foto

Denise Dowse

  • nar. 21.2.1958 (60 let)
    Honolulu, Hawaii, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tísňová linka
2011 Fly Away
2010 Class (TV film)
2007 Krok správným směrem
Volání o pomoc
2005 Hádej kdo?
2004 Ray
Samá chvála
Seat Filler, The
2003 Krysy
2002 Book of Love: The Definitive Reason Why Men Are Dogs
What About Your Friends: Weekend Getaway (TV film)
2001 Dr. Dolittle 2
2000 Requiem za sen
1999 K-9 II. Můj přítel se studeným čumákem
1998 Městečko Pleasantville
Žaloba
1997 Hvězdná pěchota
Únos profesora Griffina (TV film)
1996 Bio-Dome
1995 Kissing Miranda (TV film)
See Jane Run (TV film)
Theodore Rex
1994 Vnitřní nepřítel (TV film)
Ztracený syn (TV film)
1992 Slídilové
Umění lovu
1991 Merchant of Evil
1990 Coldfire

TV seriály

2018 Imposters (TV seriál)
That's Enough. Off You Go. (S02E06)
Maybe/Definitely (S02E05)
Andiamo (S02E04)
další epizody (4)
Nesvá (TV seriál)
Fresh-Like (S03E04)
Akta X (TV seriál)
Plus jedna (S11E03)
2017 Imposters (TV seriál)
Always Forward, Never Back (S01E10)
Ladies and Gentlemen, the Doctor Is In (S01E09)
In the Game (S01E08)
další epizody (6)
Nesvá (TV seriál)
Hella Questions (S02E02)
Hella Great (S02E01)
2016 Murder in the First (TV seriál)
Rise of the Phoenix (S03E09)
The Barbers of Seville (S03E04)
Tropic of Cancer (S03E02)
Castle na zabití (TV seriál)
Svědek obžaloby (S08E10)
2015 Tajnosti a lži (TV seriál)
Lež (S01E10)
Matka (S01E09)
Syn (S01E08)
další epizody (9)
2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Family Ties (E10)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Zaprodat se ďáblu (S04E05)
2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
The Company (S07E20)
2011 Psychologie mezi řádky (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Tajemství mořského dna (S06E23)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Změna hry (S06E23)
2010 Dr. House (TV seriál)
Tah na branku (S06E12)
2009 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a pes (S08E11)
2008 Mentalista (TV seriál)
Dámy v rudém (S01E04)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
For Whom the Skel Rolls (S02E02)
Backfire (S01E17)
Wayne's World (S01E12)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Všem, jichž se to týká (S07E12)
Právo a pořádek (TV seriál)
Good Faith (S17E17)
2006 Čarodějky (TV seriál)
Čarodějky navždy (S08E22)
Kill Billie (S08E21)
2005 Inconceivable (TV seriál)
Threshold (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Sbohem, Leo (S08E10)
2004 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Joel Gideon (S02E05)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Blood In, Blood Out (S03E21)
All Is Mended (S03E14)
Amends (S03E13)
další epizody (4)
2003 All of Us (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Let God Sort 'Em Out (S03E09)
Believe (S03E08)
Hazel Park (S03E07)
další epizody (12)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Malý velký muž (S01E08)
Everwood (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
No Good Deed (S02E11)
The Neighborhood (S02E08)
The Living (S02E06)
další epizody (13)
2001 Philly (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Funnies (S01E09)
Heart (S01E08)
Paternity (S01E03)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
In the Shadow of Two Gunmen: Part I (S02E01)
1999 Grown Ups (TV seriál)
Rocket Power (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Den Lucy Knihgtové (S05E01)
Krok za krokem (TV seriál)
Tahanice (S07E16)
1997 Advokáti (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Sejde z mysli, sejde z očí (S01E11)
Built to Last (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
On Golden Pons (S04E11)
1996 Moesha (TV seriál)
Na jedné lodi (TV seriál)
Promised Land (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
NewsRadio (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Couch (S06E05)
Murphy Brown (TV seriál)
Brown vs. the Board of Education (S07E01)
1993 Thea (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Elitní školka (S06E15)
1992 Kapela snů (TV seriál)
Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Wallet (S04E05)
1991 Roc (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Pojďte se mnou (S05E08)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Lumpíci (TV seriál)
1989 Alf (TV seriál)
Willie v podezření (S04E03)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace