Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Alex Hitchens, kterému nikdo neřekne jinak než Hitch, si kvůli dávnému zklamání nehodlá k tělu pustit žádnou další lásku, což mu však nebrání v tom, aby nebyl vyhlášeným expertem na seznamování. Zná ženy, dokáže odhadnout, co na kterou platí, a poradit klientovi, co své vyvolené nabídnout, aby získal její srdce. Jeho zásadou a jedinou podmínkou je, aby šlo o skutečnou lásku. Jeho schopnosti čeká obtížná zkouška v podobě nesmělého, nešikovného tlouštíka Alberta Brennamana, který je zamilován do slavné a bohaté Allegry Coleové, pro niž pracuje jako daňový poradce. Udělat z plachého nemotory muže, kterého by Allegra mohla milovat, se zdá nemožné. Hitch se však překonává a Albert sbírá první body. Když se Allegra rozhodne investovat velkou částku do neznámého návrháře, postaví se na její stranu, i když ho to stojí místo. Hitchovi se ovšem jeho vlastní život začne komplikovat, když se seznámí s novinářkou Sárou, která nemá čas na muže a nevěří kamarádce Casey historku o záhadném „schůzkologovi“. Přestože je na nejlepší cestě porušit své zásady, pozve Hitch dívku na schůzku a přes drobné nehody se s ní začne sbližovat. Už tak složitá situace se ještě zhorší, když se v tisku objeví fotografie Alberta s Allegrou a šéf nařídí Sáře, aby se na nový vztah ostře sledované celebrity zaměřila. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (627)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pokud máte v garáži Ferrari (plurál) a obsah pokladnice strýčka Skrblíka na kontě, nepotřebujete pomoc randeologa Fresh Prince, neboť jste právě spadl do cisterny s feromony. Má to ale dva háčky. Při lovu máte práci snadnou jako Predátor na honu brdského spolku myslivců se stařeckou demencí a hlavně si nikdy nemůžete být u protějšku jistí upřímností citu. Pokud nemáte ani tu garáž a konto vám vybílili Rafani, volejte Hitche a zkontrolujte, jestli se kolem vaší milované zrovna nepohybuje Enšpígl.. Tak jak marně hledám u kolonky žánru slovo sci-fi, stejně hledám na rozdíl od ostatních nějaké Willovo charisma. Nezajímavou linii s E.Mendes nikterak nezachránil a z mého pohledu byl drtivě převálcován Kevinem Jamesem, smutným mimem jak vystřiženým z éry němých grotesek. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie, která si díky pravidelnému přísunu vtipných hlášek a zábavy po celou dobu držela přitažlivou lehkost a šarm, a co tratila v nepříliš zajímavé a zábavné rovině vztahu Hitche se Sárou, to bohatě nabrala zpět ve vtipné a příjemné rovině Albertovy snahy získat si srdce Allegry (zejména jejich první rozhovor ve dveřích kanceláře byl kouzelný). Takže pro mě nebylo těžké urazit těch 90% cesty k jasným 4*, jenže pak to film těmi zbývajícími 10% pokazil a v trapném „kukátkovém“ závěru ztratil šarm, vtip i naději, že by z toho mohl být trvalejší vztah. ()

Reklama

Brouk 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem: nudu (nebyla), megadávky klišé (byly v akceptovatelném množství), křečovitý happy end (byl), upocené dialogy (nebyly), hrdiny, se kterými se nelze ztotožnit či jim držit palce (nebyli tam) a trochu grimas a šklebení W. Smithe (nebyly)... shrnuto, podtrženo... Lepší průměr! Že by romantický film za velkou louží zvedal hlavu z kýčovitosti, bezduchosti a klesající úrovně? Jedna vlašťovka sice jaro nedělá, ale už jsem za poslední rok aspoň 2-3 viděl... :-) Držím palce ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Hitch bola pre mňa príšerná nuda! Bombardovanie umelo-klišovitými akože životnými múdrosťami začalo už v úvode. Nebol to veľmi veľký prúser, avšak miesto užívania si zdanlivej romantiky a komédie som sa už nevedela dočkať záveru. Budem asi prvá, čo zníži hodnotenie pod 3 hviezdy, no skutočne Hitch neradím k príjemnému pozerateľnému priemeru. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $70miliónovTržby USA $179,495,555Tržby Celosvetovo $368,100,420║ Tématicky veľmi podarená komédia, kde je stále na čom sa zabávať, bez toho aby sa muselo talčiť na praštené úlety a Will Smith z úlohou ušitou na telo. /90%/ ()

Galerie (58)

Zajímavosti (26)

  • Filmu sa nakrúcal vo viacerých lokalitách – Morningside Heights, Manhattan, Columbia University, Ellis Island, Wall Street Bull a v Cove Marina. (Greenpeacak)
  • Eva Mendes (Sara) se objevila ve videoklipu Willa Smithe (Hitch) Miami (1998). Když mu to při natáčení připomněla, Smith musel ostýchavě připustit, že si na ni nevzpomíná. (hippyman)

Reklama

Reklama