Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý pokus Filipa Kaštana přijít o panictví končí nezdarem, ne-li přímo katastrofou. Pokud jde o sex, neklape to ani Blance a Pavlovi, rodičům jeho kamaráda Danyho. Terapeut jim doporučí, aby se vydali do míst, kde se společným sexem kdysi začínali. Blíží se prázdniny, a zatímco se rodiče snaží přemluvit babičku, aby týden pohlídala malého Honzíka, postrach rodiny Dany plánuje s Filipem prázdniny, na kterých už to konečně musí vyjít. A neodradí je ani to, že Filip po posledním milostném průšvihu musí za trest odjet pracovat na statek moravského strýce. Cestou ale vystoupí a zanedlouho je v kempu, kde už na něj čeká Dany. Vzápětí však kluci s hrůzou zjistí, že ve stejném kempu se ubytovali i Danyho rodiče. A co je horší, okamžitě Danymu svěří Honzíka, kterého babička odmítla hlídat. Ani to však manželům nepomůže, protože se k nim vetře dávný kamarád, tělocvikář Bořek, který tu vede dívčí vodácký kurz. Díky Honzíkovým vylomeninám se Dany a Filip seznámí s dívkami z Bořkova kurzu, jejich pokusy o sblížení však selhávají... (TV Nova)

(více)

Recenze (739)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Rafťáci aneb Seznam, najdu tam co (dávno) znám. Dvě hvězdy dávám za dva vtipy, u kterých jsem opravdu zasmál (ožrala, kterýmu strčí Mádl mobil, aby přesvědčil máti, že je u strýce a malej brácha, co opakuje teenagerovský hemzy holkám na lodi), jinak spousta scén bylo skutečně trapných, přitažených za uši, skoro všudypřítomný product placement iritoval ještě víc než Dannyho malej brácha. Vtipy jsou ohrané a na jedno brdo jako u Snowboarďáků, takže doufám, že Janák buď změní noty nebo přestane točit. Jestli tohle je vrchol žánru komedie, co Češi dokáží natočit, tak bůh s námi:-/ JDoufám, že Janák nebude tak dlouho točit svoje "komedie", dokud se fakt nepřejí i teenagrům! Možná se potom zase ujme kvalitní komedie, kdo ví. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Je těžké pro rodiče pokusit se o ,,návrat ke kořenům“, když s sebou mají lepidla na průsery Mádla a Kotka, malého Honzíka (což je vyloženě dáreček), Bořka (kterého kurz přežití v divočině je samozničující), a to vše pod (bohužel kraťoučkým dohledem) ,,plavčíka“ Čtvrtníčka. Všude se pohybuje spousta ,,pouzder“, bohužel smůla se nemusí lepit pouze na ,,pinďoura“..... . Sem tam nějaký gag (vtipnej), ústřední dvojice, která je v pohodě a dokáže utáhnout film, svižná muzika a ženský (mladý). Třeba situaci ve sprše nebo se sekyrníkem jsem si užil. A Šteindler s Freimanovou si museli užít celý natáčení. Co víc bych od teenagerovské komedie mohl chtít? Možná jen toho bobra... ()

Reklama

nunka 

všechny recenze uživatele

Koniec koncov, nebola to až taká dementina, ako som čakala, keď to porovnám s úrovňou niektorých amerických komédií. Teenegerské, české a v celku pozeratelné, aj keď tá situačná komika neskutočne udierala do očí. Herci celkom hrali a občas som sa dokonca aj rehotala, takže hodnotím to ako ďalší priemerný neurážlivý teenegerský kvázi film, ktorý stopercentne uspokojí filmové chúťky hormonálne nevybúrených teenegerov. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Už "Snowboarďáky" jsem přežila jen s krajním sebezapřením a pokračování patálií pubertálního dua Mandl/Kokotek si u mě reputaci nijak nenapravilo. A jestli se ptáte, proč na to vůbec koukám, tak to v obou případech bylo v rámci návštěvy příbuzných - mám je ráda, leč nesdílím jejich vkus. Sníh v "Rafťácích" nahradilo H2O v jiném skupenství, zápletka zůstala prakticky stejná: dva rádoby roztomilí vytlemenci touží po hloubkové výpravě do dívčího spodního prádla. Bavilo by mě to, být mi 16? Asi ne, málo krve;-). Jisté je, že dvojnásobek této cifry u kolonky věk k nezábavnému zážitku přidává porci znechucení až odporu. 30% a nikdy více! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Sice Kotka s Mádlem fakt moc rád nemam, ale musim uznat, že tohle se jim povedlo. Od začátku to je výborně zábavný, svižný a nechybí ani netrapný a dokonale vtipný scénky s Milanem Šteindlerem nebo Oldřichem Navrátilem. Je teda pravda, že ke konci, už to přece jenom trochu ztrácí dech a situace se mírně opakujou, ale i tak sem se nadočekávání bavil a výběr hudby nebyl vůbec špatnej, i když to nebyla taková ta typická teenagerovská hudba ()

Galerie (24)

Zajímavosti (40)

  • Ve scéně, kde malý Honzík (Matyáš Valenta) dává Vendule (Eliška Křenková) na raftu napít z láhve, Vendula chvíli pije, při střihu pádluje, pak zase pije a v zápětí zase pádluje. (Tera257)
  • Natáčelo se od 1. července do 15. srpna 2005. (hippyman)

Související novinky

Český film v nesnázích?

Český film v nesnázích?

03.03.2007

3. března před desátou večer se filmový rok 2006 pomyslně uzavřel rozdáním výroční ceny Český lev. O těchto oceněních již tradičně rozhoduje Česká filmová a televizní akademie. Celý galavečer zahájil… (více)

Stane se český Podfu(c)k (s)hitem?

Stane se český Podfu(c)k (s)hitem?

05.04.2006

Před několika dny, 23. března začal režisér Karel Janák točit svůj nový film Ro(c)k podvraťáků. Po veleúspěšných, ale veskrze spíše velice jednoduchých teeny komediích Snowboarďáci a Rafťáci by se… (více)

Reklama

Reklama