Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malcolm Turner patří s parťákem Johnem ke špičkovým agentům CIA. Je pověřen případem zločince Lestera Vesca, který se před dvěma lety během brutální loupeže zmocnil dvou milionů dolarů a nyní uprchl z vězení. Vedení FBI předpokládá, že o penězích by mohla vědět jeho tehdejší přítelkyně Sherry, a pověří Malcolma jejím sledováním. Po odvysílání zprávy o Lesterově útěku sebrala syna Trenta a opustila byt. Agenti odjedou do malého jižanského městečka, v němž žije její jediná příbuzná, babička Hattie. Rázná žena jim zkřížila plány, protože odjela na několik dnů za nemocnou přítelkyní. Malcolm si však ví rady a rozhodne se za ni vydávat. Sotva na sebe natáhne komplikovaný převlek, objeví se u dveří Sherry. Úspěšně se s vnučkou i Trentem přivítá, poté však musí čelit řadě komplikací. Tou první je neodbytný nápadník Ben, druhou skutečnost, že je Hattie vyhlášená porodní bába, a třetí je samotná Sherry. Malcolm se totiž do ní zamiluje. Dlouho se mu daří balamutit Sherry i celé městečko, jenže pak se objeví Lester. A zároveň dorazí skutečná Hattie. Jak jen může tohle všechno Malcolm zvládnout... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Typický problém komedií dnešní doby - přitupělé grimasy, prdy, puchy, přerostlé zadky a podobné "bonbónky" ještě nedělají samy o sobě komedii vtipnou. Dnešní tvůrci by si konečně měli uvědomit, že prasárny a hnusárny nejsou totéž jako humor! Největší zásluhu na dvou hvězdičkách mají půvabná Nia Long a fakt, že mám safra dobrou náladu! ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Náhodou, velmi slušná podívaná! I přes tak negativní hodnocení ostatních, musím říct, že já jsem se u filmu bavil :-). Možná že děj byl trošku jednoduchý a prostý, ale nenašel jsem žádnou prázdnou, nudnou chvilku. Ba naopak, příběh byl vyplňován scénkami, které tam vlastně ani nemusely být, byly zcela mimo děj, (a že jich bylo dost) a to je možná to, co se mi na tomto filmu líbilo nejvíce. Člověk u toho nemusel nijak moc přemýšlet, jen to tak pozoroval, a smál se scénkám, které byly naprosto lehké, jednoduché a výstižné. Fajná rodinná a pohodová komedie. 80% :-) ()

Reklama

Didon.pipi odpad!

všechny recenze uživatele

Možná jsem divnej, ale nemám rád chlapy, co se převlíkají za ženský! Fakt se na to nedá dodívat do konce, někde v půlce buďto usnete, nebo s myšlenkou na idioty, co točí rádobyamíckékomedošky a myslí si, že vydržíte všechno, přepínáte rychlostí televizního maniaka kanály, chtějíc uniknout té hrůze a pokud se dodíváte, neuniknete, bude vás to pronásledovat a neznám zaklínadlo, co vás z toho dostane....... ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Naprosto neuvěřitelná hovadina, kterou má pod palcem Martin Lawrence, jehož od tohoto okamžiku skutečně nesnáším. Nejenom že kostra filmu je vlastně vykrádačka, jak mnozí říkáte Mrs.Doubtfire, (ten film mimochodem taky nemám moc v lásce) ale z celého námětu si Agent v sukni vybírá ty nejnechutnější a nejtrapnější scény. Za co vlastně dávám tu hvězdu? Raja Gosnell mohl udělat dobrou komedii, ale okolnosti mu zlámaly vaz... ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky za dobře udělanou převlekovou komedii, i když (jak všichni okolo trefně poznamenávají) je to jen vykradení Mrs. Doubtfire obohacené o "detektivní" zápletku. "Obohacení" o lobotomizační "humor" je ale zase minimálně na mínus jednu hvězdu. A díky jedné plusové za krásnou Niu Long (kdepak je téhle divožence z Fresh Prince asi konec?) jsme na "solidních" dvou, vyhrazených pro naprosto zbytečné záležitosti. 40% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Film byl vydán na Enhanced Versatile Disc (EVD), což je digitální audio. (Terva)
  • Scénárista Darryl Quarles přišel s nápadem, aby se hlavní postava jmenovala "Velká máma," protože přesně tak říkaly děti ze sousedství jeho matce. (HappySmile)
  • Natáčení probíhalo v americké Kalifornii v lokalitách Burbank, Orange, Glendale, Beverly Hills nebo Piru. (Terva)

Reklama

Reklama