Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výkonný pracovník v reklamní agentuře Charles Schine (Clive Owen) je jen dalším člověkem z Chicaga, který každé ráno běží na vlak v 8:43, aby se dostal včas do práce. Když jej ale jednou nestihne a díky tomu se setká s Lucindou Harris (Jennifer Aniston), jeho život se nenávratně změní. Lucinda je šarmantní, krásná a svůdná. Přestože jsou oba v manželském svazku a mají děti, jejich vzájemná přitažlivost je neodolatelná. Společné obědy brzy přejdou v koktejly po práci a zanedlouho se už oba ocitají v hotelovém pokoji. Jejich zdánlivě bezchybný vztah se však radikálně změní v okamžiku, kdy do pokoje vtrhne brutální cizinec LaRoche a začne oba milence ohrožovat pistolí. Poměr se brzy změní v noční můru, která je mnohem nebezpečnější a násilnější, než si dokázali představit. Charlesův život začne být brzy plný podvodů, vydírání, násilí a zločinu. Vzhledem k nemožnosti svěřit se své ženě nebo kontaktovat policii se stává vězněm ve světě, který nepoznává, a v němž není po jeho předchozím životě ani památky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (327)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ani po opakovanom vzhliadnutí nemám čo vytknúť, myslím si, že je film trochu podceňovaný. Nechýbajú v ňom zvraty a prekvapenia, thrillerová zápletka je veľmi slušná a nepredvídateľná. Kvalitné herecké výkony zdobí Vincent Cassel, ktorý nemusí nikoho presviedčať, že je skutočným pánom hercom. A ako záporák snáď jedným z TOP 3 na svete. Musím vyzdvihnúť i réžiu, snímky od Mikael Håfströma ma jednoducho bavia. ()

Richie666 

všechny recenze uživatele

Není mým zvykem dívat se na filmy proto, abych na nich hledal chyby nebo abych co nejdříve přišel na jejich pointu. Možná jsem jich viděl ještě málo, možná jsem hlupák, ale upřímně řečeno mně je opravdu líto diváků, kteří jsou natolik zkušení či chytří, že ani ne po půlhodině vědí, jak film skončí. Rád vždycky dám filmu šanci k tomu, aby mne zaujal - a pokud to dokáže, nepotřebuji pak mlátit hlavou do zdi jen proto, že v sobě obsahoval nějaké to klišé nebo že nebyl první svého druhu. Nehodlám odsuzovat názor Vás, kterým se Derailed nelíbil, vždyť je Váš - stejně jako tenhle je můj: Mě tento snímek bavil od začátku až do konce. ()

Reklama

Vojtino 

všechny recenze uživatele

Takový lepší televizní film s hvězdným obsazením. Pěkně natočené, pěkná hudba a klasicky parádní Cassel, ale děj je plný trhlin a navíc velmi předvídatelný, a tak to velké množství všelijakých twistů prostě nefunguje. Navíc mám pocit, že divák nemůže jakkoliv sympatizovat s hlavním hrdinou, což mělo v mém případě za následek celkový nezájem o to, jak film skončí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Hra s nevěrou" je filmem, kde jsem hodně dlouho vlastně nevěděl, o jaký žánr se jedná. Bude to drama o rodinném rozpadu? Trochu silnější, méně klasický romantický film? Anebo thriller? Tak nakonec thriller, který se, bohužel, ke svému konci stává velmi rozporuplným. Ze začátku se seznamujeme s postavami, poměrně rychle, ale ne zase tolik, aby se uhánělo zběsilým tempem. Čekáme na první zvrat, který nastane. Je poměrně nečekaný, možná trochu zamrzí, že z Jennifer Aniston zase nevidíme trochu víc, protože co si budeme povídat, její herecké umění zase tak zajímavé není. Na druhou stranu ve filmu "Hra s něhou" alespoň hraje. Pozornost se však soustředí hlavně na postavu, kterou ztvárnil Clive Owen. Muž, který se rozhodl zahnout, svou ženu nepodvedl, ale následky si nese hodně drsné. Nejde ani tak o to, že se do těch problémů dostává, on si je vytváří sám. Vychází to z přesvědčení, že je potřeba zatloukat, zatloukat, zatloukat. Otázka je, jestli je to vhodné i ve chvíli, kdy vám jde o život. Musím říct, že některé zvraty ve filmu mě skutečně dostaly, ale s tím, jak se blíží konec, jsou méně a méně uvěřitelné. Ten poslední už byl tak nadbytečný, že by si za to tvůrci zasloužili proplesknout. Srazilo to dojem z filmu minimálně o deset procent. Jak málo někdy stačí. Ale ona i proměna Clive Owena z otloukánka v akční figurku není právě dvakrát uvěřitelná. Vincent Cassel si hraje to, co je pro něj obvyklé, trochu se využije i jeho přízvuk. Jako padouch je dobrý, ale arcipadoucha mu nevěřím. Zde se chová v podstatě jako největší zločinec na světě, který všechno ví, všemu rozumí, vše odhalí. Škoda, kdyby byl trochu lidštější, mohlo to být ještě silnější. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/10/ztraceno-v-prekladu-4-bratri-na-dotek.html ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Zpětně koukám na tento můj komentář a musím vás upozornit, že je to SPOILER jako kr*va! Takže čtěte s rozvahou a omlouvám se. Je to jeden z mých prvních komentářů. Hru s nevěrou jsem viděl úplnou náhodou v televizi na ČT1 a musím říci, že ze začátku mi přišlo že půjde o nějaký romantický příběh. Po scéně, kde znásilní Luccindu, tak jsem přehodnotil svůj názor z romantického příběhu na jakési drama. Charles jí chce samozřejmě nějak pomoci, a tak dá Luccindě nějaké peníze, aby se zotavila, ale neuvěřitelný zlom přišel tehdy, kdy se Charles dozvěděl, že to vše byla pouhopouhá fikce a že Luccinda je podvodnice. V tu chvíli mi doslova spadla čelist, div mi z pantů nevypadla. Už jen to, že Luccindu hraje Jeniffer Aniston (moje nejoblíbenější herečka), protože Aniston znám pouze jako komediální postavu a tady se z ní stane taková "sviňucha". ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Zbraň, ktorú používa Dexter (Xzibit), je známa izraelská pištoľ Desert Eagle. (MikaelSVK)
  • Okrem amerického štátu Illinois prebiehalo natáčanie aj vo Veľkej Británii. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama