Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (476)

bouchy 

všechny recenze uživatele

Co mají všichni s tím, že je to stupidní, nudné a bez nápadu? Jasně, lidi s IQ nad 170, a že jich je tu požehnaně, (podle těch sofistikovaných komentářů bych hádal, že každý druhý :)) ) se u toho asi moc nenasmějí, ale pro obyčejného smrtelníka, který hledá film na večer, u kterého se dá pohodlně uvelebit, mozek uvést do režimu spánku, pro takového je Noc v Roxbury dobrou volbou, u které se královsky nasměje... "Ty mi šaháš na zadek?" Tenhle film mě příjemně překvapil i svým koncem... prostě pohodových osmdesát minut, kterých nelituji a určitě je v nejbližší době zopakuji. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Původně jsem dal tři hvězdy. Jenže jsem se na film podíval ještě jednou a usoudil jsem, že se nejedná o tuctovou komedii, na kterou se podíváte, spotřebujete ji, párkrát se zasmějete a řeknete "dobrý". Zde jsou fakt slušné gagy, hudba devadesátých a dva ujetí bráchové, kteří si neustále myslí, že jsou cool. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní, ale o existenci tohoto filmu jsem ještě do nedávna neměl ani tušení. Pak jsem objevil něco na youtube, minulej tejden mi to doporučovalo pár lidí v hospodě a dneska jsem Noc v Roxbury konečně viděl. Jak tady píšou ostatní, že je to stupidní, úchylný, dementní a podobně, tak s tim musim souhlasit. Jenže tenhle film je hlavně prdel od první do poslední minuty. Obligátní komentáře ve stylu "Je to trapný, ubohý, film neobsahuje žádnej humor pro lidi s IQ nad 160, ani jednou jsem se nezasmál. Odpad!" mě u podobnejch filmů už ani nepřekvapujou. Já vám ovšem Noc v Roxbury vřele doporučuju. Vzhledem k tomu, že se navíc ve filmu najde hodně hitů z období mýho dospívání (Haddaway, N-trance, La Bouche, Ace of base, Faithless, atd...), tak dávám maximální hodnocení. A film je dost krátkej, takže to uteče jako voda... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tak co? Neuvěřitelná sprška hlášek, u kterých jsem až brečel smíchy. Vynikající soundtrack se songem What is Love od Haddawaye s nezapomenutelným škubáním hlav. Když takhle začnu škubat hlavou, tak známí hned poznají z kterého filmu to je. Nikdo jiný by to nezahrál tak dobře jako Chris Kattan a Will Ferrell. Jedna z nejlepších komedií, kterou jsem měl tu čest vidět. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Klasická komediální taškařice s neuvěřitelně trapnými dialogy, stupidními postavami a standardním pseudo-dějem... Ale, lidi, tohle je film pro odpočinek, pro pobavení a pro zasmání, což se mu u mě prakticky povedlo. A ohledně těch stupidních, psychologicky laděných vykecávaček - nepřekousnul bych je, ale mám pocit, že to byl záměr. Jestli ne, tak jedna:nula pro scénáristy! Kvalit scénky ze S. Night Live film zdaleka nedosahuje, ale rozhodně jsem se necítil zhnusen! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Emily strhne Stevenovi řetízek, ale když potom spolu leží v posteli, tak ho Seven opět nosí. (LukeN73)

Reklama

Reklama