Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malcolm Turner patří s parťákem Johnem ke špičkovým agentům CIA. Je pověřen případem zločince Lestera Vesca, který se před dvěma lety během brutální loupeže zmocnil dvou milionů dolarů a nyní uprchl z vězení. Vedení FBI předpokládá, že o penězích by mohla vědět jeho tehdejší přítelkyně Sherry, a pověří Malcolma jejím sledováním. Po odvysílání zprávy o Lesterově útěku sebrala syna Trenta a opustila byt. Agenti odjedou do malého jižanského městečka, v němž žije její jediná příbuzná, babička Hattie. Rázná žena jim zkřížila plány, protože odjela na několik dnů za nemocnou přítelkyní. Malcolm si však ví rady a rozhodne se za ni vydávat. Sotva na sebe natáhne komplikovaný převlek, objeví se u dveří Sherry. Úspěšně se s vnučkou i Trentem přivítá, poté však musí čelit řadě komplikací. Tou první je neodbytný nápadník Ben, druhou skutečnost, že je Hattie vyhlášená porodní bába, a třetí je samotná Sherry. Malcolm se totiž do ní zamiluje. Dlouho se mu daří balamutit Sherry i celé městečko, jenže pak se objeví Lester. A zároveň dorazí skutečná Hattie. Jak jen může tohle všechno Malcolm zvládnout... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

franya69 

všechny recenze uživatele

Když tady čtu ten nakydanej hnůj, musím sé této ptákoviny trochu zastat. Nařehtal jsem se u toho jako blázen, oko spokojeně spočinulo na Nie long ve spodním prádle, takže o co jde? U mě to svůj účel splnilo, nenudil jsem se a jako divák byl vcelku spokojen. Jestli film byl vykrádačka, jakej byl nebo nebyl scénář, nebo jaké výkony podávali herci je mi celkem u zadele, protože tato bláznivá komedie neměla evidentně jiné ambice než diváka rozesmát a to se u mě povedlo - nejvíc asi při dvou baterkách :-) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Komedie jako taková mi sedla. Lawrence tam není úplně za idiota a líbil se mi vývoj masky (v  první interakci nemá vůbec protetiku rukou ani nohou). Co mi přišlo debilní až na půdu, je naprosto nulová podobnost masky s “originálem”. Jako nechápu jak kdokoliv z okolí (kdo jí zná) mohl zbaštit, že je to ona. ()

Reklama

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Náhodou, velmi slušná podívaná! I přes tak negativní hodnocení ostatních, musím říct, že já jsem se u filmu bavil :-). Možná že děj byl trošku jednoduchý a prostý, ale nenašel jsem žádnou prázdnou, nudnou chvilku. Ba naopak, příběh byl vyplňován scénkami, které tam vlastně ani nemusely být, byly zcela mimo děj, (a že jich bylo dost) a to je možná to, co se mi na tomto filmu líbilo nejvíce. Člověk u toho nemusel nijak moc přemýšlet, jen to tak pozoroval, a smál se scénkám, které byly naprosto lehké, jednoduché a výstižné. Fajná rodinná a pohodová komedie. 80% :-) ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Takéto prezliekacie komédie sú veľmi záľudné. Môže to dopadnúť bláznivo, ale i trápne. Agent v sukni je taký priemer. Samozrejme, už sme videli lepšie kúsky s chlapmi v ženskom kostýme, ale Martin Lawrence je sympaťák a zábavný chlapík, takže som sa párkrát celkom zasmial. Potešili aj vedľajšie postavy (Anderson)... 55% ()

RajCZitko 

všechny recenze uživatele

Nemůži si pomoct, ale černošské komedie mě prostě baví více, než někdy obzvláště vypečený sucharský humor snobských bělochů. A to že v americe na rasu dávají (i když neofiko) docela důraz. Vtipné scény, supr hlášky. Sice konečné vyvrcholení bylo hodně moc urychlené ale jako celek to bylo pěkný. Určitě stávíte tak pěkný, vtipný večer. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Scénárista Darryl Quarles přišel s nápadem, aby se hlavní postava jmenovala "Velká máma," protože přesně tak říkaly děti ze sousedství jeho matce. (HappySmile)
  • Natáčení probíhalo v americké Kalifornii v lokalitách Burbank, Orange, Glendale, Beverly Hills nebo Piru. (Terva)
  • Film byl vydán na Enhanced Versatile Disc (EVD), což je digitální audio. (Terva)

Reklama

Reklama