Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná a bohatá prezidentka dívčího klubu South Beach University zosnuje originální plán, jak vydělat na právě získané slávě jejího klubu v sexy komedii s Paris Hilton v hlavní roli. (oficiální text distributora)

Recenze (156)

Zl0 

všechny recenze uživatele

Zdá sa mi že to tu prebieha podľa scenára: " aha Paris Hilton ...jééj dám Odpad, to bude cool" ..keď to porovnám s inými brakovými teenagerskými komédiami, je to slabšie, Paris = tá jej postava je nesympatická aj mne. Je to plytká, afektovaná a miestami trápna blbosť, ale to som čakal aj pred tým ako som to videl. Žiadna sláva, ale pozerať sa to dalo. ()

patrik221 odpad!

všechny recenze uživatele

Jako že Paris Hilton je asi nejblbší celebrita co znám. A to už je teda čo povedať :D Proste rozmazlená fiflena která neví co s penezi(okrem kupovaní naprostých chujovin kterých má stejne mraky), preafektovaná čúza která trpí naprostou posedlostí sama sebou a svoji stupiditou nakazuje normálny lidi. No hnus. ALE přece je to MEGA šukézní devka pri které bych neváhal ani vteřinu okusit její šťavnatou myšku a vyšoustat jí mozeg z hlavy :D Takže to vypadá že bych to mohl uhrát na jednu hviezdu.......jenomže tohle je proste taková BLBINA ULTRATRAPNá a zbytečná že to proste nejde. Nech tahle takzvaná princezna zmizne už provždy z obrazovek i stema čoklama. No joo nechal sem se trocha unést. No co? :D P.S Aspon že to její porno celkem ušlo :D ()

Reklama

Torision odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to mě poser! Paris Hilton se pokusila o hlavní roli v teenagerovský komedii. Čéče, kdyby hrála nějakou go-go tanečnici,nebo třeba stojan na kabáty, ale jakmile otevře pusu, tak si člověk řekne, že když koukal na Kameňák, tak to ještě nebylo tak zlý.Vlastně tadyta "komedie" dává hodnocení odpad! úplně novej rozměr.Člověk ,kterej viděl tohle a nebyl znechucenej, tak asi není normální. Prostě, vůbec si to nestahujte a už vůbec nedávejte 50,- za půjčení DVD. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Paris Hilton hraje to, co hraje celej život - totální píču a musím uznat, že tu roli zvládá dokonale, ale ještě aby ne když jí hraje celej svůj život. Komediálních scén je ve filmu hromada a u většiny z nich mi bylo trapně za všechny zúčastněné a čekala bych, že po filmu spáchaj hromadnou sebevraždu. Jediná holka co mě tam nesrala, byla Paula Garcés, která ale nebyla šťastná volba, protože je hezčí než Hiltonová už od začátku filmu a to i bez tuny mejkapu na hubě. Nikoho tak nemůže překvapit, že Paris přebere kluka a vytře si s ní prdel. Co se povedlo je stádo koz, co se na mě z obrazovky valilo v několika vlnách a pak ještě fakt, že jsem se asi 2x uchechtla. Je pravda, že jsem si během filmu stihla vyžehlit, zalejt kytky a dokonce se zkouřit, každopádně jsem čekala podstatně větší píčovinu ve stylu debilního humoru jako byl třeba ve filmu Modelky na zabití. Tohle je sice kundovina, ale netiká mi v oku, nekrvácím z nosu a ani si šíleně nemumlám sama pro sebe a nekejvu se dopředu a dozadu. Takže vyhodnocení tohohle díla jako sedmýho nejhoršího filmu všech dob mi přijde jako kolosální kokotina. A že se mnou milej uživateli CSFD nesouhlasíš? Trhni si! ()

packa odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí této sračky (s hnusným pařížským hotelem v hlavní roli) s plnou vážností prohlašuji: "Doktor Jamak měl pravdu!". A víte co je nejhorší? V naší videopůjčovně jde docela na dračku. Štamgasty upozorním, ať dají ruce pryč. Ovšem pubescentům film nijak nerozmlouvám, jistě budou při pohledu na zjizvenou dámskou megahruď vrnět slastí. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Nahé scény s Paris Hilton (Victoria) byly do filmu přidány bez jejího vědomí a povolení. Když se o nich dozvěděla, byla tak rozzlobená, že se neúčastnila premiéry filmu. V roce 2008 za to byla Hilton u soudu, neboť nedodržela smluvní dohodu o přiměřené propagaci a publicity filmu. Ve finále nemusela platit žádné odškodné, ale musela vrátit celý svůj honorář za film. (Petr.Penicka)
  • Film se natáčel v Miami na Floridě. (rafix)

Reklama

Reklama