Reklama

Reklama

Dokonalá partie

  • USA The Wedding Date (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nezadaná Kat Ellis hledá toho pravého muže. Má však poměrně mnoho požadavků: musí být inteligentní, společenský, elegantní, zdvořilý, ochotný cestovat... a vlastnit smoking. Nebylo by to tak nutné, kdyby její zhýčkaná nevlastní sestra neměla svatbu, které se jako svědek zúčastní Katin přitažlivý ex-přítel Jeffrey... A Kat by mu ráda dokázala, že bez něj se má mnohem líp. Podaří se jí vyřešit problém s pánským doprovodem? Dopadne všechno tak, jak si představovala? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Primavera 

všechny recenze uživatele

Blahorečím fotkám, ktoré majú milostný pomer s realitou. Pretože takto som si klikla na profil Dermota Mulroneya, ktorý bol v tomto filme za úžasného svalnatého (mal na tele menej než 10 percent tuku, waw) čiernovlasého hladko oholeného fešáka s výtržníckou jazvičkou nad hornou perou ... a bum - objavil sa takmer plešivejúci chlapík s hnusnými ovisnutými fúzami a čaro Vianoc bolo fuč. A teraz vážne - komédia? Nie, pokiaľ nemáte vysoké nároky na humor. Romatika? Áno, pokiaľ máte vysoké nároky na všetko romantické hraničiace s gýčovitosťou, čo v prípade romantiky vždy hrozí. Proste, babenky, pre vás je tento fílm, nečakajte nič intelektuálne, nič humorné, len útok na Vaše sny a budete vcelku spokojné. Ja som bola. ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Ani neviem prečo, ale nejakým záhadným spôsobom medzi nebom a zemou, mi je táto zmes nedotiahnutej romantiky s komédiou sympatická ako Gorbačovova perestrojka. Až prehnaná strohosť jej ubrala na vyššej atraktivite. Celá idea dôvtipu sa porúča do večných lovíšť skôr ako začne prekypovať intímnejší vzťah. Veľká to preškoda. Tá ostrovno-estetická obyčajnosť vzbudzovala intenzívnejšiu arómu zblíženia ako bláznivejšie náprotivky spoza Atlantiku, častokrát bez štipky súdnosti. Výsledok mohol byť chrumkavejší ako prívetivých 2 a 1/2*. ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Tak tohle by moc nebrala ani moje babička, která se vyžívá v německých "romantických" filmech. Nemasné, neslané, na tenhle film zapomenete deset minut poté, co skončí. Nejhorší je, že to asi věděli i herci. Dvojice dam je absolutně nevýrazná, Jacka Davenporta, který se dva roky před Dokonalou partií blýsknul v Pirátech z Karibiku, přehrává i jindy absolutně herecky nezajímavý Dermot Mulroney. ()

PavelZava 

všechny recenze uživatele

Romantika romatická v obráceném gardu než Pretty Woman, Debra není můj typ, ale hezké. Vždycky mě pobaví kolegové píšící, že ... (napíšu to do Deníčku). Nejlepší hlášky : Čau sviňáku, když ses na mou sestřenku brutálně vykašlal, tak já ti ji na oplátku ukradnu nebo Pochopil jsem, že se radši budu hádat s tebou než milovat s jinou ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Kdyby hlavní hrdinka neměla hezký vlasy dam odpad :D. Koukám, že hrát v jednom filmu s Cameron Diaz a romantickou star Julii Roberts znamená propad do Béčekových vod pro jednoho nejmenovaného herce. Dívat se na někoho kdo si zaplatí přitele, kvůli svatbě sestry a pak se do něj zamiluje to fakt nechci. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Film se měl původně jmenovat Something Borrowed. (D3VIL)
  • Protože je Debra Messing alergička, tvůrci filmu se snažili použít umělé květiny kde jen to bylo možné. (D3VIL)

Reklama

Reklama