Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malcolm Turner patří s parťákem Johnem ke špičkovým agentům CIA. Je pověřen případem zločince Lestera Vesca, který se před dvěma lety během brutální loupeže zmocnil dvou milionů dolarů a nyní uprchl z vězení. Vedení FBI předpokládá, že o penězích by mohla vědět jeho tehdejší přítelkyně Sherry, a pověří Malcolma jejím sledováním. Po odvysílání zprávy o Lesterově útěku sebrala syna Trenta a opustila byt. Agenti odjedou do malého jižanského městečka, v němž žije její jediná příbuzná, babička Hattie. Rázná žena jim zkřížila plány, protože odjela na několik dnů za nemocnou přítelkyní. Malcolm si však ví rady a rozhodne se za ni vydávat. Sotva na sebe natáhne komplikovaný převlek, objeví se u dveří Sherry. Úspěšně se s vnučkou i Trentem přivítá, poté však musí čelit řadě komplikací. Tou první je neodbytný nápadník Ben, druhou skutečnost, že je Hattie vyhlášená porodní bába, a třetí je samotná Sherry. Malcolm se totiž do ní zamiluje. Dlouho se mu daří balamutit Sherry i celé městečko, jenže pak se objeví Lester. A zároveň dorazí skutečná Hattie. Jak jen může tohle všechno Malcolm zvládnout... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli mají v poslední době Američané vkus, co se týče komedií, když u nich zaboduje pomalu jakákoliv, kde se černoch převléká za velkého černocha, nebo dokonce častěji za velkou černošku. Jestli jim už jen fakt, že místo Martina Lawrence vidí Martinu Lawrenceovou, stačí ke štěstí... tak potěš koště. Zaplaťpánbůh je Agent v sukni ještě docela snesitelná komedie, co se tohoto velmi specifického podžánru týká. Za nic na světě však nemůžu podobnému výtvoru dát větší než podprůměrné hodnocení. ()

MarleyCZ 

všechny recenze uživatele

Na odpad to není, ale celý film se mi zdá být velice trapný. Člověk se sice u něho saměje, ale je to jedna vykrádačka filmu za druhou. Martin Lawrence si tu zahrál velice zajímavou postavu, nikdy by mě nenapadlo čeho může být schopen, chce být dobrým otcem a tak se převlékne a že mu to sluší, že? 40% ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

"Jak vypadam? Kdybych mel 85, sedy zakal a a je tma, tak jedu po tobe. Jdi do hajzlu" Ano, je to vykradanie Mrs. Doubtfire + detektivna zapletka, ale aj tak sa mi tato prezliekacia komedia paci. Postarsia tucna cernoska Hatie Mae Pierce /ci ako sa dama volala/ v podani vtedy este vyborneho Martina Lawrenca ma vzdy pobavi a rad sa na tom zasmejem. A vhodne ho doplna aj Nia Long. 69 % ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Raja Gosnell je aspoň v mojom ponímaní zárukou pekne pvrchnej zábavy. Koniec-koncov, živí ho to. Mama v sukni predstavuje na jednej strane vcelku priemernú podívanú, ktorá kľučkuje medzi bariérmi diváckeho vkusu tak, aby urazila čo najmenej ľudí. O to väčší plesk príde, ked sa manévrovanie nepodarí. Martin Lawrence ponúka divákom ešte svieži herecký výkon a hoci to zrejme nemyslel zle, výsledok stojí za to len v niektorých scenáristických bonbónikoch - zvyšok predstavuje tak často používaná scenáristická vata. Vážne, otvorím si fabriku na jej výrobu niekde poblíž LA a mám do dôchodku vystarané. Dokonca aj v rámci žánru ide o podpriemer. ()

Didon.pipi odpad!

všechny recenze uživatele

Možná jsem divnej, ale nemám rád chlapy, co se převlíkají za ženský! Fakt se na to nedá dodívat do konce, někde v půlce buďto usnete, nebo s myšlenkou na idioty, co točí rádobyamíckékomedošky a myslí si, že vydržíte všechno, přepínáte rychlostí televizního maniaka kanály, chtějíc uniknout té hrůze a pokud se dodíváte, neuniknete, bude vás to pronásledovat a neznám zaklínadlo, co vás z toho dostane....... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení s postprodukcí zabralo 5 měsíců. (HappySmile)
  • Film byl vydán na Enhanced Versatile Disc (EVD), což je digitální audio. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v americké Kalifornii v lokalitách Burbank, Orange, Glendale, Beverly Hills nebo Piru. (Terva)

Reklama

Reklama