Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Alex Hitchens, kterému nikdo neřekne jinak než Hitch, si kvůli dávnému zklamání nehodlá k tělu pustit žádnou další lásku, což mu však nebrání v tom, aby nebyl vyhlášeným expertem na seznamování. Zná ženy, dokáže odhadnout, co na kterou platí, a poradit klientovi, co své vyvolené nabídnout, aby získal její srdce. Jeho zásadou a jedinou podmínkou je, aby šlo o skutečnou lásku. Jeho schopnosti čeká obtížná zkouška v podobě nesmělého, nešikovného tlouštíka Alberta Brennamana, který je zamilován do slavné a bohaté Allegry Coleové, pro niž pracuje jako daňový poradce. Udělat z plachého nemotory muže, kterého by Allegra mohla milovat, se zdá nemožné. Hitch se však překonává a Albert sbírá první body. Když se Allegra rozhodne investovat velkou částku do neznámého návrháře, postaví se na její stranu, i když ho to stojí místo. Hitchovi se ovšem jeho vlastní život začne komplikovat, když se seznámí s novinářkou Sárou, která nemá čas na muže a nevěří kamarádce Casey historku o záhadném „schůzkologovi“. Přestože je na nejlepší cestě porušit své zásady, pozve Hitch dívku na schůzku a přes drobné nehody se s ní začne sbližovat. Už tak složitá situace se ještě zhorší, když se v tisku objeví fotografie Alberta s Allegrou a šéf nařídí Sáře, aby se na nový vztah ostře sledované celebrity zaměřila. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (627)

castor 

všechny recenze uživatele

Tahle romantická taškařice měla v sobě skrytý rozhodně vetší potenciál. I ústřední dvojici to spolu jakžtakž slušelo, film měl ve Spojených státech obrovský komerční úspěch, což je ale spíše zásluhou Willa Smithe, který v posledních letech mění ve zlato všechno, na co sáhne!! Jeho popularita za oceánem je zcela zasloužená, zatímco Eva Mendes se stále hledá a je obsazována zatím jen pro svůj půvab, Smith má charisma, pohybové a pěvecké nadání, jeho urostlá postava Hitche je zajímavá.. Tím ale klady mizí v prachu země. Romantické situace se mi nezdály zrovna srdceryvné, tu a tam se jen mihl vtipný dialog a především jsem ke konci už nechápal, proč jsou všichni proti tomu, že se Smith svými aktivitami „snažil jen pomoct“ stydlivějším povahám!! A zatímco Smith radí a pomáhá najít cestu k seznámení (potažmo bližšímu vztahu) jiným mužům (což je asi nejzajímavější na celém filmu), sám narazí konečně na tu pravou a ta když hloupými oklikami zjistí, čím se její milý živí, absolutně nelogicky zareaguje, což se bije s jejím zdravým rozumem!! A pak už jde jen o to, jak se ta celá nemilá situace urovná.. A ano, skutečně se to urovná, ale opět neromantickou cestou – jak jinak!! Promiňte, ale romantickou komedii si představuju jinak.. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Solidní romantická komedie, ve které je mnohem zábavnější a zajímavější vedlejší dějová linie s ňoumou, který dobývá celebritu, než ta s ústřední milostnou dvojicí, která se schází na vyšlapané cestičce klasických romantických hollywoodských peripetiích. Ve výsledku průměr, sice nenadchne, ale rozhodně také neurazí. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Hitch mě bavil. Will Smith dokáže z každé role vyždímat maximum. Tady v roli randeologa působí skvěle. Je to zvláštní, ale řekl bych, že film je určený především pro mužské publikum. I když je fakt, že spousta mužů není na definice filmů "romantický" zvědavá. Film odsýpá příjemně a to je důležité u takovéto žánrovky se stopáží skoro dvě hodiny. Velké plus na filmu dělá hlavní hvězda, to bez debat. Ale i další herci jsou schopný a do filmu se hodí. Nejvíc překvapivě pobaví scény dvojice Smith a James. Kevin James jako absolutně nepoučitelný a zároveň nepoužitelný muž v roli zapadne. Hitch s ním bude mít mraky práce. Těžko říct co vytýkat, asi to, že se nejedná o legrandu na jakou jsme u komedie/romantika zvyklý. Spíše jde o několik hlášek v dobře upraveném kabátku se skvělým hercem v hlavní roli. (77 %) ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Co probuh vsichni mate proti tomu konci filmu? Ano, neprekvapuje a je kapku kycovity, ale boze... ne, to nema cenu rozebirat, kvuli konci nebudu odsuzovat tenhle skvely film, ktery me opravdu pobavil, dokazal zvednout naladu, ba dokonce me nechal i svym hlavnim hrdinum fandit at jim to vyjde, misto bezneho pozorovani vtipnych postavicek jako u jinych filmu... Navic Hitch oplyva napaditym a kvalitnim scenarem a Will Smith konecne opravdu hraje a nepitvori se jen... opravdu pekny snimek. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 6/10/// +výborně zahrané, perfektní zábava -pomalejší úvod, hodně keců/// Tak zde film splnil veškeré má očekávání a pokud pominu pomalejší rozjdezd a předvídatelný závěr, tak musím hodnotit velmi kladně. Dobrému hereckému obsazení kraluje Will Smith a jsem rád, že tu najdu i Evu Mendez. Příběh i když typický pro romantické komedie, zde udává zajímavý směr a přecejen základní motiv je celkem originální. Společně s příjemnou hudbou a dobrou kvalitou DVD obrazu, mohu směle doporučit. Osobně se podívám rád znovu/// Celkem 81%/// ()

Galerie (58)

Zajímavosti (26)

  • Podobný kšeft, jako ve filmu, opravdu v době vzniku filmu fungoval i v ČR. (PROCESOR)
  • Eva Mendes (Sara) se objevila ve videoklipu Willa Smithe (Hitch) Miami (1998). Když mu to při natáčení připomněla, Smith musel ostýchavě připustit, že si na ni nevzpomíná. (hippyman)

Reklama

Reklama