Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se dcera Scotta a Kate Johansenových dostane na vysněnou vysokou školu, je to důvod k oslavě. Dokud však Scott a Kate (Will Ferrell a Amy Poehlerová) nezjistí, že stipendium, se kterým počítali, nevyšlo, a oni jsou až po uši v průšvihu, protože si vzdělání své dcery nemohou dovolit. S pomocí jejich kamaráda a souseda Franka (Jason Mantzoukas) – kterému by taky tučná výplata přišla vhod – se rozhodnou otevřít v jeho domě na předměstí nelegální kasino. Navzdory pochybnostem se kasinu i podnikavé trojici začne velmi dařit a příjmy rychle stoupají, což však nezůstane bez povšimnutí zákeřného starosty města i podsvětí. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (96)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ďalšia uletená jazda s bláznom Willom Ferellom. S týmto maníkom človek nikdy nevie, čo má čakať, vždy ale práve to nečakané... :) Žiadna korektnosť, žiadne pretvárky, žiadne sladké rečičky, či životné múdra, ale vydrbábanie s každým a za každých okolností a akýmkoľvek spôsobom. A R-ko tomu ešte pomohlo. Skvelé. :) ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tak jestli toto má být nový typ komedie, kterou teď bude USA vysílat do světa, tak s díky odmítám. Strašná prča ve stylu Kill Bill, ve které tečou potoky krve a všichni se tomu chyceni za ramena chechtáme je k popukání. Jenže by to chtělo ještě trochu víc opravdové srandy a ne jen minout ruku, když ji ve skutečnosti chci ufiknout nebo alespoň skutečný, ne ten předstíraný, černý humor. Will Ferrell a Amy Poehler jsou dobří komediální herci. Hodí se do komedií už jen od pohledu, ale tohle je dost mimo mísu. ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Willa Ferrella mám rád, stejně tak i spoustu dalších komiků přítomných v The House, proto má očekávání byla celkem velká i po negativních ohlasech ze zámoří. Bohužel se jejich názory potvrdily a musím se smutkem konstatovat, že tato komedie, která měla na startu všechny předpoklady uspět selhala. Herci se snaží, ale ani oni nedokáží zachránit nenápaditý a líný scénář, na základě kterého vzinkl film bez výraznější tváře a humoru, který propluje vaším přehrávačem tak nenápadně, že si skoro ani nevšimnete, že jste ho viděli. Obrovská škoda a nevyužitý potenciál. ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Zvrhlá, rošťácká komedie z hostelu Vagabond, která se bude v budoucnu pouštět znova a znova dokud ji neuvidí všichni kámoši. Takovýchto praštěných komedií je málo a najít je je sakra těžké. Zde je navíc příjemné obsazení a skvělej nápad. Ani se nebáli jít trochu do extrému. Příjemná chvilka, smál jsem se. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nám sa nemusíš ospravedlňovať. Ospravedlň sa sama sebe za zlé manželstvo a nevydarené životné rozhodnutia.“ Will Ferrell je nežný maniak a jemný uragán. Bohužiaľ, Brloh je film postavený nie ani tak na výraznej ústrednej zápletke, ale skôr na výrazných vedľajších úlohách. Ak máte slabo obsadené vedľajšie úlohy v komédii, je to vždy zle, lebo veľa potenciálne skvelých vtipov smutne šumí do prázdna pre neschopnosť hercov, ktorí na to nemajú, no napriek tomu boli z nejakého záhadného dôvodu obsadení do komédie. V tomto prípade okrem Willa poteší snáď iba Jeremy Renner (OK, ešte tie na smrť znepriatelené ženy boli v pohode). Inak je väčšina postáv obsadená nesprávne, niektoré vyložene až bolestivo, nepríjemne a nesympaticky (najviac to zamrzí u druhej najdôležitejšej postavy filmu, ktorú hrá nesympatická Amy Poehler, ktorej čúranie ma ešte veľa nocí desilo v nočných morách). Ani scenár nie je ktovieako naprataný vydarenými fórmi, niečo sa občas nájde, ale inak je to (napriek skromnej minutáži cca hodinka dvadsať) akési nevýrazné, dlhé, nevie sa to rozbehnúť a namiesto smiatia sa, budete skôr tichí a zamyslení. Čo je pri komédii čistý horor. Oceňujem český dabing, v ktorom na správnych miestach zaznelo zopár fakt pekne šťavnatých nadávok, čo hneď zahnalo nudu. Na pár sekúnd. Potom sa opäť vrátila na scénu. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (6)

  • Při pronásledování policistou v závěru filmu zazní v jedné scéně znělka z filmu Terminátor (1984). (Nathaniell)
  • Sfilmovaných bolo množstvo scén, ktoré sa napokon ani neocitli v samotnom filme. Jednou z nich je napríklad aj scéna s Alexandrou Daddario. (megajalec)
  • Jedným z výkonných producentov filmu je minister financií USA Steven Mnuchin. (megajalec)

Reklama

Reklama