Reklama

Reklama

Maléry pana Šikuly

  • USA Office Space (více)
Trailer

Obsahy(1)

Petr (Ron Livingston) pracuje jako počítačový programátor ve společnosti Initech Corporation. Jednoho dne však přeteče míra jeho trpělivosti a tak si řekne dost! Konec přesčasů a stresu v práci. Najednou má opět spoustu času na svou přítelkyni (Jennifer Aniston), v práci hraje počítačové hry a dokonce se odvážil říci svému podlézavému šéfovi, co si o něm opravdu myslí. Všechno vyvrcholí, když se rozhodne uskutečnit svůj ďábelský plán a ukrást technické plány společnosti. Podaří se mu to dříve, než ho práce opět pohltí? (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

TheTomCZ 

všechny recenze uživatele

Pročpak má na IMDB tenhle film 79%, tedy o tolik víc než tady? Možná je to debilním českým názvem, který už po přečtení sníží hodnocení o 10% (asi jim na krabici s filmem spadnul popisek z animáku pro předškolní děti, naprosto nedává smysl), nebo možná tím, že v Čechách nepracuje tolik lidí v openspace jako za mořem, tak nepoznají, že to je ze života. Tak to zkusíme trošku zvednout, což? :) ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Dobrá premisa, trošku vlažné provedení. Office Space neútočí žádnými bombami smíchu ani gagy, či hláškami, jež by fungovaly samostatně vytržené z filmu, ovšem ve svém souhrnu do sebe zapadnou pěkně. Vyjadřování některých postav je zábavné (a originální), Ron Livingston si roli flákače evidentně užívá, opět však musím zdůraznit, že žádný zázrak... Celkově decentní, svižná a lehce nadprůměrná komedie, kterou lidi, nepracující jako kancelářské krysy, pravděpodobně brzo vypustí z paměti. 6/10 ()

Reklama

wilczo2 

všechny recenze uživatele

Toto je chuťovka, ktorú ocenia asi len tí, ktorí to zažili... Práca v zaprdenej kancelárii, plno nezmyselných papierovačiek a hlúpych utužujúcich akcii typu "havajské piatky", 8 rôznych šéfov, ktorí človeka z**bú za to isté... no a to si tak jedného dňa poviete DOSŤ a "čo keby som si aj ja trošku zobral z toho, na čo driem ako kôň a beztak z toho mám prd?" Prípadne "ja to tu podpálim, keď mi už aj tú spinkovačku zobrali, šmejdi!"... A sused Lawrence, plný životných rád, to je ešte len tá červená spinka na štóse papierov, ktoré aj tak nikdy nikto čítať nebude... 10 rozmr*aných kopírok z 10! ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Jeden šéf vyžaduje po zaměstnancích "ozvláštnění" (to slovo je boží :D), druhý když po někom něco chce a vyžaduje neustále opakuje větu: "Mohl bys dohlédnout na to... (že přijdeš v sobotu do práce? Jo a dohlédneš prosimtě na to, že přijdeš i v neděli? :D). To jsem fakt chcal smíchy. Ty tři kamarádíčci z práci byli také super, hlavně s Peterem byla sranda. Rozhodně se nejedná o intouškou zábavu, ale o nenáročnou komedii, u které se zasmějete. A u těch, co jí neocení dohlédnu na to, aby se nad sebou zamysleli! ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Perfektní vyobrazení ducha doby: rok 1999, programátoři ve svých buňkách, nesmyslná práce, otravní šéfové... Matrix? Skoro. Office Space měl premiéru jen měsíc před Matrixem a jeho zachycení konce století se od toho v Matrixu vůbec nijak neliší, ta paralela je zjevná. Jenom Office Space se vydal cestou komedie, zatímco Matrix je akční sci-fi:) ()

Galerie (31)

Zajímavosti (10)

  • Magazín Entertainment Weekly zařadil film na páté místo žebříčku "25 nejlepších komedií za posledních 25 let." Navzdory tomu, že původně měl u nich špatnou recenzi. (DellEthing)
  • Socha stojící před budovou Initech, kruh s obdélníkem uprostřed, je idiomem člověka, který má problém zapadnout do svého okolí. (HellFire)

Reklama

Reklama