Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (476)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Slusna americka komedia - dvaja chlapi sa tuzia dostat do spolocnosti kam ich nikto nikdy nepozval - a sakra, ze sa dostali! Will Ferrell dokazal ze sice nema na takeho Styva Martina, ale ako US priemeny komik moze byt, Chris Kataan slusne sekunduje. Dan Hedaya /Komando 1985/ sa tu tiez oobjavil. Tak uz ostava len jedno - poriadne totam roztocit : 65 % ()

ladyDOOM 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle humor mi teda vážně nesedí! Zvláští ale, že baštim Klub sráčů, když hlavní hrdinové byli ještě vetší debilové, než tady. Hold asi čím více, tím lépe (alespoň co se debility týče). Nějakým záhadným způsobem však došlo k trojnásobnému přehrání filmu za sebou, takže za každé přehrání jedna * , ať nežeru... ()

Reklama

Sonnery 

všechny recenze uživatele

za teplých letních večerů jsme seděli ve starý "šádině" a řítili se nocí. What is love hrálo na plný kule a my kroutili hlavama, jak jen to šlo (pár z nás při tom zkoušelo rozbít okýnko, ale pokusy končily vždy hospitalizací). Nebylo to cool a nebylo to pro nikoho vtipný, ale my jsme z toho měli prdel. Kultovka ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Parádní. Jak mi tahle komedie mohla tak dlouho unikat? Místy jsem se velice bavil, ale byla tam i trošičku hluchá část. Obyčejně bych dal asi 4 hvězdičky, ale dávám 5. A proč? Soundtrack. Super songy v pozadí, prostě nádhera, hudba 90.let, ta hudba, která je mi nejbližší a na kterou nikdy nezapomenu, na kterou nikdy žádná jiná hudba mít nebude. A těch hlášek. „Ty debile, já tě vydědím, to uvidíš!“ ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Supr ústřední song, nutí mě kejvat do rytmu palicí, stejně jak činí hlavní hrdinové. Některé hlášky dobře pobavily a Ferrell je tu celkem zábavný, ačkoli ho normálně zrovna nevyhledávám. Jako celek ale žádný zázrak, ačkoli věřím, že se najdou tací, kteří film považují za kultovní, no rozhodně je to koukatelnější než Waynovo světy. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • V jedné scéně poslouchá Dan Hedaya s přáteli Emily, jak hraje na klavír "Where Everybody Knows Your Name", úvodní píseň k Cheers. Dan Hedaya hrál tři roky v Cheers Nicka Tortelliho. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama