Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zamilovaná černošská fotografka Theresa Jonesová se rozhodne zavolat z New Yorku rodičům. Ti žijí na předměstí New Jersey, právě chystají stříbrnou svatbu a od dcery se dozvědí, že jim hodlá představit snoubence Simona Greena. Když se do telefonu rozplývá, jak je hodný, šikovný a úspěšný burzovní makléř, zapomene zmínit podstatnou maličkost, že Simon je běloch. Což je v okamžiku, kdy se objeví na prahu, pro rodiče skutečný šok. Situaci nevylepší ani to, že když je nervózní, stává se nemotorným. Zatímco chápavá matka Marylin je sice překvapená, ale tolerantní, otec Percy je překvapen a zděšen. Podle dceřina chvalozpěvu očekával někoho podobného Denzelu Washingtonovi a místo toho má před sebou nepovedenou parodii Jima Carreyho. A protože chtěl vždycky pro dceru to nejlepší, rozhodne se Simona důkladně prověřit. Mladíka tak čeká opravdu ostrý víkend, během něhož Percy například zjistí, že právě přišel o práci, což se snaží před Theresou utajit, dokud víkendová sláva neskončí. Situace se ještě přiostří, když Percy chytí budoucího zetě v kompromitující situaci, zahrnující Theresu, postel a sexy spodní prádlo na těle, pro které nebylo určeno. Otec se rozhodne čest své dcery bránit a udělat vše proto, aby Simona znechutil a z rodiny vyštval. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

mansonn 

všechny recenze uživatele

Rozpočet 68M Dolárov.Ani neviem kde ten rozpočet preflákali.Takže film postavený na belošsko-černošskom rozdiely.Ozaj zo začiatku tam behajú černoši ako najvačší rasisti a všetci sú zhrození že bankárová dcéra-černoška si dovedie domov priateľa belocha,ktorý práve prišiel o miesto.Tých pár smiešných momentov práve vyplávalo z rasového rozdielu...páni ako v stredoveku ozaj človek keď také niečo pozerá tak si pomyslí že amerika vyvrháva iba právnikov,bankárov,vojakov,politikov a zvyšnú neinteligentú zberbu.No takže ten film stojí zato si pozrieť raz v televízi a stačí ()

Mangus 

všechny recenze uživatele

Mal som jediný dôvod pozrieť si tento film...Zoe Saldana. Keďže je len pár mesiacov po Avatare, chcel som vidieť nejaký film so Zoe, After Sex jej moc priestoru neposkytol (a ani divákovi pôžitok z pozerania) tak som si vybral Hádaj, kto príde. Klasická komédia, dokonca remake, pôvodný film som nevidel, takže porovnať neviem, ale nebolo to až také zlé. Nič čo by nebolo klasickou ,,chorobou´´ romantických komédií, často prehnaných a ,,trhlých´´. Slabší odvar Fotr lotr, ale dívať sa nato dá. A Zoe je fakt nádherná. 6/10 ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +Bernie Mac a Ashton Kutcher, příběh, charaktery postav -snad jen některé scény bohužel nejsou hnány do extrémů/// Hádej kdo? je velice příjemná romantická komedie s velkou dávkou inteligentního humoru, příjemných dialogů a fanatstických herců. Vůbec zde nehledejte fekální humor nebo nějakou trapnou scénu. Možná, že se nebudete trhat smíchy, ale určitě se dobře pobavíte. Film také přináší spustu narážek na černochy./// Celkem 78%/// ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrná komedie na téma představování partnera rodině. Párkrát se usmějete, ale silný důraz je kladen především na romanci, takže se rozhodně nebudete popadat za břicho. Pokud máte rádi Love Story s dobrým koncem(Kde se I Love You opakuje v každé minutě) tak do toho děte, vy ostatní čekejte mírnou nudu.50% ()

kirmakX6on 

všechny recenze uživatele

určitě nejlepší romantická komedie na téma "jak zapůsobit na rodiče své nastávající", kterou jsem viděl...vtipná a dost svižná...když nad tím tak uvažuju, tak to fakt mohlo být delší. Je pravda, že některé scénky Ashtona a Zoe jsou herecky možná ne uplně zvládnuté, ale popravdě mě to nijak nerušilo...řekl bych, že v komedii herecké výkony nejsou uplně na prvním místě, tak nevím, proč to tu tak všichni řeší. Dost hezký hudební motiv v pozadí, dialogy i vtipy celkem na úrovni, děj decentní a relativně nepřitažený za vlasy...v závěru přecijen trochu té americkými diváky poptávané kýčovité srdceryvnosti, ale není třeba se bát, je to doopravdy jen "trocha", dalo se to v pohodě snést a celkový dojem to nezkazilo. Mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami...s časovým odstupem se přikláním ke třem (původně jsem měl 4). 70% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • V 50. minutě Simon (Ashton Kutcher) vypráví vtip o golfu a Tigeru Woodsovi. V čase 01:14:00, když se Percy (Bernie Mac) se Simonem dívají v televizi na starší utkání amerického fotbalu, jsou zmíněni hráči Phil Sims a Lawrence Taylor. (Zix.)
  • Pracovní název filmu byl "The Dinner Party". (HappySmile)
  • Přibližně 100 000 $ stály digitální efekty, které byly použity v každé scéně, kde se objevil Ashton Kutcher, k odstranění jeho červeného náramku Kabaly. (HappySmile)

Související novinky

Eddie Murphy je Norbit

Eddie Murphy je Norbit

14.05.2005

Rawson Marshall Thurber (na obr.), režisér mimoriadne úspešnej športovej komédie Vybíjaná, chce vo svojej pripravovanej snímke NORBIT zhasnutú hviezdu filmovej zábavy Eddieho Murphyho. Má stvárniť… (více)

Reklama

Reklama