foto

Paula Newsome

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Paula Newsome před přestěhováním do New Yorku hrála jako dítě v obecním divadle. V New Yorku měla hodně rolí v divadle na Broadway. V roce 1994 dostala roli v obnovené hře Carousel, která získala cenu Tony. Její debutovou malou filmovou rolí byl film Haló, tady Shirlee. Byla hostující herečkou v mnoha seriálech jako například Nemocnice Chicago Hope, Ally McBealová, Soudkyně Amy, Kriminálka Las Vegas, NCIS nebo Myšlenky zločince.

Větší roli patoložky Claire Washburnové získala v roce 2007 v seriálu Profesionálky. Objevila se také ve filmech. V roce 2005 to byl Hádej kdo?, o rok později Malá Miss Sunshine a v roce 2007 ve filmech Volání o pomoc a Spálené vzpomínky.

Bc. Jan "noelcoward73" Šrajer

Herecká filmografie

Filmy

2014 Black and White
Tělo jako nepřítel (TV film)
2007 Spálené vzpomínky
Volání o pomoc
2006 Malá Miss Sunshine
2005 Hádej kdo?
1996 Harambee! (TV film)
1992 Haló, tady Shirlee
Ulice andělů (TV film)
1991 Keeper of the City (TV film)

TV seriály

2018 Barry (TV seriál)
Chapter Eight: Know Your Truth (S01E08)
Chapter Seven: Loud, Fast, and Keep Going (S01E07)
Chapter Six: Listen With Your Ears, React With Your Face (S01E06)
další epizody (7)
2017 No Tomorrow (TV seriál)
No Time Like the Present (E12)
Transparent (TV seriál)
House Call (S04E10)
2016 No Tomorrow (TV seriál)
No Doubt (E03)
Code Black (TV seriál)
Blood Sport (S01E18)
Transparent (TV seriál)
The Open Road (S03E06)
To Sardines and Back (S03E03)
Vražedná práva (TV seriál)
She Hates Us (S02E11)
2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
Inescapable Truth (E09)
Castle na zabití (TV seriál)
Hrozba ve vzduchu (S07E21)
Město žen (TV seriál)
Každý má šanci (S06E05)
2014 Zajatci předměstí (TV seriál)
Les Lucioles (S03E12)
Catch and Release (S03E08)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál) - a.z.
Zabijte posla (S12E02) - a.z.
2013 Zajatci předměstí (TV seriál)
Black Thai (S02E08)
Krampus (S02E07)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál) - herec, a.z.
Epidemie (S11E11) - a.z.
Pomsta (S10E22) - a.z.
Poté (S10E15) - a.z.
další epizody (4)
2012 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dobrý syn (S09E19)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Krize identity (S01E08)
Prolhané krásky (TV seriál)
Lekce francouzštiny (S01E16)
Pokud to na poprvé nevyjde, lži znovu (S01E15)
Chirurgové (TV seriál)
Kde končí věda a začíná umění (S07E11)
2010 Famílie (TV seriál)
The Deep End of the Pool (S01E03)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Odhalení nula: část první (E11)
2009 Sběratelé kostí (TV seriál)
Nebezpečné předměstí (S05E04)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Konec hry (S07E07)
Knockout (S06E18)
2007 Profesionálky (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Žádné rozptylování (S01E14)
Náprava (S01E13)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
L.D.S.K. (S01E06)
Night Stalker (TV seriál)
Malum (E05)
2004 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Blood In, Blood Out (S03E21)
2003 The Lyon's Den (TV seriál)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Solidarity (S01E16)
2001 First Years (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
City of Angels (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Návrat domů (S07E01)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Pohřbené radosti (S03E02)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Vigilance and Care (S06E04)
Home is Where the Heartache Is (S05E16)
1998 Conrad Bloom (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Carrier (S08E17)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
1996 Swift Justice (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace