanka a krása Ashley Judd. Jinak tu není opravdu nic zajímavého, a protože má film těžko uvěřitelné dvě hodiny, je i pocitově šíleně dlouhý. Komedie to není, na drama tu není scénář, režisér ani herci a na romantiku tu chybí sympatické postavy. Celý film se mi pak smrskne na těch 20 minut, kdy Natálka bydlí ve Wal-Martu.. Stalo se to po těch snad 10 letech, co jsem to viděl naposledy, a určitě se to stane i za dalších 10 let, co jsem to viděl teď. ()

Reklama

`barocco 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmov ktory si pozriem kedykolvek, perfektna titulna skladba country kapely The Warren Brothers a country hviezdy Sary Evans - That's the Beat of a Heart.... film mozno nicim sa nevymykajuci z beznej romantickej hollywoodskej produkcie ale Natalia Portman je v tomto filme tak opustena a zaroven tak statocna ze to nejde inak pre mna ako za 4*... ()

brumbrum 

všechny recenze uživatele

Celkom pekne, aj ked jednoduche podla USA schemy, ale hraju to celkom dobre. S komediou to ma co akoze spolocne :-o?! Tazko pochopit toto skatulkovanie.. Tak este vztahova drama - azda s romantickymi pokusmi, povedzme, za tych par bozkov medzi rozbitymi hubami. Zmlatena zena, opustena zena, sex na detoch, porod v noci na podlahe, plna rit nemanzelskych deti, uraganom zabita tetka, trhli jehovisti unesu dieta,, - nocojaviem, kto sa pri tomtok udrbava a da to do "komedia", tak cest praci.. Ale 4* to myslim zasluzi, ma to hlavu a patu, pribeh o ludoch a sviniach, o hladani lasky a o obetavosti. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěla napsat něco o tom, že srdce si nedá poroučet, že je dobré se jím řídit a nepromeškat šanci, která je nám nabízena, že se vyplatí věřit svému srdci a ne okolnostem. No, to bych byla možná úplně někde jinde, ale film si o to přímo říkal. Vrátím se k filmu. Osud si s námi někdy pěkně zahrává,s některými víc, s některými míň. Natalie Portman nám opět ukázala, jak velký talent má. Chvílemi jsem se smála a chvílemi přemýšlela nad trpkým osudem postav. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Univerzita na konci filmu, která se má nacházet na East Coast, je ve skutečnosti Baylorova univerzita ve Waco v Texasu. (HappySmile)

Reklama

Reklama