Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(65)

Obsahy(1)

Seriál Daria je velice výstižné ztvárnění stupidity většiny žáků v amerických středních školách. Hlavní hrdinkou je introvertní intelektuálka Daria Morgendorfferová, která sice není oblíbená mezi svými spolužáky, avšak diváka spolehlivě rozesměje její suchý humor plný sarkasmu a ironie. (laserr)

Recenze (165)

mr.kliky 

všechny recenze uživatele

nejlepší seriál, studna skvělých devadesátkových písniček, narážky absolutně na všechno, nemocnej svět a když bicí hrajou fufum fufum fum, tak basa nemuže hrát badaba badaba blet.. ()

lucieK 

všechny recenze uživatele

Seriál mých mladistvých let. Když jsem byla mladší, tak jsem nic jinýho nesledovala. Daria je perfektní introvert se spoustou suchých hlášek a právě proto je tento seriál tak úžasný. ()

plechulka 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál objevily mé dcery kdysi dávno a i já jsem podlehla - a je jedním z mála těch, kde mi vyhovuje český dabing. ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

ta kresba prostě nemá chybu, ty zápletky byly úžasný, škoda, že už není supermax, kde sem to dycky mohl sledovat s tím parádním českým dabingem ()

Kicune 

všechny recenze uživatele

Brýlatá holčina trousící trefné sarkastické poznámky je suše vtipná až geniální postava nezapomenutelného seriálu z produkce MTV. ()

pugs 

všechny recenze uživatele

Túto rozprávku si už fakt nepamätám, v pamäti mi zostalo len to, ako som netrpelivo čakal pred televízorom na túto rozprávku. To mi dáva jasne na javo, že to bolo veľmi dobré:-) ()

iantomasik 

všechny recenze uživatele

Nejdokonalejší je, že stejnou měrou jakou si dělá Daria srandu ze svých nablblých spolužáků, si autoři seriálu dělají srandu z ní. Tenhle suchý humor v dnešních seriálech nějak postrádám. ()

Anet21 

všechny recenze uživatele

⚪Kritika života strednej vrstvy Ameriky (tak, ako sa to pôvodne písalo o Simpsonovcoch, ktorí ale nikdy takto sarkastickí neboli), jej mládeže, sociálneho systému, školstva, lások a sklamaní, vzletov a pádov, skrátka komplexná seriálová ,,hříčka" nielen o jednej rodine, akurát kreslená a s kopou veľmi suchého a často konverzačného humoru, ktorý ak nemáte radi alebo ho nestíhate vnímať, mať radi nebudete.⚪Ale ja to milujem, až si trúfam povedať, že Daria je mojím najobľúbenejším animovaným seriálom. Nech mi Simpsonovci aj všetko ostatné, čo mám rada, odpustí. A český dabing, aj keď občas pôsobí trochu divne (jeden hlas dabuje viac ľudí za diel a pod.), tomu nasadil korunu.⚪Ps.: A ďakujem Bohu, že Daria nie je tak prefláknutá mainstreamom v našich končinách ako kadečo iné.⚪ ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Neskutečná komediální seriál, který bych popsal asi jako mic Beverly Hills 90210 a House MD. Připouštím, hodně divný mix a o to je to více kulervoucí. Sarkazmem a hláškama všeho druhu to jenom hýří a za celou dobu jsem se vážně nenudil. Taky jsem vše zkouknul za velice krátkou dobu. Kdo má rád ironický humor tomu je tenhle seriál přímo určen. Osobně nemám co vytknou. Snad na závěr jednu hlášku na konto lobingu módních firem ve školách.Ta módní chátra nemá co strkat svoje kurzy na půdu školy. Jo není to fér vůči drogovejm dealerům. Ti musej stát na parkovišti. ()

KR4T4S 

všechny recenze uživatele

Snaží se k vám domů vetřít netopýři převlečení za milé létající veverky? Už dnes večer v "Nemocném světě" Hlodavčí habaďůra! ___________________ oproti téhle Darie se i Gregory House může se svým sarkasmem jít klouzat. ()

Luciášek 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější věc, která kdy vznikla. Avšak pro mě přípustná pouze v angličtině, viděla jsem jeden díl česky a ten dabing to celé zabil. V originále je to prostě dokonalé. Přesně to shrnula Jane : " Life sucks and then you die." :D ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Sarkasmus, ironie, černej humor a chladná hlavní postava Daria. To je ve zkratce tenhle animovanej seriál, kterej asi nechytne každýho právě kvůli zvláštnosti a neobvyklosti svýho humoru. ()

Reklama

Reklama