foto

Paula Newsome

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Paula Newsome před přestěhováním do New Yorku hrála jako dítě v obecním divadle. V New Yorku měla hodně rolí v divadle na Broadway. V roce 1994 dostala roli v obnovené hře Carousel, která získala cenu Tony. Její debutovou malou filmovou rolí byl film Haló, tady Shirlee. Byla hostující herečkou v mnoha seriálech jako například Nemocnice Chicago Hope, Ally McBealová, Soudkyně Amy, Kriminálka Las Vegas, NCIS nebo Myšlenky zločince.

Větší roli patoložky Claire Washburnové získala v roce 2007 v seriálu Profesionálky. Objevila se také ve filmech. V roce 2005 to byl Hádej kdo?, o rok později Malá Miss Sunshine a v roce 2007 ve filmech Volání o pomoc a Spálené vzpomínky.

Bc. Jan "noelcoward73" Šrajer

Herecká filmografie

Filmy

2014 Black and White
Tělo jako nepřítel (TV film)
2007 Spálené vzpomínky
Volání o pomoc
2006 Malá Miss Sunshine
2005 Hádej kdo?
1996 Harambee! (TV film)
1992 Haló, tady Shirlee
Ulice andělů (TV film)
1991 Keeper of the City (TV film)

TV seriály

2017 No Tomorrow (TV seriál)
No Time Like the Present (E12)
Transparent (TV seriál)
House Call (S04E10)
2016 No Tomorrow (TV seriál)
No Doubt (E03)
Transparent (TV seriál)
The Open Road (S03E06)
To Sardines and Back (S03E03)
Vražedná práva (TV seriál)
She Hates Us (S02E11)
2015 Castle na zabití (TV seriál)
Hrozba ve vzduchu (S07E21)
Město žen (TV seriál)
Každý má šanci (S06E05)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Krize identity (S01E08)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Je Suis Une Amie (S01E16)
If at First You Don't Succeed, Lie, Lie Again (S01E15)
2010 Famílie (TV seriál)
2007 Profesionálky (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Žádné rozptylování (S01E14)
Náprava (S01E13)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
L.D.S.K. (S01E06)
Night Stalker (TV seriál)
Malum (E05)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
The Lyon's Den (TV seriál)
2001 First Years (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
City of Angels (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Conrad Bloom (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
1996 Swift Justice (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace